Kerem Alp de yemek yemek istemediği dönemlerde yapiyordu bu parmak olayını, cok şükür unuttu. Biraz daha istahi duzeldi belki o yuzden.
Benimki peçete kağıt gibi şeyleri yemeyi tercih ettiği için yemeği hiç gözü görmüyor o zaman:)
Ben de bu bıldırcın yumurtası olayını merak ediyorum canım, sorunca bilgilendirirsen sevinirim.
Canım kızının doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı bir ömür nasip etsin. Bugün benim de oğlumun doğum günüydü. Haftaya cumartesi kutlama yapıcaz. Yarın da pasta patlaticaz. Çok heyecanlı
Kerem Alp ağzında yemek varken heleki o yemek taneliyse iki saat cigniyor ve yutana kadar ağzını açmıyor. Deli oluyorum
otogar kahvaltısı da çok iyi benzetme olmuş. Topikce hepimizi gulumsettigine eminim
Maşallah ona. Kerem Alp te baya konuşma çabasında. Ufak tefek derdini anlatıyor. Çok şekerler bunlar
Yeni dişiniz hayırlı olsun canım. Bizim de dördüncü disimiz bugün patladı ve bizim dogum günümüz bugün:)) Allahtan çok huysuz değil. Kerem alp üst dişleri daha sorunsuz çıkardı. Allttaki iki diş perişan etmişti bizi.