2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
A apriori11 bende cok begendim cok guzel olmus ne kadara yaptirdin
@kmltm sen naptin verdinmi bardaklari :)

Diger hediyemiz de gelsin oyle vercm daha kutlamadik yarin insallah:))

Kızlar Çarşamba iftara arkadaşları çağıracağım. Iftardan sonra Gökçe nin doğum Gününü kutluyacağız. Menüye İzmir köfte nohutlu pilav Çorba salata yaprak sarması yapmayı düşünüyorum. Sizce yeter mi yada nasıl siZce ? Zeytinyağlı barbunya da mı yapsam.

Yeter bence de canm yogurtlu bi salata yap istersen yanina tamamdir.pasta da olck zaten

Hediye paketimiz:)

Eklentiler

• 2015-06-21 15.12.26.webp
    2015-06-21 15.12.26.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 65
A apriori11 bende cok begendim cok guzel olmus ne kadara yaptirdin
@kmltm sen naptin verdinmi bardaklari :)
75 tl canım pilisenin hediyesini yaptırdığı yere yaptırdım instagram da cherrydesign07 diye bi hesap

A apriori11 hediyenin resmini buraya mi koydun ben kacirmusim merak ettm
Yok canım instagramda ama buraya da ekleyeyim

Bu arada isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim senin fikrini arakladim babalar gunu icin:))emrenin de kafasina bagladim kurdeleyi:)
Ben de ablan gibi düşündüm :D

Kahvaltı hazırladım bi de azada el yazısıya canım babacım seni çok seviyorum yazıp altına da parmak bastırdım imza niyetine :))) kahvaltı tabağına iliştirdim notu da :) hediye de kendisi yok fotosu var :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 112
  • image.webp
    image.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 78
Diger hediyemiz de gelsin oyle vercm daha kutlamadik yarin insallah:))

Yeter bence de canm yogurtlu bi salata yap istersen yanina tamamdir.pasta da olck zaten
Yoğurtlu ne salatası yapsam ki. Kırmızı biber mi yapsam. Köfteleri birazdan yapıp buzluğa atıyım yoksa Gökçe ile Çarşamba günü yapamam onları :) malum işede gidilecek :)

Bu arada isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim senin fikrini arakladim babalar gunu icin:))emrenin de kafasina bagladim kurdeleyi:)
bu saçma fikir bana ait lütfen:KK53:
Ablanın dediği givi lohusalar gibi cidden hiç aklıma gelmemişti:KK53:

Yoğurtlu ne salatası yapsam ki. Kırmızı biber mi yapsam. Köfteleri birazdan yapıp buzluğa atıyım yoksa Gökçe ile Çarşamba günü yapamam onları :) malum işede gidilecek :)
valla canım helal olsun o kadar şeyi yaparsan. Hem işe gitcen bide.
Yoğurtlu semizotu salatasıda yapabilirsin pratik olur

O fikir benim değil diğer Gökçe'nin annesine @Akaibu ya aitti sanırım :)

Hadi ya:KK70:ben de sen sanyodum:)

75 tl canım pilisenin hediyesini yaptırdığı yere yaptırdım instagram da cherrydesign07 diye bi hesap

Yok canım instagramda ama buraya da ekleyeyim

Ben de ablan gibi düşündüm :KK70:

Napym baska renk yoktu.mavi vardi ama benm koca kafali oglumun kafasini baglamaya yetmedi:KK70:

Kabak yapabilirsn.ya da garniturle karistir gitsin:)calisiyosn zaten pratik olur ve cesit olmus olur.mayonez sarimsakli yogurt tamamdir:kk77:

bu saçma fikir bana ait lütfen:KK53:
Ablanın dediği givi lohusalar gibi cidden hiç aklıma gelmemişti:KK53:

valla canım helal olsun o kadar şeyi yaparsan. Hem işe gitcen bide.
Yoğurtlu semizotu salatasıda yapabilirsin pratik olur

Bence gayet sevimli ya:))aklima gelmezdi benim:)

[QUOguzellmis"apriori11, post: 41469227, member: 640531"]Kahvaltı hazırladım bi de azada el yazısıya canım babacım seni çok seviyorum yazıp altına da parmak bastırdım imza niyetine :))) kahvaltı tabağına iliştirdim notu da :) hediye de kendisi yok fotosu var :)[/QUOTE]
cok guzelmis

Gerçekten çok tatlı olmuş ya:)

[QUOguzellmis"apriori11, post: 41469227, member: 640531"]Kahvaltı hazırladım bi de azada el yazısıya canım babacım seni çok seviyorum yazıp altına da parmak bastırdım imza niyetine :))) kahvaltı tabağına iliştirdim notu da :) hediye de kendisi yok fotosu var :)
cok guzelmis[/QUOTE]
Eşimin incelikleri karşısında odun kalacağımı düşünmüştüm ama yine de performansım fena değildi :))) tabi eşimin sürekli laf soktuğu kk sayesinde oldu ;)

Back
X