- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Haklisin yapiyla da cok alakali. Kemik uapisi olarak ince bi cocuk zaten. İnsallah sagliklari yerinde olsun da ne yapayim boyle boyle buyucek demekki kürdan adam:)Ahh resmen hamileligim geldi aklıma.. Hiçbişey yemeyip suyu dahi kusuyordumboyaam 20 hafta.. Kanser hastalarının kullandığı hapla günü kurtarıyordum.. Kanamam da cabası.. Epidural doğum yaptım. Doğum esnasında da masadan kalkmaya çalıştım dr artık çok geç kestim bile demişti.. Kabus gibiydi.. Bide tüp bebek olduğu için iğneler opu transfer derken aren ciddi anlamda zahmetli geldi dünyaya.. İkinci için çok iyi düşünmem lazım çook..
Ben daha evde hiç uzun kollu giymedim. 25 26 da yakıyorum.. 111 tl geldi. Hatta evime gelen herkes söylüyor çok sıcak diye..
Valla ben aren üstünü ıslatsa kirli sepetine atıyorum. Hemen hemen hergün yıkarım.. Uzun prog. ek durulama ve hassas durulama dahil :)
Biz en son 10kg olmuştuk. Aren günde 6 öğün sağlam yer ama yinede kilo almaz.. Hatta doktorumuz acaba bi kaçak mı var diye bütün testleri yaptırdı ama çok şükür bişey çıkmadı. Yapı meselesi sanırım. Sağlıklıysa boşver kiloyu hiç takma derim..