Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gökçede taktı bu ara kapaklara:)Eki Görüntüle 1561614 Eki Görüntüle 1561615 bu da kapak kapatmaya calisirken:))
Benimki direk apzına atıyor hala herşeyiEki Görüntüle 1561614 Eki Görüntüle 1561615 bu da kapak kapatmaya calisirken:))
Farkli bisey olsun istedim kiyafet aliyordum özel günlerde hep. Bu kez farkli oldu iyi oldu esimde philips tras makinasi istiyordu zamanim olmadi ama alacam mutlaka.Bende spor ayakkabı aldım ne zamandır istiyordu. Aslında daha farklı bişey olsun istiyordum ama fırsatım olmadı. Senin kupa güzelmiş. Benim eşimde hep traş makinesi istiyordu bende mi öyle yapsaydım ki :)
Ece de ters oldugunda ceviriyor kapatma da basarili degil henuz ama ugrasiyorGökçede taktı bu ara kapaklara:)
Biberonların üst kapağını takıp takıp çıkarıyo. Eline ters veriyorum düzeltiyo. Böyle kola şişesi falan olursada açamayıp sinirleniyo atıyo:))
Asabi tosba ya
bazen Ece de agzina atiyor canim yalniz birakamiyorum boyle oynarken ama cogu seyi hala agzina atiyorBenimki direk apzına atıyor hala herşeyigeçen şişe kapağını yakaladım ağzında. Sizinkiler de hala herşeyi ağzına atıyor mu yoksa bi bizimkinin mi bitmedi şu oral dönemi
Ben cam kahvalti kaselerekaselere koyup agzini buzluga koyuyorum her corbada 1 kase çıkarıyorum. Bu poset sanki daha pratikKoroplastınkini dene istersen canım bide.
Bende daha hiç yırtmadım
Benim sıpa halının tüylerini eliyle koparıp ağzına atıyo. Yere saçım düşecek diye aklım çıkıyoBenimki direk apzına atıyor hala herşeyigeçen şişe kapağını yakaladım ağzında. Sizinkiler de hala herşeyi ağzına atıyor mu yoksa bi bizimkinin mi bitmedi şu oral dönemi
Aynen canım daha pratik. Hem daha az yer kaplıyo hem bulaşıktan tasarruf.Ben cam kahvalti kaselerekaselere koyup agzini buzluga koyuyorum her corbada 1 kase çıkarıyorum. Bu poset sanki daha pratik
0-2 yas oral donem bitmemesi normal canim benimki yerde ne bulursa agzina atiyoBenimki direk apzına atıyor hala herşeyigeçen şişe kapağını yakaladım ağzında. Sizinkiler de hala herşeyi ağzına atıyor mu yoksa bi bizimkinin mi bitmedi şu oral dönemi
Bi alayimAynen canım daha pratik. Hem daha az yer kaplıyo hem bulaşıktan tasarruf.
tipe bak yaaa yerim seniEki Görüntüle 1561614 Eki Görüntüle 1561615 bu da kapak kapatmaya calisirken:))
Ben artık markete giderken arabayı almıyorum. Gökçeyi market arabasına oturtuyorum önünede karpuzu koyuyprum. Her koyduğum şeyi tek tek inceliyo:) hoşuna gidiyo. Yoksa arabada yırtıyo kedini dediğin gibiBugün kizimla markete gittik babaya hediye almak icin.magazaya falan gittik tabi bebek arabasinda markette neye yaklastiysa kucagina doldurmus cikarkrn geri gordumde onlari bosalttim bide bir asabi onunden aliyorum duye marketi inletti arabada kendini ordan oraya atiyor magazadada kiyafetleri cekmis cekmis kucagina doldurmuş yirtti kendini vermem diye marketten bisiler aldim kucagina doldurdumda artik eve öyle zor geldik![]()
Ay ne guzel her begendigini almis:))Bugün kizimla markete gittik babaya hediye almak icin.magazaya falan gittik tabi bebek arabasinda markette neye yaklastiysa kucagina doldurmus cikarkrn geri gordumde onlari bosalttim bide bir asabi onunden aliyorum duye marketi inletti arabada kendini ordan oraya atiyor magazadada kiyafetleri cekmis cekmis kucagina doldurmuş yirtti kendini vermem diye marketten bisiler aldim kucagina doldurdumda artik eve öyle zor geldik![]()
Sagol canim saclar uzadi kivir kivir boyle bir tip oldu:))tipe bak yaaa yerim seni
cok tatli ya biz de gecen gun kipa ya gittik esime dedim arabasini indirme arabadan hic orada alisveris arabasina koyariz oraya oturttum ama tedirgin oldu Ece bir sure hic hareket etmedi dondu kaldi:))Ben artık markete giderken arabayı almıyorum. Gökçeyi market arabasına oturtuyorum önünede karpuzu koyuyprum. Her koyduğum şeyi tek tek inceliyo:) hoşuna gidiyo. Yoksa arabada yırtıyo kedini dediğin gibiEki Görüntüle 1561681
Canım Arda'da böyle oturmayı çok sevdiği ve zararlı olduğunu öğrendiğimden beri dikkat ettiğim için sana da söylemek istedim. Arda 2 ayağını arkada w şeklinde oturmayı çok seviyor ama bacak ve kas yapısına çok zarar veriyormuş.Eki Görüntüle 1561614 Eki Görüntüle 1561615 bu da kapak kapatmaya calisirken:))
Sağol canım. İçi dolu değilse değildir sanki. Çünkü doktor yüzündekilere bakıp bunlar için bişey diyemem başka varmı demişti. Yüzündekiler daha olgunlaşmamışto. Kafasıyla sırtındakini gösterince su çiçeği dedi.
Aşı vurulduktan sonra çok tehlikeli bi hastalık değilmiş aslında. İllaki geçircekler. Mustelanın falan su çiçeğinde leke önleyici kremi varmış. Kardeşimde göndercek. İz falan çıkmadan atlatırız inşallah.
sağol canım. Geçen konusu geçmişti zencefilin. Öğrendiğimiz iyi oldu.
Bi esmer pirinçle zencefil cermiyorum. Zencefilide alıp ekleyeyim az az yemeklere falan
Canim ben buz torbasi var onlara koyuyorum cok pratik oluyor hic yerde kaplamiyo
Eki Görüntüle 1561595
Eki Görüntüle 1561614 Eki Görüntüle 1561615 bu da kapak kapatmaya calisirken:))
Benimki direk apzına atıyor hala herşeyigeçen şişe kapağını yakaladım ağzında. Sizinkiler de hala herşeyi ağzına atıyor mu yoksa bi bizimkinin mi bitmedi şu oral dönemi
Aynen yerde bişey yoksa halıyı koparıyorBenim sıpa halının tüylerini eliyle koparıp ağzına atıyo. Yere saçım düşecek diye aklım çıkıyo