oh sefan olsun UmutcumEki Görüntüle 1574324 tatile gidemedik ama tatili bahceye getirdik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh sefan olsun UmutcumEki Görüntüle 1574324 tatile gidemedik ama tatili bahceye getirdik
Ben 6 da kalkıyorum en geç o saatte onu uyandırmalıyım ki onuda hazırlayıp bakıcısına bırakayım. Akşam belli olmuyo 20;30 la 22:30 arası uyur ama genelde. Bugün bi kez uyudu mesela. Şimdi uykusu var ama uyumuyor sıpa.Neeee? Cok erken canimm.eg aksam kacta yatiyorki o kadar erken kalkiyor?
bende yedirmedim canim biraktim.bulusalim sende atla gel:)
Cok erken yaa.yavrumm nasil kalkiyorr acabaaBen 6 da kalkıyorum en geç o saatte onu uyandırmalıyım ki onuda hazırlayıp bakıcısına bırakayım. Akşam belli olmuyo 20;30 la 22:30 arası uyur ama genelde. Bugün bi kez uyudu mesela. Şimdi uykusu var ama uyumuyor sıpa.
Hadi bizimkiler oğlunkardeli diye fütursuzlar sizin konşu hepten şaşırmış. Bende eşim arada kalmasın diye tatil konularınınaçtıklarıbda duymamazlıktan geliyorum. Başka şeylerle ilgileniyorum.Donemsel birsey demek ki canim bir an once unutsalar bari
İyi bari canim ayni tarihte gitmemissiniz benim komsumda oyle cok konusuyor otur saatlerce dinle ve anlattiklarinin yuzde doksani cocuklarini ovme kendini ovme abartili konusmalar cok hoslanmiyorum onunla sohbet etmekten samimi gelmiyor burada bile uzak dirmaya calisiyorum
Tatil ya bu nasil insani yonlendiriyotlar anlamiyorum ben mesela o komsuma bunu teklif etmem lazim o ise kabul eder ya da etmez olay budur ama kadin zorla ayni tarihte ayni yerde olmak istiyor senin esinin ailesi de teklif eder sen kabul etmezsin buna saygi duymalari lazim yok mayoyu gorup arayip sormalar cok sacma yok yani bazi insanlara yumusak davranmayacaksin bundan anlamiyorlar cunku esimde baska bir oteli soyle ne olursa olsun diyor o da istemiyor hatta az once konusu gecti yine kizdi bana neden soyluyorsun diye sordu soyledim ben ne bileyim boyle birsey yapacagini bir de su var biz samimi degiliz hic bir zaman ortak program yapmadik bir yere gitmedik o teklif etti ben gitmedim nasil beraber boyle dusunebiliyor anlamiyorum
bizim kendi isimiz canim ama sanirim baska otel ismi vercem
ay ne güzel ya. Ben bile özendim resmenEki Görüntüle 1574324 tatile gidemedik ama tatili bahceye getirdik![]()
benim sıpada öylr muzları seçip yiyo. Bu gün kuru üzüm verdim eline. Burda delimavi demişti sanırım yiyo diye. 2-3 tane yedi havalara uçrum resmen.Yiğit e meyve salatası yaptım küp küp dogrwyarak içindeki muzlari seçip hepsini yedi diğerlerini ağzına alıp tukurdu. Muz disindakileri yemesi için illa püre yapmam gerekiyo anca oyle yiyo iyice değişik huylar edindi bu yemek konusunda nasıl olcaksa böyle.![]()
Alıştı artık ben uyandırmadan Uyanıyor :) bakıcıda 8:30 gibi tekrar uyuyormuş.Cok erken yaa.yavrumm nasil kalkiyorr acabaabizimkiside 1.5 saat uyudu simdide var uykusu ama uyumuyorr. Bwkliyoruz bakalim:)
Ne güzel ya :)Taşınma işim var diye bu hafta iftara sürekli ya kizkardeslerim çağırdı yada annem. Bu gün yine annemdeyiz ne iyiymis yahu sürekli hazır yemeğe gitmek:)
evet bende girmek istedim ama ortam musait degildiay ne güzel ya. Ben bile özendim resmen
benim sıpada öylr muzları seçip yiyo. Bu gün kuru üzüm verdim eline. Burda delimavi demişti sanırım yiyo diye. 2-3 tane yedi havalara uçrum resmen.
Muz iyidir aslındada sürekli kabız olmasa keşke![]()
Kuru üzümü bende denedim, ağzında tuttu tükürdü. Bir daha ki sefere yumuşak olsun diye 10 dk sıcak suyun içinde bekleteceğim.ay ne güzel ya. Ben bile özendim resmen
benim sıpada öylr muzları seçip yiyo. Bu gün kuru üzüm verdim eline. Burda delimavi demişti sanırım yiyo diye. 2-3 tane yedi havalara uçrum resmen.
Muz iyidir aslındada sürekli kabız olmasa keşke![]()
canım obleck yapımını sen göstermiştin di mi? Onundenedim dün. Banyo küvetine su doldurmadan oturttum küçük bi leğenlede obllecki yaptım. Önce kuru nişastayla oynadı biraz. Sonra parmakları üzeri batınca ağlamaklı olduOhh ne guzel ya:)
inşallah yer canım. Bende kuru inciri öyle denemeyi düşünüyorumKuru üzümü bende denedim, ağzında tuttu tükürdü. Bir daha ki sefere yumuşak olsun diye 10 dk sıcak suyun içinde bekleteceğim.
bencede canim onlar ogullari diye soylemisler ama bizimki sacmaladi resmen ben de asla diyemem sorarum nasil memnun kaldinmi diye baska bir tarihte gitmeyi planlarim baskasinin yanina dahil olmaya kalkmam zaten benim yapima ters bir durum herkesin hayatina saygi duyarim benim hayatima da saygi gosterilmesini beklerimHadi bizimkiler oğlunkardeli diye fütursuzlar sizin konşu hepten şaşırmış. Bende eşim arada kalmasın diye tatil konularınınaçtıklarıbda duymamazlıktan geliyorum. Başka şeylerle ilgileniyorum.
Ben utanırım resmen birine bunu demeye
kızlarrr ( gercı herkez pazar gezmelerınde sanırım ama gelınce gorurlerr ) yaz geldı bayram gecsedee bır bulusma ayarlasakk olmaz mııı ??? gercı bayram sorası benım ev ısı olursa tasıncam gıbı amaabı sey yapsak yaa
Çok ters yerlerde buluşuyorsunuz ya, en azından merkez noktalarda buluşma olsa. Anadolu yakasında olacaksa kadıköy gibi.
Kolay gelsin canım.of bu regl bitirdi beni kan kalmadi yani 2 gundur kolum kalkmiyo utu masasini actim ben ona bakiyom o bana bakiyo :) neyseki öykü uyudu daha mutfak toplancak aglamak istiyorum![]()
Ben hurma verdim baya emdi posasını tükürdü :)Kuru üzümü bende denedim, ağzında tuttu tükürdü. Bir daha ki sefere yumuşak olsun diye 10 dk sıcak suyun içinde bekleteceğim.
Bende ayni durumdayim canim cok geliyor ama ben raziyim azicik gecikse cok rahatsiz ediyorof bu regl bitirdi beni kan kalmadi yani 2 gundur kolum kalkmiyo utu masasini actim ben ona bakiyom o bana bakiyo :) neyseki öykü uyudu daha mutfak toplancak aglamak istiyorum![]()