2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benimki uyuyo ama sabah ezanıyla ayaktayız.
Bende oturdum pelin çiftin programını izliyorum. Zerre uykum yok. Çok pişman olucam.

Canim ben henuz başlamadım ama bi arkadasim Salça sürerek iki gunde biraktirdi 3. Gun kolay oldu dedi. Ben bir anda biraktirmayi düşünüyorum umarim basaririm yoksa azaltarak deneyecem
Benim oğlum yoğurttan nefret eder. Bir ara sadece emiyordu ağzına lokma koymuyordu. Şöyle salakça bir fikir geldi aklıma. Bir çay kaşığı yoğurt koysam her emmede tadına alışır mı diye. Ağzına almasıyla kaçması bir oldu. Tüm gün asla emmek istemedi.Gel emzirecem dedikçe kaçtı . Sonra gel bak bunda yol dedim de öyle tekrar emmeye başladı. Birden bıraktıracak olursam yoğurt deniycem. Çünkü oğlum meme delisi ben azaltmaya çalıştıkça o artırdı

İçinizde bebegi uyuyan var mı ? Ya her gece aynı kabus. Saat 10 dan beri sallıyorum. Yok ya uyumuyor. Ark. oğlu arenden 4 ay küçük her gece saat 9 dedim mi uyurmuş. Bizimki niye böyle :KK43:
Ben daha kötü durumdayım canım. Sabah kalkıp öğlen uyumuyor. Gözünden uyku aksamda uyumaya direniyor. Dün gece tam iki buçuk saat uğraştım uyutmaya

Benimki heralde öğle uykusunu bırakacak . Yarım saat bile uyusa nefes alıyodum resmen. Ondanda olduk

Benimki heralde öğle uykusunu bırakacak . Yarım saat bile uyusa nefes alıyodum resmen. Ondanda olduk
Belki geçer ya.çok erken daha ama uyumuyosa neyapıcan.bazen bizede oluyo sonra akşam 7gibi uyuyo gece ayakta.
Cnm gökçe sabahın körü uyanıyo öğle uykususuz olmaz sen pes etme.düzelir inş

Ağzının tadını biliyor Betül ben bir yerde okumuştum bunu hamileyken annenin beslenme şekli bebeğin damak tadını etkiliyormus bebek o tatları alıyormuş ne mucizevi birşey birde ben çok çiğ köfte yemistim nedense benim canım acı,tuzlu, eksi şeyler istemişti hep
Bende son ay hep çiğköfte istiyodum

teşekkürler kızlar.bu akşam gelen giden okadar çok oldu ki yorulmuşum valla.lenf bezi umarım küçülüp kaybolur bizimde.
@cann10 sglbnt bıraktırabilmişti galiba.mutube şuan ne yaptı bilmiyorum uğraşıyodu.akaibu erteledi.yaz yağmuruda benim gibi heralde.ayferzey de uğraşıyodu.son durumlar böyleydi.uyku düzenlerinde tabiki oynamalar oluya ya.çünkü emerek uykuya daldıkları için

Canım çok geçmiş olsun

Kıyamam yaa sınava yetişme kısmını okurken çok üzüldüm ama neyseki toparlamis oğlun canım. İnşallah yarını da güzel bir şekilde atlatır. Başarılar diliyorum.

İnşallah tahmin ettikleri gibi olur sonuçlar canım. Güzelce atlatırlar. Yarın bugünden güzel geçsin inşallah.

Merak etmiştim tam soracaktım ki yazmışsın canım. Geçmiş olsun ciddi birşey olmamasına çok sevindim.
sağol canım inşallah

Benim oğlum yoğurttan nefret eder. Bir ara sadece emiyordu ağzına lokma koymuyordu. Şöyle salakça bir fikir geldi aklıma. Bir çay kaşığı yoğurt koysam her emmede tadına alışır mı diye. Ağzına almasıyla kaçması bir oldu. Tüm gün asla emmek istemedi.Gel emzirecem dedikçe kaçtı . Sonra gel bak bunda yol dedim de öyle tekrar emmeye başladı. Birden bıraktıracak olursam yoğurt deniycem. Çünkü oğlum meme delisi ben azaltmaya çalıştıkça o artırdı
çok farklı bir meme biraktirma yöntemi olur:)

Bencede bırakmaz ya gökçe çok erken uyanıyo gerçi ben oldam bu tempoya dayanamazdım uyku saatini biraz geçe almaya çalışsan sabah yine erken kalkar ama öğlende uyur gibi geliyo bana

Betül bazı sabahlar 9 da uyanıyo o zaman 2:30 da uyuyo 4-4:30 a kadar
Bazen de saat gibi 7:20 de kalkıyo o zamanda 11 de uyuyo 12.30-13.00 gibi uyanıyo böyle olan günlerde akşam üstü uyutmaya çalışsam yüne uyur ama bilerek yyutmuyorumki gece uykusuna rahat geçsin
9.30-10.00 gibi de uyur genelde tabi 12 ye kadar sarktığı da oluyo bazı geceler

@AreN5 dışarı çıkıyo musunuz gün içinde hava güzelse muhakkak çıkarıyorum betülü ki yorulsun hele dedesiyle çıktımı perti çıkıyo resmen çok geziyolar ben çok dolaştırmıyorum site içinde çocuklarla koşturuyo
Dolaştırırkende bebek arabasıyla değil yürüyerek geziyo :cool:

Belki geçer ya.çok erken daha ama uyumuyosa neyapıcan.bazen bizede oluyo sonra akşam 7gibi uyuyo gece ayakta.
Cnm gökçe sabahın körü uyanıyo öğle uykususuz olmaz sen pes etme.düzelir inş
deniyorum bakalım canım inşallah uyur. Uyumazsada yapcak bişey yok :)

Bencede bırakmaz ya gökçe çok erken uyanıyo gerçi ben oldam bu tempoya dayanamazdım uyku saatini biraz geçe almaya çalışsan sabah yine erken kalkar ama öğlende uyur gibi geliyo bana

Betül bazı sabahlar 9 da uyanıyo o zaman 2:30 da uyuyo 4-4:30 a kadar
Bazen de saat gibi 7:20 de kalkıyo o zamanda 11 de uyuyo 12.30-13.00 gibi uyanıyo böyle olan günlerde akşam üstü uyutmaya çalışsam yüne uyur ama bilerek yyutmuyorumki gece uykusuna rahat geçsin
9.30-10.00 gibi de uyur genelde tabi 12 ye kadar sarktığı da oluyo bazı geceler

@AreN5 dışarı çıkıyo musunuz gün içinde hava güzelse muhakkak çıkarıyorum betülü ki yorulsun hele dedesiyle çıktımı perti çıkıyo resmen çok geziyolar ben çok dolaştırmıyorum site içinde çocuklarla koşturuyo
Dolaştırırkende bebek arabasıyla değil yürüyerek geziyo :cool:
Pazar ve pazartesi akşamları evde değildik. Pazar günü akşam 10 da uyudu sabah 6 ya doğru kalktı. Pazartesi eve 11 buçukta döndük o zaman uyudu yine aynı saatte kalktı. Öğlende uyumadı. Az uyuduğu halde yinede aynı saatte kalkıyo biraz geç uyanıyım yok çocukta.
Salı günü yine 8 buçukta uyudu.
Çalar saat gibi aynı saat aralıklarında kalkıyo. Aynı saatlerde uykusu geldiği için huysuzlanıyo. Çekemiyorum uyku saatini.
Bi de ben erken kalkıp erken uyumasından memnunum aslında. akşamları rahat oturmak hoşuma gidiyo.

Yarım saat uyusa bana yeter sıpa ya belki dönemliktir. Kahvaltıda ıhlamur içirdim. Şimdi kefir içiyo. 10 gibi en geç uyurdu o saate yakında çay diye papatya çayı içirip bi daha deniycem bakalım :KK53:

Kimler bırakabildi?? zor oldu mu?? Uyku düzenleri değişti mi ?? :confused:

Çok uyanıksıııınnn :KK48:

Canım hira'da da olmuştu küçükken geçti sonra
günaydın.. biz bıraktık canım.. bizim kız hazırmış çok zor olmadı benim için. uyku düzenimiz değişti çok şükür 1 e indi. onda da su içip tekrar uyuyor.

Pazar ve pazartesi akşamları evde değildik. Pazar günü akşam 10 da uyudu sabah 6 ya doğru kalktı. Pazartesi eve 11 buçukta döndük o zaman uyudu yine aynı saatte kalktı. Öğlende uyumadı. Az uyuduğu halde yinede aynı saatte kalkıyo biraz geç uyanıyım yok çocukta.
Salı günü yine 8 buçukta uyudu.
Çalar saat gibi aynı saat aralıklarında kalkıyo. Aynı saatlerde uykusu geldiği için huysuzlanıyo. Çekemiyorum uyku saatini.
Bi de ben erken kalkıp erken uyumasından memnunum aslında. akşamları rahat oturmak hoşuma gidiyo.

Yarım saat uyusa bana yeter sıpa ya belki dönemliktir. Kahvaltıda ıhlamur içirdim. Şimdi kefir içiyo. 10 gibi en geç uyurdu o saate yakında çay diye papatya çayı içirip bi daha deniycem bakalım :KK53:

Hadi inşallah uyur ya bazen bi 10-15 dk bile kafa dinlemek yetiyo insana

Dün gece boğazım çok ağrıdı perşembe cuma da halk eğimin dikiş kursuna gidiyorum eşime dedimki gitsem mi yorulurum evde kalsam mı yorulurum bence git evde daha çok yorulursun dedi :KK53: betülün peşinde koşmaktan

günaydın kızlar zor bir geceydi abim trafik kazası geçirdi 4 e kadar eşimle annem hastaneydi çok şükür hafif bi kaç yarayla taburcu oldu ama ilk önce omurilik de hasar var fln demişler beyin cerrahını beklemişler telefon başında beklediğim o saatler geçmedi şuan başım çatlıyo bildiğiniz

günaydın kızlar zor bir geceydi abim trafik kazası geçirdi 4 e kadar eşimle annem hastaneydi çok şükür hafif bi kaç yarayla taburcu oldu ama ilk önce omurilik de hasar var fln demişler beyin cerrahını beklemişler telefon başında beklediğim o saatler geçmedi şuan başım çatlıyo bildiğiniz
Cok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım. çok şükür bişeyi yokmuş.

çok geçmiş olsun.. şükür hafif atlatmış..

Back
X