- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
Paylasmicanmi resm valla yatcaktm bekliyorm halaO benim ilk Tahminimdeki isimlerdi yeni mesaj degil, kurbanımı açık açık mi yazsaydın şaşırtmaca yaptım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paylasmicanmi resm valla yatcaktm bekliyorm halaO benim ilk Tahminimdeki isimlerdi yeni mesaj degil, kurbanımı açık açık mi yazsaydın şaşırtmaca yaptım![]()
sen kendi kendini ifşa ettin ben sadece bi foto koydum herkes bildiBiz olmadık sen beni ifşa ettin![]()
Koşa koşa boşuna gitmemişim değil mi@Akaibu gerçekten şahane olmuş ellerine sağlık
Hayır canım gelmedi dahaAz çok kim kime çıktı çözdük sanırım. @yaz yagmuru senin hediyen gelmemişmiydi..
Tahminim
@oslew yazyagmuru
@hiraysen aren5
@isimdeyimgucumdeyim minnak
fayika hiraysen
@AreN5 oslew
@Akaibu feyena
@minnakkartal akaibu
@yaz yagmuru kmltm
@kmltm isimdeyim çıktı![]()
pufpuff canım hoşuna gidiyor mu paylaşımlar
Sadece kendimi bilmişimBu yazdıklarından 1 tanesi tuttu ve bir kişiyide unutmuşsun tahminlerde.. Çekilişe Yarenhelin'de katılmıştı![]()
Alabilirsiniz canımAnladım canım biz 3 ay önce kredi çektik şu an ödüyoruz onun masraflarini alabilirmiyiz acaba
Kesinlikle @Akaibu çok tesekkur ederim ben onun bana alacağını bilmistim zatenve oğlumun resimleri o yüzden mi gitti diye dusunmedim değil
![]()