2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bir 5 temmuz bebesi de bende var :) ben yemeğe gideriz diye düşünüyorum bi de gözlük takıyo eşim bi model istiyodu gözlük onu yaptırcam yiter :)

Kızlar olgun erkeklerden hoşlanır, senin oğlan cücük bi kere fasülyeden aramızda o saylanmaz :KK70:

Mutlu uzun yıllar :KK66:

Bizim büyük bebeler de yaz bebesi ya ben napıcam bizim de 30 temmuz dgünü, öncesi 30 haziran evlilik yıldönümü, 16 haziran azadın doğumgünü, haziranda bi yerlerde bi de babalar günü var :/ gidiim altınlarımı satayım bari ne yapayım ya çalışmıyorum da ben bu özel günleri Nasıl ardan çıkarıcam:KK43:
Sanma ki unuttum parasızlığın gözü kör olsun notu bırak doğum gününde masasına:D

Esimin dogum gnu 14 temmuz kara kara dusunuyorm napsam diye bnde

Bir temmuz doğumlu eş de benden gelsin:KK70:

Kızlar olgun erkeklerden hoşlanır, senin oğlan cücük bi kere fasülyeden aramızda o saylanmaz :KK70:

Mutlu uzun yıllar :KK66:

Bizim büyük bebeler de yaz bebesi ya ben napıcam bizim de 30 temmuz dgünü, öncesi 30 haziran evlilik yıldönümü, 16 haziran azadın doğumgünü, haziranda bi yerlerde bi de babalar günü var :/ gidiim altınlarımı satayım bari ne yapayım ya çalışmıyorum da ben bu özel günleri Nasıl ardan çıkarıcam:KK43:

Bir 5 temmuz bebesi de bende var :) ben yemeğe gideriz diye düşünüyorum bi de gözlük takıyo eşim bi model istiyodu gözlük onu yaptırcam yiter :)
Herkesindebu aylarda dogacagi tutmus :KK70: benimkide 24 haziran ama kendimin oldugu icinonu saymiyorum :KK70:
Esimi 8 senedir taniyorum. Hic saat almadigimi farkettim. Cokta sever halbusu. Ayarlaya bilirsen saat alayim bari.
Sanma ki unuttum parasızlığın gözü kör olsun notu bırak doğum gününde masasına:KK70:
var ya sen harikasin bi tanesin:sampiyon::sampiyon::KK19:

Babalar gununde pasta yapip uzerine bunu yazcam:halay::eğlence:

Sanma ki unuttum parasızlığın gözü kör olsun notu bırak doğum gününde masasına:KK70:
Mantıklı ;) ya onun parasıyla ona hediye almak çok saçma, benim de uzun süre tahsilatım yok gibi görünüyor, olanı da aldım yedim bitti :( ya da sen git kendine beğen al nasılsa aynı kapıya çıkacak bari beni yorma mı desem :D

Mantıklı :KK66: ya onun parasıyla ona hediye almak çok saçma, benim de uzun süre tahsilatım yok gibi görünüyor, olanı da aldım yedim bitti :KK43: ya da sen git kendine beğen al nasılsa aynı kapıya çıkacak bari beni yorma mı desem :KK70:
Ne deyim o zaman yeni davaların bol kazançların olsun:D sürprizli gelsin davalar:D

Açıkcası ben anneler günüm için bir şey görmezsem babalar gününde de ben onu görmeyi düşünmüyorum:KK70:
Bizimki de evlendikten sonra artık birinden mi duydu nedir sürekli altın takı almaya başladı hediye diye. Pahada ağır ama nezakette hafif buluyorum ben :/ ayrıca hiç tarzım olmadığını bilir, sadece düz alyans takmayı seviyorum ben tek taşı bile sevmiyorum. Ama tipimi görsen ayıp olmasın diye bileklik küpe yüzükle falan geziyordum :/ şimdi alyans bile takmıyorum bi süredir umarım mesajımı anlar da yine kuyumcu hediyesiyle gelmez :sinirli:

Mantıklı :KK66: ya onun parasıyla ona hediye almak çok saçma, benim de uzun süre tahsilatım yok gibi görünüyor, olanı da aldım yedim bitti :KK43: ya da sen git kendine beğen al nasılsa aynı kapıya çıkacak bari beni yorma mı desem :KK70:
Eşim ilk günü bana bu cümleyi kurdu ve beni bu işten kurtardı :halay:

Açıkcası ben anneler günüm için bir şey görmezsem babalar gününde de ben onu görmeyi düşünmüyorum:KK70:
ben yinede yapicam utan dicem. Bi dahada sittin sene yapsada goremez benden

Bizimki de evlendikten sonra artık birinden mi duydu nedir sürekli altın takı almaya başladı hediye diye. Pahada ağır ama nezakette hafif buluyorum ben :/ ayrıca hiç tarzım olmadığını bilir, sadece düz alyans takmayı seviyorum ben tek taşı bile sevmiyorum. Ama tipimi görsen ayıp olmasın diye bileklik küpe yüzükle falan geziyordum :/ şimdi alyans bile takmıyorum bi süredir umarım mesajımı anlar da yine kuyumcu hediyesiyle gelmez :sinirli:
ay ayni benim ki. Hediye deyince adamin aklina hep altin taki geliyo.alyasla tektas disinda yuzuk takmisligim. Bi iki altin ama zarif kucuk kolye disinda kolye takmisligim yok. Dugunde ki seti bile bilezige cevirttim kullanmam ben bunu isime yarasin bari ev alirken falan diye. Gidip kolye aliyo bana. Bi koli no1 cikolata getirse daha mutlu olcam farkinda degil adam.
Hele bi gun saat almaya kalkmis tasli falan. Arkadasima gostermis allahtan begenir mi diye de o sacmalama demis. Kirilmasin diye takmak zorunda kaliyorum bide.

Bu dogum gununde napcak bakalim merakla bekliyorum.:işsiz:

:KK70::işsiz::kusmuk: Bu salak smileyler silinmiyo :işsiz:

ben yinede yapicam utan dicem. Bi dahada sittin sene yapsada goremez benden

ay ayni benim ki. Hediye deyince adamin aklina hep altin taki geliyo.alyasla tektas disinda yuzuk takmisligim. Bi iki altin ama zarif kucuk kolye disinda kolye takmisligim yok. Dugunde ki seti bile bilezige cevirttim kullanmam ben bunu isime yarasin bari ev alirken falan diye. Gidip kolye aliyo bana. Bi koli no1 cikolata getirse daha mutlu olcam farkinda degil adam.
Hele bi gun saat almaya kalkmis tasli falan. Arkadasima gostermis allahtan begenir mi diye de o sacmalama demis. Kirilmasin diye takmak zorunda kaliyorum bide.

Bu dogum gununde napcak bakalim merakla bekliyorum.:işsiz:

:KK70::işsiz::kusmuk: Bu salak smileyler silinmiyo :işsiz:
Ben de hiç takı takmazdım bekarken de tek takım saatimdi o da erkek saati gibi Kocaman casual saatler takardım hep. Heralde Sanıyor ki yokluktan takamadım bekarken ki benim taktığım saatler de nerdeyse o takılar fiyatındaydı :D bi de kasaya götür koy dedim bozuldu, bunlar günlük takman içim düğün takılarının yanına niye gönderiyorsun dedi :( ben de bi süre taktım ama arkadaşlarım çevrem tanıyanlar hep dalga geçiyor :D
Ben biliyorum aslında kendi memleketlerinde adet bu gelin boş dolaşmaz. Eee koca düğün takılarıyla da gezemeyeceğin için günlük kibar altınlar alıyorlar hem hediye işi aradan çıkıyor hem de memleket adeti uygulanıyor ;) ben bu konyalıların ciğerini biliyorum artık :D

Ben de hiç takı takmazdım bekarken de tek takım saatimdi o da erkek saati gibi Kocaman casual saatler takardım hep. Heralde Sanıyor ki yokluktan takamadım bekarken ki benim taktığım saatler de nerdeyse o takılar fiyatındaydı :KK70: bi de kasaya götür koy dedim bozuldu, bunlar günlük takman içim düğün takılarının yanına niye gönderiyorsun dedi :KK43: ben de bi süre taktım ama arkadaşlarım çevrem tanıyanlar hep dalga geçiyor :KK70:
Ben biliyorum aslında kendi memleketlerinde adet bu gelin boş dolaşmaz. Eee koca düğün takılarıyla da gezemeyeceğin için günlük kibar altınlar alıyorlar hem hediye işi aradan çıkıyor hem de memleket adeti uygulanıyor :KK66: ben bu konyalıların ciğerini biliyorum artık :KK70:
Ben bu taki setini goturun verin dedigimde olay cikti zaten bilmez miyim :D
Hele bi kunye vardi allahimmm hatirladikca fenalik geliyo. Gorumcem ustuste kalin kunyelerden 3 tane takar. Kelepce gibi olan kalin bileziklerden 2-3 tane birden takar. Benden de onu istediler. Tamam isteyen taksinda ben kuyumcu vitrini gibi dolasmak istemiyorum dedim esime :D
cok sukur artik ustume gelmiyolar bu konuda. Hepsi bankada gidip almayada ugrasamayacaklari icin ev alacagimiz vakti bekliyo:KK49:
Gecen dogum gunumde de yine bi kolye aldi esim. Ama sevdim onu tatli minik bisiy. Kv gorunce bu hic altina benzemiyo gokhan ne anlar takidan. Kartimi vereyimde git duzgun bisey al altina benzesin dedi :D

Ben de hiç takı takmazdım bekarken de tek takım saatimdi o da erkek saati gibi Kocaman casual saatler takardım hep. Heralde Sanıyor ki yokluktan takamadım bekarken ki benim taktığım saatler de nerdeyse o takılar fiyatındaydı :KK70: bi de kasaya götür koy dedim bozuldu, bunlar günlük takman içim düğün takılarının yanına niye gönderiyorsun dedi :KK43: ben de bi süre taktım ama arkadaşlarım çevrem tanıyanlar hep dalga geçiyor :KK70:
Ben biliyorum aslında kendi memleketlerinde adet bu gelin boş dolaşmaz. Eee koca düğün takılarıyla da gezemeyeceğin için günlük kibar altınlar alıyorlar hem hediye işi aradan çıkıyor hem de memleket adeti uygulanıyor :KK66: ben bu konyalıların ciğerini biliyorum artık :KK70:
Ahahaa bizde de var bu adet. 'Düğün takıları' diye birşey var bide ille düğünlerde o takılar takılıp gösteriş yapılacak. Eskiden takardım ama şimdi düğünlerde bile takmıyorum kasada yatıyorlar :) inşallah ev alacağımız Zaman bozduracam hepsini :halay:
Bu arada sen nerelisin?

Back
X