Benim sıpa erken uyuyo olmasa bende yapamazdım canım zor çocuklaYa kizlar vallahi gıpta ile okuyrm yaptklarinzi pastalar sekerhamutlaryla fln nasi yapiyosnz hc becerim yok benm hele kizla dusunemyrm iki kap yemek yaparken bile ayaklarımda valla bravo
Pastasını hazir alcak olan yokmu @yaz yagmuru sizin pastanz gZl gorunuyodu @minnakkartal srn naptin pasta isini buldnmu biyer bende ist da yapcam pasta icin dilege madoya pelite fln bakicam 1 yas şeklinde olablr fiyatlar nasi hc bi bilgm de yok sen arastrdnmi hc
Yaparsın canım ya. 3 çocuk bakıyosun sen bunu mu YapamıycanYa kizlar heveslendim vallahi su pasta isine ne guzel seyler yapiyorsunuz kizimin ikinci yas gunune ben de kendim yapcam hatta ogluslarimin dogum gununede kekim falan guzel olur ama pasta hic yapmadim evde ama en erken dogum gunu buyuk oglumun ekimde gerci o genc daha farkli birseyler yapmam lazim arastirir yaparim![]()

aman bol bol maşallah de sen canımAy valla kem gozle bakmadimimrendim sadece:))
Canm isin var madem gitme ki eltinden de pek haz etmiyodm zaten.biz de haftasonlari kv ye giderz genelde ama gecen hafta gitmedm emrenin dogmgunu hazrliklari icin.sen nasl raht olcksan oyle yap iki ayagni bir pabuca sokma.bi de dedgn gbi kiyas yapar durur eltin
Valla super eline sagliknazar degdirmeyeyim ayiciklarina da
![]()