Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de öyle hemen dönüyor popoyu, kalkmak istiyor, kaçıyor elimdenKizlar bizde bez degistirmek tam bir kabus yatmak istemiyor yatiriyorum kalkiyor durmuyor siz nasil degistiriyorsunuz eline birseyler veriyorum atiyor durnuyor hic
çok geçmiş olsun canım inşallah iyilesmistir hem azad hemde eşin. ailecek nazara mı geldiniz yoksaSabaha kadar ayaktaydık 3 kere ılık duş yaptırdık ince giydirdik, lanet hava da çok sıcakta evi serinlettik aZıcık da yine de yamıyordu kuzum. Fitil çıkmıştı muhtemelen hiç etki göstermedi ama brn yine de üstüste ilaç vermeye korktum bekledim bi 4-5 saat sonra calpol verdim o düşürdü Allah'tan. Eşim de sabaha karşı kötü oldu kustu baya. Birazdan ailecek hastaneye götürcem evimin erkeklerini ikisi de çürük çıktı bunların
Ay ortasına kadar aldığı 300 gr tamamen gitmiş, zayıflamış oğlum. Ateşi var halsiz hastaneye gittik viral eneksiuon ama hafif dedi. Halsiz çok ya o kuduruk hallerine razıyım kuzum normale dönsün evi altüst etsin.
şükür hafifmiş hemencik toparlanır inşallahAy ortasına kadar aldığı 300 gr tamamen gitmiş, zayıflamış oğlum. Ateşi var halsiz hastaneye gittik viral eneksiuon ama hafif dedi. Halsiz çok ya o kuduruk hallerine razıyım kuzum normale dönsün evi altüst etsin.
gecmis olsun canim en kisa zamanda normale doner insallahAy ortasına kadar aldığı 300 gr tamamen gitmiş, zayıflamış oğlum. Ateşi var halsiz hastaneye gittik viral eneksiuon ama hafif dedi. Halsiz çok ya o kuduruk hallerine razıyım kuzum normale dönsün evi altüst etsin.
Kizlar bizde bez degistirmek tam bir kabus yatmak istemiyor yatiriyorum kalkiyor durmuyor siz nasil degistiriyorsunuz eline birseyler veriyorum atiyor durnuyor hic
çokUOTE="oslew, post: 41382863, member: 223568"]Eki Görüntüle 1557455 Eki Görüntüle 1557456 Eki Görüntüle 1557457 Eki Görüntüle 1557459 Eki Görüntüle 1557460
Gecmis olsun canim o halsiz halleri mahvediyo insanineyse ki hafifmis ilac verdi mi?
şükür hafifmiş hemencik toparlanır inşallah
Sağolun kızlar pedifen verdi gelince karnını doyurdum verdim bi ölçek yattı 1 saat kadar sonra ter içinde uyandı banyo yaptırdık şimdi daha iyi gibi inşallah toparlar kuzum ya gözünün içine bakıyorum kudursun beni deli etsin diyegecmis olsun canim en kisa zamanda normale doner insallah
çok geçmiş olsun canım inşallah iyilesmistir hem azad hemde eşin. ailecek nazara mı geldiniz yoksa
Geçmiş olsun canım. Artık çok dikkatli olmak Lazım. Ne zaman ne Yapacakları belli olmuyor.Kızlar gece gece Başımıza gelen mira tokasını yuttu minik lastik tokalardan ki bilirsiniz doğru dürüst bişi Ağzına götürmez onu çıkarana kadar öğür öğür kustu o kadar Çaresiz kaldım ki kendimi çok kötü hissediyorum![]()
Cok geçmiş olsun canimAy ortasına kadar aldığı 300 gr tamamen gitmiş, zayıflamış oğlum. Ateşi var halsiz hastaneye gittik viral eneksiuon ama hafif dedi. Halsiz çok ya o kuduruk hallerine razıyım kuzum normale dönsün evi altüst etsin.
Çok güzel olmuş canım, ne kadar tuttu@stanki canım gelince fotosunu istemiştin.
geldi sonunda eva minderlerim. Kernarlarda açıklıklar var onlarıda kapatcam maket bıçağıyla kesip ekleme yaparak. Evde olmadığı için yapamadım onu.Tam hayal ettiğim gibi oldu ama. Oyuncaklar için ikeadan dolap falan alıcam tamamlıcak inşallah. Bu ara batığız tabi sonraya kaldıEki Görüntüle 1557673
Geçmiş olsun canım. Artık çok dikkatli olmak Lazım. Ne zaman ne Yapacakları belli olmuyor.
@kmltm amannn dikkat canım. Benim tesbih ve benzeri şeylerden ödüm kopuyor.
Kizima bugün hic bisi yediremedim sanirim hastaligim ona bulaşıyorsurekli mizmiz ne yapcagimi sasirdim
Geçmiş olsun canım, inşallah hemen eski haline döner kuzunAy ortasına kadar aldığı 300 gr tamamen gitmiş, zayıflamış oğlum. Ateşi var halsiz hastaneye gittik viral eneksiuon ama hafif dedi. Halsiz çok ya o kuduruk hallerine razıyım kuzum normale dönsün evi altüst etsin.
Canım sen naptın bugün mü başlıcaktın kafam iice karıştı son günlerde peşpeşe okudum hepAynen canim
Canm gecen yazmstn beyza cok huysuz odadan ciksam agliyo diye.emre de ayni durumdaydi.ust disleri cikarken yaklasik 15 20 gun her seye aglyodu yemek yaparken bacaklarma yapisiyodu.ust disler cikinca rahatladik biraz ama yapisiklik artarak devam ediyoaman aglayip huysuzluk etmesin de raziym bu haline
Canım sen naptın bugün mü başlıcaktın kafam iice karıştı son günlerde peşpeşe okudum hep