Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bide biz çok rahat bi çocuğuz. Uykumuz düzenli yemeğini çok rahat yer. Hatta versem fazladınıda yer ama anne sütü alsın diye ölçülü yediriyorum. Ama çok hareketli. Beş dk oturamıyorum. Evlendim zaten ne olduğunu anlamadan hamile kaldım5 ay ağır bulantım oldu sürekli hastanede yattım. Şimdi diyorum tekrar hamile kalırsam bu sırada gökçeye bakamam. Kvdeme güvenmediğim için çalışmıyorum. Tekrar çocuk yaparsam bu sefer çalışma hayatına hiç dönemicemişte bende böyle ikilemlerdeyim mira malum kusan iştahsız ve uykusuz bir bebek üstüne çalışıyorum sil baştan aynı şeyleri yaşamak o kadar zor geliyor ki ikisine yetememe onlara yetersem kendime yada eşime yetememe korkuları sarıyor sonra yapan nasıl yapıyor diyorum kardeş şart diyorum sonra kafamdaki deli soruları erteleyip bi sus da önce bunu bi büyüt gerisi kısmet diyorum :))
birde A Aysegul1706 var sanırım ikimizde başka olmayan kalmadı gibi ben acillik oluyodum öyle ağrılı inşallah benimde düzelme olur tabi önce bi olabileyimde@minnakkartal bi sen kaldin heralde benimde eskiden cok agrili olurdu ama simdi o kadar degil
kızına maşallah düzen çok önemli ama herşey çok yeni anneye olmaya alışıyoruz arasıra bişileri becerememek hakkımız tabi sanırım bi süre daa bu gelgitleri yaşıcaz biraz daa büyüsünler o zaman en doğrusunu tercih ederiz heraldeAy bide biz çok rahat bi çocuğuz. Uykumuz düzenli yemeğini çok rahat yer. Hatta versem fazladınıda yer ama anne sütü alsın diye ölçülü yediriyorum. Ama çok hareketli. Beş dk oturamıyorum. Evlendim zaten ne olduğunu anlamadan hamile kaldım5 ay ağır bulantım oldu sürekli hastanede yattım. Şimdi diyorum tekrar hamile kalırsam bu sırada gökçeye bakamam. Kvdeme güvenmediğim için çalışmıyorum. Tekrar çocuk yaparsam bu sefer çalışma hayatına hiç dönemicemdönemezsem psikolojim mahfolacak. Öbür türlüde kızım yalnız kalacak.daha ev sorumluluğuna alışmadan çocuk geldi onunki eklendi. Bazen kaldıramıyorum. Çocuğa yansıtmıyorum ama eşime yansıtıyorum. Yada ben beceriksizim
bana ağır geldi...
doğum günün kutlu olsun canım..Kizlaaaarrrrr bugün benim doğum günüm
Canim evlatlarinla ve esinle nice mutlu senelere inşallah#azerikızı canim firsat bulamiyorum ya gercekten iki cocukla tek cocuk arasinda daglar kadar fark var. Hele de yaslari yakin ama duzenleri birbirinden farkli olunca. Yani uyku saatleri farkli yedikleri ictikleri farkli birinin yetindigiyle öbürü tatmin olmaz biri uyur oteki aglar biri yer oteki yemez biri benimle evcilik oyna der oteki meme ister ayyh bayilazamm.. uzar gider bu liste
Sağol canım geçti şükür bende seni yazacaktım göremedim bi sorun yok diymiğğğğ aren de iidir umarımSlm.. Geçmişi tam okuyamadım. @minnakkartal miranın ateşinin çıkmamasına çok sevindim. Tekrar geçmiş olsun.
A apriori11 farkında olmadan da olsa verdigin kilo için seni tebrik ediyorum :)
@cann10 mutlu yılar.. Eşinle çocuklarınla nice yıllara..
Ümidini kırmak istemem ama benim 60 gün doğum kanamam srdü. Ertesi ay hemen adet olmaya başladım. Belkide o yüzden çabuk kilo verdim bilmiyorum. Hala eskisi gibi çok ve sancılı oluyo malesefbirde A Aysegul1706 var sanırım ikimizde başka olmayan kalmadı gibi ben acillik oluyodum öyle ağrılı inşallah benimde düzelme olur tabi önce bi olabileyimde
kızına maşallah düzen çok önemli ama herşey çok yeni anneye olmaya alışıyoruz arasıra bişileri becerememek hakkımız tabi sanırım bi süre daa bu gelgitleri yaşıcaz biraz daa büyüsünler o zaman en doğrusunu tercih ederiz heralde
Yok cnm dün annemlerdeydim geç geldik pek bakamadım :)Sağol canım geçti şükür bende seni yazacaktım göremedim bi sorun yok diymiğğğğ aren de iidir umarım
Onceden cok agrim oluyodu. Hastaneye gdip agri kesici igne yemeden gecmiyodu. Bide akinti vardi. Normal dogum yaptim ve ne akinti ne adet sancisi. Smdi adet oldgumu anlamiyorum bileÜmidini kırmak istemem ama benim 60 gün doğum kanamam srdü. Ertesi ay hemen adet olmaya başladım. Belkide o yüzden çabuk kilo verdim bilmiyorum. Hala eskisi gibi çok ve sancılı oluyo malesef
Evlenince sancıların azalır dediler. Geçmedi. Sonra doğumdan sonra azalır dediler yine azalmadıadetli olduğum zaman akşama parmağımı bile kıpırdatamıyorum
Aaaaa ayni ben :) ben krese kadar calismayi dusunmuyorum ayni sebeplerden dolayi sonra calisirsamda anca 2-3 sene cunku öykü okula baslamadan ikinciyi dusunuyorum sonrasini bende bilmiyorum tabi bunlar simdilik dusuncelerim zaman ne getirir bilemiyorum ama kv deye birakmamAy bide biz çok rahat bi çocuğuz. Uykumuz düzenli yemeğini çok rahat yer. Hatta versem fazladınıda yer ama anne sütü alsın diye ölçülü yediriyorum. Ama çok hareketli. Beş dk oturamıyorum. Evlendim zaten ne olduğunu anlamadan hamile kaldım5 ay ağır bulantım oldu sürekli hastanede yattım. Şimdi diyorum tekrar hamile kalırsam bu sırada gökçeye bakamam. Kvdeme güvenmediğim için çalışmıyorum. Tekrar çocuk yaparsam bu sefer çalışma hayatına hiç dönemicemdönemezsem psikolojim mahfolacak. Öbür türlüde kızım yalnız kalacak.daha ev sorumluluğuna alışmadan çocuk geldi onunki eklendi. Bazen kaldıramıyorum. Çocuğa yansıtmıyorum ama eşime yansıtıyorum. Yada ben beceriksizim
bana ağır geldi...
Maşallah pek te yakışıklıymış:)Eki Görüntüle 1496071 Burda hava çook güzel. Areni parka götürdüm. İlk defa salıncağa bindik :)
Kara bahtım kör talimin diyeyim o zamanOnceden cok agrim oluyodu. Hastaneye gdip agri kesici igne yemeden gecmiyodu. Bide akinti vardi. Normal dogum yaptim ve ne akinti ne adet sancisi. Smdi adet oldgumu anlamiyorum bile
Doğumdan önce kvdeye bırakırım diyodum. Becerikli kadındır. Ama çocuk bakma anlayışlarımız çok farklı. 3-4 yaşına kadar evde durmaya karar verdim bende.Aaaaa ayni ben :) ben krese kadar calismayi dusunmuyorum ayni sebeplerden dolayi sonra calisirsamda anca 2-3 sene cunku öykü okula baslamadan ikinciyi dusunuyorum sonrasini bende bilmiyorum tabi bunlar simdilik dusuncelerim zaman ne getirir bilemiyorum ama kv deye birakmam
Aynen benim ruh halimAy bide biz çok rahat bi çocuğuz. Uykumuz düzenli yemeğini çok rahat yer. Hatta versem fazladınıda yer ama anne sütü alsın diye ölçülü yediriyorum. Ama çok hareketli. Beş dk oturamıyorum. Evlendim zaten ne olduğunu anlamadan hamile kaldım5 ay ağır bulantım oldu sürekli hastanede yattım. Şimdi diyorum tekrar hamile kalırsam bu sırada gökçeye bakamam. Kvdeme güvenmediğim için çalışmıyorum. Tekrar çocuk yaparsam bu sefer çalışma hayatına hiç dönemicemdönemezsem psikolojim mahfolacak. Öbür türlüde kızım yalnız kalacak.daha ev sorumluluğuna alışmadan çocuk geldi onunki eklendi. Bazen kaldıramıyorum. Çocuğa yansıtmıyorum ama eşime yansıtıyorum. Yada ben beceriksizim
bana ağır geldi...
onumde benimde bir ornek var gorumcemin ogluna bakiyo 8 yasinda ve cocuk ne yemek yiyo ne laf dinliyo aglayarak istedigi herseyi yaptiriyo. Öykü siseyle oynamayi cok seviyo kola sisesine saldiriyo diye kola istiyomus hayir siseyi istiyo diyorum bende her seferinde bana diyo ben iciririm cani ceker sen gormeden iciririm diyo yapamazsin oyle bisey dedim bi de diyodu hamileyken dogur sen ben bakarim diye lohusaligimda bile gelmedi daha dogrusu biz istemedik bana diyo 3 e kadar bakarrim ben gece 3 twn sonra uyudummu kalkamam zaten ben gec yatiyodum ne anladim bu isten esimde istemedi ben yardim ederim dedi ama o da vi uyudumu top atsan uyanmaz kendim baktim allaha cok sukur hic uyuya kalmadim hep duydum sesini uzattim ama dertli olunca boyle oluyo :))Doğumdan önce kvdeye bırakırım diyodum. Becerikli kadındır. Ama çocuk bakma anlayışlarımız çok farklı. 3-4 yaşına kadar evde durmaya karar verdim bende.
Kvdeye bıraksam çocuğum akşama kadar gün gün gezer. Yada tvnin karşısında robot olur. Akşama kadarda abur cubur yer..
bende varimmm:)))@minnakkartal bi sen kaldin heralde benimde eskiden cok agrili olurdu ama simdi o kadar degil