- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende resmen bacaklarımın arasına falan sıkıştırmaya çalışıyorum oyuncak fln kar etmiyor artık annem biraz daa rahat alıyomuş zaten bütün nazını kaprisi sıkıntısını bana yapıyor
Bizdede aynı. Bi kez halıya çişini yaptı hatta. Alt değiştirme bezlerinin büyüklerinden aldımda onu seriyorum mutlaka. Poposu açılınca çıldırıyo çovuk
Bak bide o var dimi sıcaklar cogalincada zor olur yine şimdi hava serin en azından.
Bi süre hiç bişi yapmamak en büyük hayalim şu aralar:))
Keşke is guc olmasada cocuklarimizla daha iyi vakit geçirsek. Ben artık eve temizlikci de alamiycam bi süre ev borcunu toparlayana kadar dip köşe temizlik beni bekler yine:)) bide yigitde kedi görünce bı diyo bı ne demekse:)
aynen kesinlikle yatmıyo agliyo çok zorlayinca eline oyuncak vermek falan fayda etmiyo çoğu zaman ayakta dikilirken bağlıyor.
Bizde de öyle hemen dönüyor popoyu, kalkmak istiyor, kaçıyor elimden![]()
hepimiz de ayni sorun varmis bizimki islak mendilleri dagitiyor bazen degistirirken o sekilde bagliyorum cabuk ama islak mendilleri eline alinca hemen oturup sallamaya basliyor yuzu gozu islaninca hosuna gidiyor yani islak mendilleri pakettrn cikarincaya kadar vakit oluyor bezini degistormek icinBenim için bu kabus bir kaç aydır sürüyor..Hemde ne kabusVe %80 Efe'ye kızmamla,bağırmamla sonuçlanıyor..Genelde bağırıp kızınca hemen o an sakinleşiyor suratı değişiyor falan o an yaptım yaptım,yoksa hoooop başa sar..
çok geçmiş olsun canım inşallah iyilesmistir hem azad hemde eşin. ailecek nazara mı geldiniz yoksa
canİm insallah hasta olmaz BeyzaKizima bugün hic bisi yediremedim sanirim hastaligim ona bulaşıyorsurekli mizmiz ne yapcagimi sasirdim
Umarım alabilirsin canım Büyüdükçe daa zor oluyo gerçiEvet canm basladm ama rapor alcm alabilirsem emre kimsede durmuyo![]()
Evet çok heyecanlı :)))Herkes survivor mu izliyo![]()
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkKızlar geçmişi okumadan yazıyorum kusuruma bakmayın pastayı şimdi bitirdim hediyede bunları yaptım içine badem şekeri koydum tuzluları da yarın yapcam akşama doğum günümüz var
Cok guzeller canim ozellikle pastaya bayildum ellerine saglikKızlar geçmişi okumadan yazıyorum kusuruma bakmayın pastayı şimdi bitirdim hediyede bunları yaptım içine badem şekeri koydum tuzluları da yarın yapcam akşama doğum günümüz var
canim Ece de uzun zamandir oyle ne bilsa agzina atiyor bazen bizim gormedigimiz seyleri goriyor hic yalniz birakamiyorum abileri bu konuda dikkatli degil
evet Minicik şeyleri nerden buluyo anlamıyorum evi her gün süpürüyorum işten gelince ama bi şekilde buluyo işte pür dikkat gözümü ayırmasamda saniyede Ağzına bişi götürmeye çalışıyo inşallh geçici bi dönemdirCok guzeller canim ozellikle pastaya bayildum ellerine saglik
canim Ece de uzun zamandir oyle ne bilsa agzina atiyor bazen bizim gormedigimiz seyleri goriyor hic yalniz birakamiyorum abileri bu konuda dikkatli degil
Valla ben kusmalardan o kadar bıktım ki ek gıda serüvenimiz başından beri berbat son iki aydır neredeyse hiçbişi yemeden tamamladığı günler vae ki Gelişimide ii değil ama elimden fazlası gelmiyo denemediğim Yöntem tarif kalmadı inşallah sizinkiler biran önce düzelir kimse bu hissi tatsın istememK Keskek cok gzl Hersey masallah valla
A apriori11 gecms olsun cnm
M mutube bende hcbrsey yediremiyorm yemin ederm bgn suttee baska agzina tek lokma girmedi @minnakkartal seni cok ii anliyrm Suana kdr gelisimi ii diye onemsemedm Ama hatrlarsnz bizimde asiri derece de kansizliga.bagli demir eksiklgmz var
Kizlar bu arada Kardesim artk internetten prima premium care bebek bezi ve unibaby yeni dogan islak mendil satmaya basladi tum elektronik ev esyalarini satiyodu ztn Ben devamli bez arayisinda oldgmdan bebek benzine de girdi sizlerede duyurms olym![]()
Umarım alabilirsin canım Büyüdükçe daa zor oluyo gerçi
Evet çok heyecanlı :)))
Kızlar geçmişi okumadan yazıyorum kusuruma bakmayın pastayı şimdi bitirdim hediyede bunları yaptım içine badem şekeri koydum tuzluları da yarın yapcam akşama doğum günümüz var
Canim ben sutu kahvaltida vermeyi dusunuyorum hatta az az vermeye basladim emzirmeyi biraktirdigimda ya da birakturmadan biraz once de gece vermeyi dusunuyorum sekersiz vetilirse curuk olmaz diye dusunuyorum kansizlikta cok vetilirse oluyor diye biliyorum ama Emre sut urunlerini aliyormus kalsiyum ihtiyacini giderir verdiklerinle ama alistirmak acisindan verebilirsin az azKizlar emreden 1 yas buyuk yegenm var ablama sordm bugun sutu ne zaman vermeye basladn diye.yegenim sevmems sutu iciremedm bir turlu dedi.kansizlik ve dislerde curume yapiyo ya sut az az mi versem acaba bilemedim.emre peynir ve yogurt yiyo zaten gun icinde.gece de mama veriyorum.siz ne kadar verceksiniz sutu öģün olarak mi yoksa aralarda mi?
Bizde de bakıcıya hiç birşey yapmıyor bende çığlık kıyamet gören duyan işkence ediyor zannedervalla bende resmen bacaklarımın arasına falan sıkıştırmaya çalışıyorum oyuncak fln kar etmiyor artık annem biraz daa rahat alıyomuş zaten bütün nazını kaprisi sıkıntısını bana yapıyor
Pastanız çok güzel. Buradaki bütün bayanlar çok marifetli maşallahKızlar geçmişi okumadan yazıyorum kusuruma bakmayın pastayı şimdi bitirdim hediyede bunları yaptım içine badem şekeri koydum tuzluları da yarın yapcam akşama doğum günümüz var
Kizlar emreden 1 yas buyuk yegenm var ablama sordm bugun sutu ne zaman vermeye basladn diye.yegenim sevmems sutu iciremedm bir turlu dedi.kansizlik ve dislerde curume yapiyo ya sut az az mi versem acaba bilemedim.emre peynir ve yogurt yiyo zaten gun icinde.gece de mama veriyorum.siz ne kadar verceksiniz sutu öģün olarak mi yoksa aralarda mi?
Yrn dr gidicem günlük içmesi gereken miktarı sorucam bende.Kizlar emreden 1 yas buyuk yegenm var ablama sordm bugun sutu ne zaman vermeye basladn diye.yegenim sevmems sutu iciremedm bir turlu dedi.kansizlik ve dislerde curume yapiyo ya sut az az mi versem acaba bilemedim.emre peynir ve yogurt yiyo zaten gun icinde.gece de mama veriyorum.siz ne kadar verceksiniz sutu öģün olarak mi yoksa aralarda mi?
canım pasta çok güzel olmuş. Çokta düzgün görünüyo üzeri. Ben böyle pürüzsüz yapamamıştım. Eline sağlıkKızlar geçmişi okumadan yazıyorum kusuruma bakmayın pastayı şimdi bitirdim hediyede bunları yaptım içine badem şekeri koydum tuzluları da yarın yapcam akşama doğum günümüz var
benim sıpada halıdan tüy yolup ağzına atıyo
paramız yabancıya gitmesin. Bi ihtiyacımız olursa söylerizK Keskek cok gzl Hersey masallah valla
A apriori11 gecms olsun cnm
M mutube bende hcbrsey yediremiyorm yemin ederm bgn suttee baska agzina tek lokma girmedi @minnakkartal seni cok ii anliyrm Suana kdr gelisimi ii diye onemsemedm Ama hatrlarsnz bizimde asiri derece de kansizliga.bagli demir eksiklgmz var
Kizlar bu arada Kardesim artk internetten prima premium care bebek bezi ve unibaby yeni dogan islak mendil satmaya basladi tum elektronik ev esyalarini satiyodu ztn Ben devamli bez arayisinda oldgmdan bebek benzine de girdi sizlerede duyurms olym![]()
canım gökçe ne yoğurt ne süt ne de peynir yiyo. Birtek kahvaltıda peynir karıştırıyorum karışıma öyle yiyo. Onuda fazla koyarsam yine yemiyo düşün artık. Ben doktora sordum napıyım içiriyim mi bi şekilde uykusunda falan diye. Oda emziriyosan zorlama dedi. Zaten sütten çok peynir ve yoğurt tüketimi önrmliymiş. Yoğurtla peynirde kalsiyum ve fosfor miktarı süte göre daha fazlaymış.0 yoğurt peynir yiyosa süte hiç gerek yok dedi.Kizlar emreden 1 yas buyuk yegenm var ablama sordm bugun sutu ne zaman vermeye basladn diye.yegenim sevmems sutu iciremedm bir turlu dedi.kansizlik ve dislerde curume yapiyo ya sut az az mi versem acaba bilemedim.emre peynir ve yogurt yiyo zaten gun icinde.gece de mama veriyorum.siz ne kadar verceksiniz sutu öģün olarak mi yoksa aralarda mi?