2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bu gece erkes ayni durumda heralde öykü uyudu ama ben sahura kadar oturdum yedim yattim uyumam 4 u buldu 6da da oyku kalkti :)

Kizlar dun aksam salonda Eceyi uyutmaya calistim uyumadi yastigi biraktim kucuk oglum yastiga yatti yerde Ece abisinin ustune cikmaya basladi sacini cekti hic rahat birakmadi en sonunda abisi kalkti yerden yastik bos kaldi Ece hemen yastiga yatti yuzustu ama nadil guluyor kalkmiyor yastiktan sonra abisi tekrar yatti yanina yine ayni seyleri yapmaya basladi meger kizimin derdi yastiktan abisini kaldirmakmis ay cok komikti hele yastiga yatisini gorseniz kazandim der gibi:)))

Bu çocuklar ne garip ya hu. Meyve aromalı şurubu hemen ağzından çıkarıyo. Verdiğim kan ilacını reddetmeden içiyo.

Kizlar dun aksam salonda Eceyi uyutmaya calistim uyumadi yastigi biraktim kucuk oglum yastiga yatti yerde Ece abisinin ustune cikmaya basladi sacini cekti hic rahat birakmadi en sonunda abisi kalkti yerden yastik bos kaldi Ece hemen yastiga yatti yuzustu ama nadil guluyor kalkmiyor yastiktan sonra abisi tekrar yatti yanina yine ayni seyleri yapmaya basladi meger kizimin derdi yastiktan abisini kaldirmakmis ay cok komikti hele yastiga yatisini gorseniz kazandim der gibi:)))
Ne güzel ya abi kardeş oynuyolar. Çok hevesleniyorum ama bir o kadar da korkuyorum.

@feyena usenmek degil canim sadece 10 dk bir mesafeye otobuslr gitmemiz gerekti kizim bindigimizden inene kadar ağladı hemde ne aglama bütün otobus seferber oldu susadimiki diyen yok yok acikmistir diyen yok bunaldi kesin kalin giymis diyen camdan vakti camdan diyen eline seker cikolata tutusturan kaldiki otobus sogoru bile orayi srvmedi herhalde baska biri yer versin dedi iyle ciglik cigliga agliyorki 2 saat yolu dusunemiyorum

nisaeogretmenisin.Ojy1476972 .!.:
Ben rapor hakkimi okullar acilinca kullanacam. Haftaya tatil mi iki gun bilmiyorum
Canim sen ne ogretmenisin.Okul acilinca rapor kullanmak zor oluyor ogrenciler perisan oluyor tabi iadare de ve ogretmene tepki gosteriyorlar.Bu yildan yirmi gun kullandim geriye yirmi gun kaldi on gunde mazeret izni otuz gun kakdi geriye sikisiraak heyet aliriz artik;)

Gunaydin kizlar dün ma aile annemlerde toplandik cok guzel gecti kizim ilk yarim saat bir saat kadar durmadan agladi kalabaliktan korktu sonra alisinca surekli oyun oynadi :) ama yine moralim bozuldu kizimin dogum gunune gelmeyen abim hep bizmi onlara gidicez hic bize gelmiyorlar diye laf etmis bizim evden onlarin evi otobusle 2 saat arabamiz yok kizim otobuste 2 saat mumkun degil durmazki sincan otobüsü tıklım tıklım ben nasil geleyim hadi olmazya gelebildim diyeyim nasil geri donucem okadar saat hem bizde arabamiz varken surekli onlara gittik beraber bisiler yaptik falan ama onlar araba aldi bize zoraki geliyorlar kv tarafiyla surekli git gel bulusma gezme tatil ama bize gel deyim kemkum valla cok yoruldum artık
canım ne güzel bir gün geçirmişsin bunu düşünüp mutlu olmaya çalış ama bence ilk fırsatta abinle konuş yoksa başka sebepler başka konuşmalar aranız açılır

@minnakkartal ropikce toplanip o eltini tenhada sıkıstircaz ver su kadinin agzinin payini artik
zaten bu sondu gerçekten söz verdim kendime bundan sonra en ufak bir kelimede bambaşka bi ben görecek

Bu çocuklar ne garip ya hu. Meyve aromalı şurubu hemen ağzından çıkarıyo. Verdiğim kan ilacını reddetmeden içiyo.
bizde de durum aynı birde gaz damlasını veriyorum arada onada bayılıyo vitamini de tatlı geldiği için onuda istemiyo

kızlar doktordan geldik mira 8300 olmuş iki ayda 300 gr almış ve ilk kez boyu uzamamış 77 cm baş çevresi 44.9 zaten bişi beklemiyodum ne yiyoki ne alsın aşısını yapmadı yaşına bir gün bile olsa yapılmıyor sağlık bakanlığı talimatı varmış artık onun için cumartesi gidicez yine poposu için iki tane krem verdi dışkı değişimden olmuştur birde havalar sıcak biraz hava alması gerekiyor dedi ıslak mendil kullanma bi süre dedi bakalım inşallah hemen geçer
tabiki yediklerini çok yetersiz buldu beslenmesi için anne sütünü azalt dedi günde iki öğün çorba yemeliymiş mutlaka. Pütürlü yememesi büyük sorun tabi dedi ve ne olursa olsun kussa dahi alıştırmanız lazım yoksa çiğneme yetisini kazanamaz dedi. bir yaşında çocuklar normalde çubuk kraker bile yer artık bebeklikten çıkmalı fln gibi bi sürü şey söyledi annemle ben beş karış suratla çıktık muayeneden eşimde telaşlanmış suratımızı görünce direk ne olmuş poposuna diyo anlatınca o suratı görünce bende önemli bişi oldu sandım diyo
ben abartmıyorum oysa gerçekten moralim bozuldu iştahsız pütürlü zaten yiyemiyor kaldı ki günde iki öğün çorba bi kase yoğurt meyve ve kocaman bi kahvaltı nasıl yaptırayım ben bu çocuğa
inek sütünü sordum alerjiler bir yaştan sonra azalıyo zaten azar azar kaşar peynir fln tattığı için deneyebilirsiniz ama çok üstelemeyin zaten anne sütü alıyo yeterli dedi sadece sonrasına alışması için aralarda tattırın dedi

@Akaibu aşıdan sonra su çiçeği oluyo mu dedim aşının böyle bi etkisi olamaz dedi ne kdr canlı virüs olsada mutlaka aşıdan önce virüsü almıştır vücuduna dedi ama bu aşıların koruyuculuğu garanti değil sadece daa hafif atlatması içindir dedi

kızlar doktordan geldik mira 8300 olmuş iki ayda 300 gr almış ve ilk kez boyu uzamamış 77 cm baş çevresi 44.9 zaten bişi beklemiyodum ne yiyoki ne alsın aşısını yapmadı yaşına bir gün bile olsa yapılmıyor sağlık bakanlığı talimatı varmış artık onun için cumartesi gidicez yine poposu için iki tane krem verdi dışkı değişimden olmuştur birde havalar sıcak biraz hava alması gerekiyor dedi ıslak mendil kullanma bi süre dedi bakalım inşallah hemen geçer
tabiki yediklerini çok yetersiz buldu beslenmesi için anne sütünü azalt dedi günde iki öğün çorba yemeliymiş mutlaka. Pütürlü yememesi büyük sorun tabi dedi ve ne olursa olsun kussa dahi alıştırmanız lazım yoksa çiğneme yetisini kazanamaz dedi. bir yaşında çocuklar normalde çubuk kraker bile yer artık bebeklikten çıkmalı fln gibi bi sürü şey söyledi annemle ben beş karış suratla çıktık muayeneden eşimde telaşlanmış suratımızı görünce direk ne olmuş poposuna diyo anlatınca o suratı görünce bende önemli bişi oldu sandım diyo
ben abartmıyorum oysa gerçekten moralim bozuldu iştahsız pütürlü zaten yiyemiyor kaldı ki günde iki öğün çorba bi kase yoğurt meyve ve kocaman bi kahvaltı nasıl yaptırayım ben bu çocuğa
inek sütünü sordum alerjiler bir yaştan sonra azalıyo zaten azar azar kaşar peynir fln tattığı için deneyebilirsiniz ama çok üstelemeyin zaten anne sütü alıyo yeterli dedi sadece sonrasına alışması için aralarda tattırın dedi

@Akaibu aşıdan sonra su çiçeği oluyo mu dedim aşının böyle bi etkisi olamaz dedi ne kdr canlı virüs olsada mutlaka aşıdan önce virüsü almıştır vücuduna dedi ama bu aşıların koruyuculuğu garanti değil sadece daa hafif atlatması içindir dedi
Canım brn betüle mamayı bıraktırcam diyr bile zorlandım süt içmek istemiyo bendr artık mama içsin istemiyorum
Mamayı azaltınca ek gıda daha fazla yemeğe başladı gerçekten bi de gece de vermiyorum uyanırsa sadece su böylece uykusu da düzene girecek dedi dr bakalım inşallah

Sen tabi mirayla daha çok zorlancakson kustuğu için inşallah alışır canım ya tek tavsiyem dökülür saçılır diye korkma elbette dökülüyo önüne koy kendi kendine alıp çiğnesin makarna en basiti minik minik koy önüne ekmek içi koy salatalık çok seviyo bi de betül denemekten zarar gelmez

@minnakkartal @Akaibu sağlık ocağından aradılar aşılar için diş grliyo huysuz bikaç gün sonra gelirim dedim salgın var dikkat et dedi zaten bu aşılar ateş filan yapmıyo dedi yarın veya çarşamba giderim bende

Canım brn betüle mamayı bıraktırcam diyr bile zorlandım süt içmek istemiyo bendr artık mama içsin istemiyorum
Mamayı azaltınca ek gıda daha fazla yemeğe başladı gerçekten bi de gece de vermiyorum uyanırsa sadece su böylece uykusu da düzene girecek dedi dr bakalım inşallah

Sen tabi mirayla daha çok zorlancakson kustuğu için inşallah alışır canım ya tek tavsiyem dökülür saçılır diye korkma elbette dökülüyo önüne koy kendi kendine alıp çiğnesin makarna en basiti minik minik koy önüne ekmek içi koy salatalık çok seviyo bi de betül denemekten zarar gelmez
günlük alması gereken süt miktarı 300-400 cc dedi sabah 6 buçukta emiyo akşam altıdan sonra iki üç kez emip birde gece emiyosa gündüz süt için zorlamayın dedi haftasonu da biraz daha az emzirmeyi dene dedi bende yemiyo diye daha çok emzirmeye çalışıyodum
dökülüp saçılması hiç önemli değil yeterki yesin ama eline vermiyor değilim oynuyo yalıyo ama koparmıyor bile ben lokma olarak verirsemde hemen öğürüyo ve kusuyo yine de biraz daha sıklaştırcam denemelerimi

@minnakkartal @Akaibu sağlık ocağından aradılar aşılar için diş grliyo huysuz bikaç gün sonra gelirim dedim salgın var dikkat et dedi zaten bu aşılar ateş filan yapmıyo dedi yarın veya çarşamba giderim bende
evet salgın varmış canım bizim doktorda dedi ama haftasonu yapalım sizde evde olun ateş yapabilir dedi bize

günlük alması gereken süt miktarı 300-400 cc dedi sabah 6 buçukta emiyo akşam altıdan sonra iki üç kez emip birde gece emiyosa gündüz süt için zorlamayın dedi haftasonu da biraz daha az emzirmeyi dene dedi bende yemiyo diye daha çok emzirmeye çalışıyodum
dökülüp saçılması hiç önemli değil yeterki yesin ama eline vermiyor değilim oynuyo yalıyo ama koparmıyor bile ben lokma olarak verirsemde hemen öğürüyo ve kusuyo yine de biraz daha sıklaştırcam denemelerimi

evet salgın varmış canım bizim doktorda dedi ama haftasonu yapalım sizde evde olun ateş yapabilir dedi bize
İnan baştan betülde yemiyodu bakıyodu öyle önğne kuru üzüm filan koyuyodum bi kaç kerr ben alıp ağzıma götürdüm filan öylelik aldı
Hurma vermeyi denesene eline hem tatlıya belkihoşuna gider içindrn çekirdeğini alıp veriyorum betüle seviyo

Canim ilk etapda az az denesen zorlamadan iki uc kasik yesin zamanla arttirarak devam edersin puturluye de gecerken oncelikle catalla ezip verebilirsin sonra biraz daha az ezersin yavas yavas alisir insallah

@minnakkartal ins bu sefer cok zorlanmadan atlatirsiniz ins bu donemi. sevdigi biseyler bulup ilk erltapta onlara yogunlassan bi de izin alabilirsen 1-2 hafta en azindan bi duzen olusturmaya calisirsin haftasonuyla olcak is degil yani ve bence ac birak oyku yemedimi zorlamiyorum acikinca illaki yiyo birak 3-4 saat ne kadar istiyosa
ins biran once alisir

bilmiyorum ki canım belkide dediğin gibi daha önce aldı virüsü yada başka yerden. acildeki doktor aşıdan olmuştur dedi. Hatta internettede pek çok yerde okudum. Şimdi iyice şey oldum akşam gidince kendi doktorumuza gidememiştik acaba götürsemiydim ki tekrar:/

git bencede canım. Eğer minnakkartalın dediği gibiyse bizde dılardan kaptık virüsü şanslıyız belkide aşıdan sonra kaptığımız için

Birde canım gökçede pütürlü yemiyo az büyük gelsindirek çıkarıyo ağzından. Aynı yemeği robottan geçir itiraz etmeden yiyebiliyo. Yada çatalla ezersen.
Blw diye bişey var belki görmüşsündür. 2-3 hafta çocuk gerekirse her seferinde kusmuş olsun bırakmadan pütürlü vermek gerekiyomuş. Dayanamıyorum ben aç kalkyo diye direk eziyorum. Ama yapmamaya karar verdim. Kuskus yapıyorum onu bile çıkarıyp ağzından. Makarna veriyorum bi düdük makarnayı bir sürü parçaya ayırıyorum. Artık yapmamaya karar verdim bu gün balıkla başladık. Yumuşak olduğu hemen ezildiği için iyi olur dedim. Çorbanın içine küp küp attım. 3. Kaşıkta kustu ama bırakmadım. O çıkardı ben ağzına geri koydum. Çok ta yediği söylenemez. Ama alışana kadar sabretcem. İnşallah mirada çabuk alışır

Back
X