Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emziriyorm canm aptamil aldm bikere snra hep pinarin aldikEmziriyormusun canim bir de aptamil mi veriyorsun
BN kendm kullandm canm kizima tonimer kullaniyormkizlar bebesine otrivin burun spreyi kullanan varmi doktor yzdi bugun ama 2 yasinsan kucuklere kullanilmaz yaIyo icinde kullanmicam
İnşallah iyi eglencelerrgünaydınlar biz bugün tatile gidiyoruz ani verilen bir kararla inşallah umut guzelce dururda rahatlariz
İnşallah uslu uslu eğlenir uyur yer umut sizde güzelce tatil yaparsınızgünaydınlar biz bugün tatile gidiyoruz ani verilen bir kararla inşallah umut guzelce dururda rahatlariz
Geçmiş olsun canım. Inşallah sıkıntısız atlatir ameliyatı kardeşin.Kizlar cok canim sikildi bizim arabanun arka camini manyagin biri indirmis kirmis.Iki hafta once de cizmislerdi bi de carsamba gunu kiz kardesim troid ameliyat olacak annem hastanede yatiyor of ne sikintili gunler![]()
Gerçekten kötü olmuş ama dediğin gibi canım Allah beterinden korusun, geçmiş olsun.Gece evi su bastı, sifonun borusu patlamış, biz yukarıda uyuyorduk, banyodan taşıp araya ordan yatak odasına 1 merdiven basamağı kadar su vardı odalarda. Parkeler kabardı, halıları yıkamacıya verdik. Durup dururken bir ton iş çıktı. Allah beterinden korusun.
Canım ben de seninle aynı dertten muzdaribim. Kaç kere emiyor bilmiyorum ve sürekli yakamda. Sütü de iciremedim senin gibi. Ve emmek gerçekten iştahını kesiyor benimkinin yemiyor çoğu zaman, sıcaklar girdi hepten bozuldu yeme düzeni. Ama karar verdim artık direnecem emzirme konusunda :)Emziren anneler gunduz kac defa emziriyorsunuz benim kizim surekli emmek istiyor karni tok olsa bile yapisiyor biraz azaltmak istiyorum ama ne yapsam sütu sevmedi
Kayinvaliden in pozitif hareketi beni şaşırttı canım. Ama arada sırada da olsa iyi olmuş :))Yas hesabi hep tartisilir ama bana gore bebeklerinki gibi dogunca hemen bir yasinda olmuyorlar bir sene sonra bir yas oluyor bende dogum gunumde hemen yeni yasimi saymiyorum ama maalesef aralik dogumlu olunca Ocak ayinda hemen bir yas atliyorum benimde kv beni kucultur sülalede benden sonra evlenenler olmustu o gelinler bana abla diyordu dikkatimi cekti bir sure sonra adimi soyluyorlardi aa dedim abla demiyorlar artik kv dem ben dedim ona abla demeyin o kucuk evlendi genc daha o sizinle yasit demis:)))
Bak şimdi ben de gaza geldim. Ben de alayım. Bebeklerin sağı solu belli olmaz kesin lazım olur birgün :))Şu kirem den bide ben aliyim yarın eczaneden bizde eksik kalmiyalim:) ama burda arendi sanırım pembe rengi olanı varmış o daha iyiymiş çeşitleri mi var sizinkiler ne renk kızlar.
Canım bize doktor tetagil mi ne adını tam hatırlayamadım diş cikarma döneminde kullan diye vermişti. Gıda takviyesi gibi birşeymis, doğal yani. Dişlerin daha kolay çıkıp uzamasıni sagliyormus. Ama toz gibi birşey açıp ağzının içine dokuyorsun bebeğin ben iki kere ancak kullandim pek onemsemedim ama sanırım dediğin şeye benziyor.Kzlar merhaba bi urun varmis almanyadan getiriliyomus bizim burada bi eczanede var sadece yüzde yüz bitkisel minik granüller diş cikarma döneminde kullaniliyomus Komşum söyledi adini unuttm yarn yazdrcm bi kgida alsammi almasammi karar veremedim anlata anlata bitiremedi ilk çocuğu 16 yasinda ikinci 3 ikisine de kullnmis ne sanci ne ağlama ne uykusuzluk hc etkilemiyomus bebekleri dişler.
Canım ben de diretiyorum bazen emzirmeyecem yemeğini yemeden diye ama genelde o galip geliyor. Çünkü meme diye üstüme tırmanıp açmaya çalışıyor. Gerekirse cirkinlesip ağlıyor yerlerdebi 6:30 gibi uyandığında emziriyorum. Sonrasında sadce gündüz uykularından önce emziriyorum. 2 kere uyuyo zaten. Son yatış saatinde emziriyorum. Birde uyku araları.
Tabi hasta değilse iştahsız değilse. Bi tanıdığım bebeğiyle acaip ilgilebir. Yerli yabancı makaleleri okur sürekli. Çoğu şeyi ona sorarım zaten. 6. Qydan sonra ek gıdaya geçince kesinlikle yemek yedirmeden önce emzirme demişti. Bende öyle yaptım. O yüzden mi bilmiyorum ama düzenli gitti hep.
Her uykudan önce emzirdiğim için ardından uyuyacağını bilip uykuya hazırlıkta oluyomuş. Gerçekten öyle çabuk uyur.
Iyi tatiller, bol bol eğlenin:))günaydınlar biz bugün tatile gidiyoruz ani verilen bir kararla inşallah umut guzelce dururda rahatlariz
bizim diş 12 aylıkken çıktı neredeyse. Pek de hasta olmayınca düzeni aylarca hiç bozulmadı. Belkide o yüzdendir gökçe alıştı artık bu duruma. Uykusu geldiğinde açmak ister sadeceGeçmiş olsun canım. Inşallah sıkıntısız atlatir ameliyatı kardeşin.
Gerçekten kötü olmuş ama dediğin gibi canım Allah beterinden korusun, geçmiş olsun.
Canım ben de seninle aynı dertten muzdaribim. Kaç kere emiyor bilmiyorum ve sürekli yakamda. Sütü de iciremedim senin gibi. Ve emmek gerçekten iştahını kesiyor benimkinin yemiyor çoğu zaman, sıcaklar girdi hepten bozuldu yeme düzeni. Ama karar verdim artık direnecem emzirme konusunda :)
Kayinvaliden in pozitif hareketi beni şaşırttı canım. Ama arada sırada da olsa iyi olmuş :))
Bak şimdi ben de gaza geldim. Ben de alayım. Bebeklerin sağı solu belli olmaz kesin lazım olur birgün :))
Canım bize doktor tetagil mi ne adını tam hatırlayamadım diş cikarma döneminde kullan diye vermişti. Gıda takviyesi gibi birşeymis, doğal yani. Dişlerin daha kolay çıkıp uzamasıni sagliyormus. Ama toz gibi birşey açıp ağzının içine dokuyorsun bebeğin ben iki kere ancak kullandim pek onemsemedim ama sanırım dediğin şeye benziyor.
Canım ben de diretiyorum bazen emzirmeyecem yemeğini yemeden diye ama genelde o galip geliyor. Çünkü meme diye üstüme tırmanıp açmaya çalışıyor. Gerekirse cirkinlesip ağlıyor yerlerde
Iyi tatiller, bol bol eğlenin:))
İyi eglenceler canim insallah Umutta eglenir guzel gecergünaydınlar biz bugün tatile gidiyoruz ani verilen bir kararla inşallah umut guzelce dururda rahatlariz
Pinarin devam sutumu yaziyor canim bakayim bugunEmziriyorm canm aptamil aldm bikere snra hep pinarin aldik
BN kendm kullandm canm kizima tonimer kullaniyorm
Canim buyuk oglum Serhan kucuk Melih canimCanımcım belki ne alaka dicen ama sana bişey sorcam..
Senin diğer kuzularının ismi ne?Merak ettim de![]()
aynen canim istahi yok kasigi uzattigim an kafasini ceviriyor oyunla yediriyorum sanirim emmek istahini azaltiyor benim de bir sinir koymam gerekiyor ama disaridayken aklina gelmiyor pek gecen hafta denize gittik arabada giderken emzirdim orada hic aklina gelmedi aksam corbasini yedi bir daha evde emdi kv dem evet canim tutarsiz davraniyor ama yas konusunda biraz takintilidir kendisi 70 yasindayken biz 70 yasindasin dedigimizde hayir kabul etmiyorum dedi birkac kisiyi ornek gosterdi onlar benden buyuk 70 yasindayiz demiyor ben neden 70 olayim demisti:)))Geçmiş olsun canım. Inşallah sıkıntısız atlatir ameliyatı kardeşin.
Gerçekten kötü olmuş ama dediğin gibi canım Allah beterinden korusun, geçmiş olsun.
Canım ben de seninle aynı dertten muzdaribim. Kaç kere emiyor bilmiyorum ve sürekli yakamda. Sütü de iciremedim senin gibi. Ve emmek gerçekten iştahını kesiyor benimkinin yemiyor çoğu zaman, sıcaklar girdi hepten bozuldu yeme düzeni. Ama karar verdim artık direnecem emzirme konusunda :)
Kayinvaliden in pozitif hareketi beni şaşırttı canım. Ama arada sırada da olsa iyi olmuş :))
Bak şimdi ben de gaza geldim. Ben de alayım. Bebeklerin sağı solu belli olmaz kesin lazım olur birgün :))
Canım bize doktor tetagil mi ne adını tam hatırlayamadım diş cikarma döneminde kullan diye vermişti. Gıda takviyesi gibi birşeymis, doğal yani. Dişlerin daha kolay çıkıp uzamasıni sagliyormus. Ama toz gibi birşey açıp ağzının içine dokuyorsun bebeğin ben iki kere ancak kullandim pek onemsemedim ama sanırım dediğin şeye benziyor.
Canım ben de diretiyorum bazen emzirmeyecem yemeğini yemeden diye ama genelde o galip geliyor. Çünkü meme diye üstüme tırmanıp açmaya çalışıyor. Gerekirse cirkinlesip ağlıyor yerlerde
Iyi tatiller, bol bol eğlenin:))
Maşallah Gökçeye nazar değmesin canım. En azından hem anne sütü hem ek gıda dengesi bozulmaz.bizim diş 12 aylıkken çıktı neredeyse. Pek de hasta olmayınca düzeni aylarca hiç bozulmadı. Belkide o yüzdendir gökçe alıştı artık bu duruma. Uykusu geldiğinde açmak ister sadece
Çok şık olmuş elbise canım çok yakışmış maşallah. Ben de siyah severim ve ben olsam siyah ayakkabı giderdim.Eki Görüntüle 1590629
Kızlar akşam eşimin kuzeninin düğünü var. Renkli giyinmeyi pek sevmiyorum. Evdede bir sürü kıyafet var diye bişey almadım. Bunu giycem. Altına siyah ayakkabı giysem burnu açık çok mu sade olur? Yoksa bej bi ayakkabım var kahveye çalan rengin adı aklıma gelmedi. Onu mu giyeyim?
Kv 10 kere aradı kıyafet al falan diye deli etti beni.Evlendiğimden beri ilk defa böyle bi yere gitcem millet beni görecekmiş laf ederlermiş. Düğüne uygun giymeliymişim. Kp in kasasında altınlarım var onları. Çıkarttırmış tak diye. 15 tane bilezikle kuyumcu vitrini gibi dolanmamı istiyo. Asla dedim eşime gönderdi allahtan. Tedirgin oldum bende. Aslında giyer çıkarım pek umursamam ama kararsız kaldım
Çok benziyor bizim bu meme durumları canım. Gerektiği kadar yemiyorlar işte sürekli emdikleri için. Biz bu işe el atsak iyi olacak. Yoksa benim bebenin kilosu kaç aydır yerinde sayıyor. Gün içinde uyku harici ve mama sandalyesi harici hiç oturmuyor. Anne sütü de bi yere kadar ttabi.İyi eglenceler canim insallah Umutta eglenir guzel gecer
Pinarin devam sutumu yaziyor canim bakayim bugun
Canim buyuk oglum Serhan kucuk Melih canim
aynen canim istahi yok kasigi uzattigim an kafasini ceviriyor oyunla yediriyorum sanirim emmek istahini azaltiyor benim de bir sinir koymam gerekiyor ama disaridayken aklina gelmiyor pek gecen hafta denize gittik arabada giderken emzirdim orada hic aklina gelmedi aksam corbasini yedi bir daha evde emdi kv dem evet canim tutarsiz davraniyor ama yas konusunda biraz takintilidir kendisi 70 yasindayken biz 70 yasindasin dedigimizde hayir kabul etmiyorum dedi birkac kisiyi ornek gosterdi onlar benden buyuk 70 yasindayiz demiyor ben neden 70 olayim demisti:)))
iyi tatiller inşallah bol bol eğlenirsinizgünaydınlar biz bugün tatile gidiyoruz ani verilen bir kararla inşallah umut guzelce dururda rahatlariz
Bende genelde siyah elbise giyiyorum düğün dernek olunca hem sade hem şık elbisen yalnız ben genelde siyahın altına bordo Ayakkabı giyiyorum ivana sert bişiyi Patlatın diyo ya ondan :)))Eki Görüntüle 1590629
Kızlar akşam eşimin kuzeninin düğünü var. Renkli giyinmeyi pek sevmiyorum. Evdede bir sürü kıyafet var diye bişey almadım. Bunu giycem. Altına siyah ayakkabı giysem burnu açık çok mu sade olur? Yoksa bej bi ayakkabım var kahveye çalan rengin adı aklıma gelmedi. Onu mu giyeyim?
Kv 10 kere aradı kıyafet al falan diye deli etti beni.Evlendiğimden beri ilk defa böyle bi yere gitcem millet beni görecekmiş laf ederlermiş. Düğüne uygun giymeliymişim. Kp in kasasında altınlarım var onları. Çıkarttırmış tak diye. 15 tane bilezikle kuyumcu vitrini gibi dolanmamı istiyo. Asla dedim eşime gönderdi allahtan. Tedirgin oldum bende. Aslında giyer çıkarım pek umursamam ama kararsız kaldım
Eki Görüntüle 1590629
alem kadinmis:)))İyi eglenceler canim insallah Umutta eglenir guzel gecer
Pinarin devam sutumu yaziyor canim bakayim bugun
Canim buyuk oglum Serhan kucuk Melih canim
aynen canim istahi yok kasigi uzattigim an kafasini ceviriyor oyunla yediriyorum sanirim emmek istahini azaltiyor benim de bir sinir koymam gerekiyor ama disaridayken aklina gelmiyor pek gecen hafta denize gittik arabada giderken emzirdim orada hic aklina gelmedi aksam corbasini yedi bir daha evde emdi kv dem evet canim tutarsiz davraniyor ama yas konusunda biraz takintilidir kendisi 70 yasindayken biz 70 yasindasin dedigimizde hayir kabul etmiyorum dedi birkac kisiyi ornek gosterdi onlar benden buyuk 70 yasindayiz demiyor ben neden 70 olayim demisti:)))
Benim kızım kesin manken olcak kendisini kusturmasından sonra şimdide pamuk yerken yakaladım küçük Hanımı resmen herseye kusan çocuk küt diye yuttu alamadım ağzından
Bide dün gece yatarken halının altına kart koymuştu şimdi gidip kaldırıp onu Aldı çok şaşırdım :))
Maşallah Gökçeye nazar değmesin canım. En azından hem anne sütü hem ek gıda dengesi bozulmaz.
Çok şık olmuş elbise canım çok yakışmış maşallah. Ben de siyah severim ve ben olsam siyah ayakkabı giderdim.
Çok benziyor bizim bu meme durumları canım. Gerektiği kadar yemiyorlar işte sürekli emdikleri için. Biz bu işe el atsak iyi olacak. Yoksa benim bebenin kilosu kaç aydır yerinde sayıyor. Gün içinde uyku harici ve mama sandalyesi harici hiç oturmuyor. Anne sütü de bi yere kadar ttabi.
Kayinvaliden konusunda da kadın değil miyiz yaş konusu en can alıcı noktamız![]()
iyi tatiller inşallah bol bol eğlenirsiniz
Bende genelde siyah elbise giyiyorum düğün dernek olunca hem sade hem şık elbisen yalnız ben genelde siyahın altına bordo Ayakkabı giyiyorum ivana sert bişiyi Patlatın diyo ya ondan :)))
içimden bi ses siyahı giyt siyahı giyyy diye sesleniyo ama ivanayı dinliyim bari. Evet arkadaki ayakkabı sahi rengide ten rengi gibi:)Guzel bence de canm ben de genelde siyah giyerm:)ayakkabi olarak minnak in dedgi gbi bordo ya da ten de olabilir sık duruyo.o arkada gorunen ayakkabiysa olabilir bence
alem kadinmis:)))
Ay cok guldum ya pamuk mu yiyo![]()
ıyypamuğu nasıl kusmadan yuttu ki. Sen yemekleri yere falan mı koysan acaba kek paröaları falan. Belliki sana garezi var sıpanın :))Benim kızım kesin manken olcak kendisini kusturmasından sonra şimdide pamuk yerken yakaladım küçük Hanımı resmen herseye kusan çocuk küt diye yuttu alamadım ağzından
Bide dün gece yatarken halının altına kart koymuştu şimdi gidip kaldırıp onu Aldı çok şaşırdım :))
çabuk toparlarsınız inşallahBugun esimle cok kotu tartistik
Dolven vardi onu verdim canım.calpol falan varsa yaninda biraz versen rahatlatir
İnşallh uzamadan toparlarsınızBugun esimle cok kotu tartistik
Evet çünkü ona yemek vermiyoruz >.<Guzel bence de canm ben de genelde siyah giyerm:)ayakkabi olarak minnak in dedgi gbi bordo ya da ten de olabilir sık duruyo.o arkada gorunen ayakkabiysa olabilir bence
alem kadinmis:)))
Ay cok guldum ya pamuk mu yiyo![]()
ıyypamuğu nasıl kusmadan yuttu ki. Sen yemekleri yere falan mı koysan acaba kek paröaları falan. Belliki sana garezi var sıpanın :))
çabuk toparlarsınız inşallah
Ahaha bende mi denesem :))Eşime dedim ki çocuğun yemeğini yedirmeye sen devam et ben hazırlanayım.
Gülüyolar ediyolar. Yiyo mu diyorum evet diyo. Merak ettim kapıdan izleyeyim dedim.
Adam benim çiçrklerin yapraklarını suladığım sprey şişesini almış eline. Çocuğun yüzüne sıkıyo. O gülerkende kaşığı ağzına sokuyo![]()