2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Diş buğdayımıZdan 3 lü resim o zaman başka 3 ümüzün bi arada olduğu resim yokmuş onu farkettim

Diğeri de bu sabahki kahvaltıdan
ya ama ben betüşü yemek istiyorummmm

Gunaydin herkese mutlu pazarlar olsun bisey soracam kizlar bebislerinize gunes kremi kullanacak misinuz hangi marka malum havalar isindi izmir bi haftadir kayniyo artik balkona bile golge dusmeyince cikamiyoz
ben laroche pediatrik almayı düşünüyorum ama buranın havasına göre kullanmak için erken daha

Gunaydin herkese mutlu pazarlar olsun bisey soracam kizlar bebislerinize gunes kremi kullanacak misinuz hangi marka malum havalar isindi izmir bi haftadir kayniyo artik balkona bile golge dusmeyince cikamiyoz
bende dusunuyorum alayim diye ama hangisinden karar veremedim aynen gunes cok yakiyo bende 4ten once cikmayi dusunmuyorum disari artik bebek arabasina da semsiye aldim cok sosyetik oldu oyku :)

nice seneleriniz olsun insallah cokguzel gelin olmussun canm

oda olabilirr haklisn aman bebis olmasnda :))

ben antibiyotk kullanip dis cektirmistm. Doktra gttm agriyodu hira dha cokkucuktu. 3 aylk flandi. Uc tand igne yaptiuyusmadi apse oldgu icn antibiyotikverdi cok dusuk emzirenlerde kullanabliyomus. Onu kullandm emxirdimde. Ama cektrdgim gun 4 saat emzirmemistm sagip atmistm morfinden dolayi

kiraniz cok fazla gerci birdada 1300tlkiralar valla cokzor hayat sartlari bnde evlendgim sene oturdum kirada anliyorum yanlis anlamayz nye anlayalim haklisin ama duzenini bozmabnc
Gece ağrıdan uyuyamadım mecbur yaptırcam çok korksamda. 4 saatse çok değilmiş yemekle hallederim:(

Benim kardeşim eczacı ya nustela yada babenin kini getircem gökçeye demişti. Fiyatlarını bilmiyorum para vermediğim için:KK53: ama en iyisi onlar fiyo kardeşim

Gece ağrıdan uyuyamadım mecbur yaptırcam çok korksamda. 4 saatse çok değilmiş yemekle hallederim:KK43:

Betül 1 haftalıktı sakız çiğnerken dolgum düştü :KK53:

Uyuşturaakta bişey olmaz bi süre emzirmezsin demişti sonra uyuşturmadan dayanabildiğin kadar temizliğim çürük yeri filan dedi acımadı bile uyuşturmadan yaptı dolguyu

Bu arada millet yataktan kalkamazken ben 1 haftalık sezeryanlı halimle betül anakuvağında ablamla dişçiye gittim arabayı kendim kullandım :KK45:

Benim kardeşim eczacı ya nustela yada babenin kini getircem gökçeye demişti. Fiyatlarını bilmiyorum para vermediğim için:KK53: ama en iyisi onlar fiyo kardeşim
Canim babe nin urunleri cok guzel ben bide dead sea spa magik dusunuyom urunu tamamen organik hem bebekler cocuklar yetiskinler de kullanabiliyo dr numune olarak vermisti kendime kullandim guzel tamamen ayna gore yapiyomus geri yansitiyomus 75 ml 69 tl kadar biseydi

Canim yanlis anlama seni goren de 100 kilo sanir masallah fit vucudun daha ne olsun :KK49:
Teşekkür ederim cabım tabi ben çok şişman değilim ama hala fazlalıklarım var özellikle göbek bölgemde daa kırkı çıkmamış öle birini görmek sinirimi bozdu bi gr fazla yok ya azıcık bi göbek olsun hayır doğum yaptım ben bahanesini yok ediyo bu fitlik :)

Teşekkür ederim cabım tabi ben çok şişman değilim ama hala fazlalıklarım var özellikle göbek bölgemde daa kırkı çıkmamış öle birini görmek sinirimi bozdu bi gr fazla yok ya azıcık bi göbek olsun hayır doğum yaptım ben bahanesini yok ediyo bu fitlik :)
Saklayinca seninkide gozukmez giy korseli tayt ustune bol tsort bak kim diyo sana gobegi var :)

Betül 1 haftalıktı sakız çiğnerken dolgum düştü :KK53:

Uyuşturaakta bişey olmaz bi süre emzirmezsin demişti sonra uyuşturmadan dayanabildiğin kadar temizliğim çürük yeri filan dedi acımadı bile uyuşturmadan yaptı dolguyu

Bu arada millet yataktan kalkamazken ben 1 haftalık sezeryanlı halimle betül anakuvağında ablamla dişçiye gittim arabayı kendim kullandım :KK45:
İnşallah benimde öyle olur:(
Hamileyken uyuşmadı çekmek zorunda kaldılar yüne öyle olursa diyr ödüm kopuyo. Hiç korkmazdım ben dişçiden falan

Canim babe nin urunleri cok guzel ben bide dead sea spa magik dusunuyom urunu tamamen organik hem bebekler cocuklar yetiskinler de kullanabiliyo dr numune olarak vermisti kendime kullandim guzel tamamen ayna gore yapiyomus geri yansitiyomus 75 ml 69 tl kadar biseydi
Banada babeyle hamilton gaçetiriyo ep bende sevmiştim. Dead seayı hiç duymamıştım onuda bi sorayım . Bide geçen tvde bi doktor anlattı. 30 faktörlük krem %90 lık koruma sağlıyosa 50 faktörlük %96 lık sağlıyomuş. % 6 lık bir fark için çocuklara 20 lik kimyasal vermryin. 30 luk alın dedi. Banada mantıklı geldi

Ne demek bizim doktorumuz da çok ilaç taraftarı değil de iste bazen baska care olmuyo hatta basındaki konağı vardı zeytinyağına aspirin karıştır sur gibi tarifler veriyo bende ilaçları siringayla veriyorum çünkü kaşıkla ilaç verince kaşığa ağzını o yüzden kitledigini farkettim hatta anne sutunude uyku sersemiyken emiyo uç saatte bir saati gelince uyumak istiyor ama sadece emmek için bu haziran bebekleri biraz farklı galiba ama herşeye rağmen iyiki varlar şükürler olsun.
sağol önerin için canım aslında daha önce duyup sordum bi zararı yok verilse olur ama verilmese daha iyi dedi bir yaşına kadar seyrini Görelim diye zaten kusma ateş grip tekrar ateş o kdr ilaç verdim ki kaşığa bile ağzını kitler oldu bi süre üzerine gitmicem yine de denemek aklımın bi ucunda bakalım

Teşekkürler canım

Ne demek bizim doktorumuz da çok ilaç taraftarı değil de iste bazen baska care olmuyo hatta basındaki konağı vardı zeytinyağına aspirin karıştır sur gibi tarifler veriyo bende ilaçları siringayla veriyorum çünkü kaşıkla ilaç verince kaşığa ağzını o yüzden kitledigini farkettim hatta anne sutunude uyku sersemiyken emiyo uç saatte bir saati gelince uyumak istiyor ama sadece emmek için bu haziran bebekleri biraz farklı galiba ama herşeye rağmen iyiki varlar şükürler olsun.
İlaçlar için ilaç emziği varmış gördünüz mü hiç? Ben int. Gördüm hastayken alayım dedim ilaç içmiyodu da bulamafım.
Emzik kısmına arkadan ilacı koyup kapatıyosun. Emziği veriyosun çocuğa emerken arkaya bastırıyosun fırt gidiyomuş ilaç:KK53:

onuda denedim ama ilaç olunca ağzından atiyo:KK43: siringayla da. Zor da olsa yutuyo şimdiki bebekler çok
İlaçlar için ilaç emziği varmış gördünüz mü hiç? Ben int. Gördüm hastayken alayım dedim ilaç içmiyodu da bulamafım.
Emzik kısmına arkadan ilacı koyup kapatıyosun. Emziği veriyosun çocuğa emerken arkaya bastırıyosun fırt gidiyomuş ilaç:KK53:
zeki masallah

Back
X