2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Ben de bimden kizima kucuk havuz kova birde bebek simiti aldim
Aaa bende alicaktim bak bugün inşallah yarına kalmıştır. Unuttum bugün bi keçe işine takıldım herseyi unuttum. Doğum günümüzde gelenlere dağıtmak için keçeden anahtarlık lar yapıyorum güzel de oluyo gerçi yigitle sadece iki tane yapabildim bugün ama inşallah yetistiririm. Aslında resmini buraya atarım yaptigiminda beceremiyorum ben buraya resim atma işini nedense.
 
20150605_222923.webp
 
Bunlardan renk renk çeşit çeşit yapıp gelenlere şeker tutar gibi tutucam isteyen beğendiğini seçip alsın.tabi begenirlerse:))
 
Kızlar miranın dördüncü dişide patladı ve çok huysuz durdu durdu dişler doğum gününü buldu inşallah haftaya kadar toparlanır
Patladiysa haftaya toparlar canım bence patladiktan sonra iki üç gün daha huysuz oluyo yiğit sonra duzeliyo inşallah mirada öyle olur.sen cumartesi yapıcaksın sanırım bizde pazar yapıcaz bizim dogum gunumuz de ramazan in ikinci gününe denk geliyo çünki.
 
Patladiysa haftaya toparlar canım bence patladiktan sonra iki üç gün daha huysuz oluyo yiğit sonra duzeliyo inşallah mirada öyle olur.sen cumartesi yapıcaksın sanırım bizde pazar yapıcaz bizim dogum gunumuz de ramazan in ikinci gününe denk geliyo çünki.
İnşallah düzelir kalabalık öyle çok huysuz olursa naparım bilmiyorum evet canım haftaya Cumartesi yapıcam bi sonraki Cumartesi pasta patlatma fotolarının çekimi var bide bir konseptli foto çekicem doğum gününede akşm Çekirdek aile bi oasra keseriz iftar Tatlısı olur :))
 
Allah uzun ömür versin bebişine iyi ki doğmuş :) birlikte nice uzun güEl yıllara :)


Öyle yapıcam artık bi süre sebze yok

Aa nasıl atlatık. Doğum günü kutlu olsun meleğin. Sağlıklı huzurlu hayırlı bi ömrü olur inşallah

Nice hayirli seneler olsun tum bebislerimize

Ben boyle yorulmadim ya bugun ben kizi kollayacam.diye kadinda oglani zapdetecem diye seni simdi anladim cocuk bi dk oturup oyuncak bile ilgisini cekmiyo zaten yuruyo daha zor A apriori11 korkutmak istemem ya emeklerken bugunler iyi gunlerin :KK46:


Dogum gununuz kutlu olsun saglikla mutlulukla daha guzel yas gunleri olsun elif nisa nin


Enerji laf kalir yaninda atom karinca bebe :KK48:

Canim iyi ki dogmus kizin nice yaslara insallah :KK200:

yine yanlış yazdım. fıstığın yazıcaktım

Doğum günü kutlu olsun Elif'in :)
arkadaslar hepinize cok cok tesekkur ediyorum iyiki varsiniz iyiki siz tanimisim
 
Nasıl Olmuş kızlar benim doğum günü hediyeleri. Düşündüm ne versem gelenlere hediye diye keçe geldi aklıma biraz amatör ce ama iş görür sanırım. Kızım sağolsun buraya resim yiklemeyide öğretti:)
çok güzel olmuş bence eline sağlık canım. ben de anahtarlık kitap ayracı ve lavabta kesesi yapmayı düşünüyorum keçeden
 
Back
X