Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanın içinde olacak anacım öyle dersle mersle olmazŞu ormantik süprüzlü enişteler ön ayak olsunlar hepsini biyere toplayalım ders versinler :)
eslerinize izletin bence kizlar![]()
Adam mutluluğun sırrını çözmüş diyorum eşime de inanmıyo :)Amca çözmüş olayı :) gönderdim ben izlesin bakalım
Ha ha hay esinde diyecek ne oluyor bizim hanimaAmca çözmüş olayı :) gönderdim ben izlesin bakalım
benimkide öyle yapıodu oynuyordu bideKizlar ece simdi kucagima geldi memeyi acti optu gitti kuzum benim ya arada bunu yapiyor![]()
eslerinize izletin bence kizlar![]()
Bizimki de he diyo ama basindan savmak icinAlmam dediğin şey 6 ay sonra alınır kavga yanına kar kalırkoptum ya işin özeti
benimki izlemiş mi acaba ya adamın lügatında hayır yok bizde, sürekli bi he tamam modunda
![]()
Sevdiği bişeyi vermeye çalış eline kavramak için açar belkiKizlar oglen ikide mezarliga gttik annem ve hirayla.
Hiranin eline kuck bi bocek kondu ve ozmandan beri ellerini skiyor yumruklarni oyle bi skiyoki acamiyorum saat ikiden beri oyle. Ellernin icleri terlemis sikmaktan. Neyapcagmizi sasrdik. Szce ne yapmiym smdi uyudu insallah uyandgnda duzelmis unutmus olur
Cikolataya bile acmadi. Kalem verdik dondurma bile verdik acmiyo ellerni.Parka gotrduk kumlari tuttu biraz snra yne aklina geldi sikti yine. Deniz kenarina gotrduk hadi tas atalim dedm acmadi yneSevdiği bişeyi vermeye çalış eline kavramak için açar belki
Kuzum ya. Nasil korkmussa. Canim bence uzerine dusmeyin bu konuda farkinda degilmis gibi yapin. Untmasi kolaylasir. Actirmaya calistikca iyice kafasinda yer eder.Kizlar oglen ikide mezarliga gttik annem ve hirayla.
Hiranin eline kuck bi bocek kondu ve ozmandan beri ellerini skiyor yumruklarni oyle bi skiyoki acamiyorum saat ikiden beri oyle. Ellernin icleri terlemis sikmaktan. Neyapcagmizi sasrdik. Szce ne yapmiym smdi uyudu insallah uyandgnda duzelmis unutmus olur
Ayy kiyamam ya sabirlarini seveyim onlarinbenimkide öyle yapıodu oynuyordu bide![]()
Çok üzüldüm kuzum ya korkmuş çok demek kiCikolataya bile acmadi. Kalem verdik dondurma bile verdik acmiyo ellerni.Parka gotrduk kumlari tuttu biraz snra yne aklina geldi sikti yine. Deniz kenarina gotrduk hadi tas atalim dedm acmadi yne
Yapmadgmz sey kalmadi en sevdgi sey cikolata onu bile istemedi smdi uyuyo baktm acmis insallah unutur. Esimde dun koydgum video icn surat yapti braz nye koyuyosun diyo bnde sildim sinirlerm bozuldu cok aglicam doldum okdar.