- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
Bebeğine Denizde huggies little swimmers kullanan anneler hangi boy beden kullandınız. S-M mi yoksa M -L mi acil marketteyim
Sorunu zamanında görsem bende M-L al derdim..bizim ki M-L ve yanlardan açık kalcak nerdeyse..her bez takışta "beden böyle dar yapmışlar" diye söyleniyorum

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz tatli bebislerinizde iyidir insallah malesef netim olmadigi icin giremiyorum kardesimin telinden girdim simdi.
Biz 33 haftalik olduk az kaldi sayilir ekimin 20 si sezeryan gunu verdi doktor eger bi aksilik cikmazsa insallah nisa gibi erken olmasin diye dua ediyorum bu arada nisada plasenta previa totalisttim sonra parsinal olmustu bundada yine previa var ama bebek 20. Haftadan beri bas assagi durdugu icin marjinalim bebegin basi rahim agzina gelmeye engel olmus riskim var doktor fazla hareket etme dedi ama nisa okadar hareketliki dinlenmek ne mumkun artik yurumeyi biraktik kosuyoruz ve disari ciktigimizda ben yetisemiyorum pesinden malesefki yeme problemimiz hala ayni hicbir degisme olmadi yemek zamanlari yine iskence bizim icin ama artik biraktim zorlamiyorum yerse yesin yemezse israr etmiyorum farkettimki eziyet ediyormusum cocuga zayif ama olsun saglikli sukurler olsunrabbim kaza bela saglik sorunu vermesin insallah kimsenin kuzusuna. Heycanliyim bebegimize kavusmayi bekliyoruz nisa kaydes kaydes deyip karnimi gosteriyor.
Dislerimiz cikmiyo bir turlu hala 6 disimiz var cikmayada niyetleri yok dislerin galiba damaklari cok sert zor dis cikariyor. bebise ufak tefek seyler aldim nisada yikayip utuleyip cantamizi hazirladiktan 5 gun sonra dogum yapmistim bundada beklesemmi aceba diyorum sonrada ya allah korusun bi sorun cikarsa diyorum dua edin kizlar vaktinde olsun bu sefer. Daha hala herkes ucubeymisim gibi bakiyolar sanki bebegi kucuk olup tek hamile olan benmisim gibi artik soranlara kendim istedim hamile kalmayi ucuncuyude bu kucukken yapacagim diyorum susuyorlar. Kizlar cok uzun yazdim sanirim girmeyince tek seferde boyle oluyor kusura bakmayin artik. Kendinize ve bebislerinize iyi bakin opuyorum hepinizi saglikla kalin rabbim yuzunuzden gulucuk eksik etmesin.
Maşallah arkadaşım,33 hafta oldu mu bile yaaa..daha dün gibi hatırlıyorum,ilk yazışını..korkularını..hey gidi günleeeeer..ne çabuk geçmiş..Allah zamanında hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ve bizede iyi haberler ver inşallah .