2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gökçeye nar vereyim dedim bi tane. Direk doğazına kaçtı zor çıkarttık:KK43: bi yandan kardeşlerim bağırıyo nefes almıyo diye iyice elim ayağıma dolandı. Annemde unutmuş resmen kalakaldı. Nasıl çıkarttım bende anlamadım.
Nardanda eksik kalsın vermem bir daha
Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş. Ben kerem alp e veriyorum nar çok şükür hiç takılmadan yiyor tek tek alıp. Hiç aklıma gelmedi boğazına takilir diye

@Akaibu gecmis olsun kizim nerdeyse esimle beraber her aksam yiyor elleri nar ile oynamaktan kararmis kizimin. Sukur hic takilmadi.
Bugunlerde hic bi sey yemiyor sipa iyice zayifladi diş olmali kac disi oldu bilmiyorum

bu hafta canım tatıldı bı gun falan arada kaynadı, ama haftaya yıne ıs :KK43::KK43: ama olsun cok sukur ıkı gun evdeyız :)
annenın ısı kolay deıl canım valla, her anlamdaa. bızım buralardada o sorun var bakalım ne olcak. ben bıle 30 senedır aynı yerdeyım , annemlerın bıle 50-60 senedır. ole bır sey olursa nolur bılmıyrouz.
sızınkıler nerde canım ?
Bahçelievlerde canım kırk yıllıktı bizim apartman..evin yenilenmesini çok isteyen komşular çürük raporu alıp süreci hızlandırdılar..bi de üste para verecekler. Maddi anlamdada zorlanacakları için hiç istemeden çıktılar ..Zor işler..ben bile çook etkilendim bu durumdan, çocukluğum ve gençliim yıkılacak sanki..

Bahçelievlerde canım kırk yıllıktı bizim apartman..evin yenilenmesini çok isteyen komşular çürük raporu alıp süreci hızlandırdılar..bi de üste para verecekler. Maddi anlamdada zorlanacakları için hiç istemeden çıktılar ..Zor işler..ben bile çook etkilendim bu durumdan, çocukluğum ve gençliim yıkılacak sanki..
Bi de küçücük olacak ev :/ bizim evin de etrafı inşaat dolu :(

@Akaibu çok geçmiş oksun. Bizimki sevmedi narı çekirdeği yüzünden ama ben taneli vermemiştim elinle ezmiştim

[QUOTE="apriori11, post: 43311528, member: 64053donuyor ve aar ya oğlum kendi etrafında dönüp duruyor, sonra da başı dönüyor küt yere düşüyor:KK43: eşim de bi sor bakiim kk da bizimki gibi başka şaşkaloz Bebek var mı dedi :)))[/QUOTE]
Benim haydutnaz da yaklasik on uc aylik tan beri donuyor ve Aynen dusuyor

ANNE DEMEK NE DEMEKTİR BİLİR MİSİN ? ....
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır..
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.
* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır..
ayneen oyle cok guzel anlatilmis ve kopyaliyorm:)

Eki Görüntüle 1673305
Bu aşurede benden (daha doğrusu annemden) :))
allah kabul etsn cnm

Kızlar ya oğlum kendi etrafında dönüp duruyor, sonra da başı dönüyor küt yere düşüyor:KK43: eşim de bi sor bakiim kk da bizimki gibi başka şaşkaloz Bebek var mı dedi :)))
var cnm var gecenlerde yigenm hiraya ogretmis ogunden beri donuyo snrada yere yapisiyo kalkip yne dnuyo bde dusuyo diye kahkaha atiyo

Spiralle hamile kalanlarda oluyor canim ama olsaydı çıkardı bence kanda dusuk bir değer dahi olsa çıkıyor
midesi karışmıştır canim kötü olmuş kusmasi
ewet cnm sukur deger dusuk cikti bu hafta doktora gitcm ins. Canm,senin adetin hap kullandiktan snra mi gldi hemen

ewet cnm sukur deger dusuk cikti bu hafta doktora gitcm ins. Canm,senin adetin hap kullandiktan snra mi gldi hemen
Canim doğum kontrol hapiydi verdiği yirmi küsur taneydi cok hatirlamiyorum kac tane oldugunu hergun bir tane içtim bitince bir iki gün sonra hemen regl oldum ondan sonrada düzenli oldum

ayneen oyle cok guzel anlatilmis ve kopyaliyorm:)

allah kabul etsn cnm

var cnm var gecenlerde yigenm hiraya ogretmis ogunden beri donuyo snrada yere yapisiyo kalkip yne dnuyo bde dusuyo diye kahkaha atiyo
Ayyy tam ruh ikizimiz :)))

Eşine söyle canim var az önce yine kahkahayla done döne yere düştü Ece de yapıyor bazen
Eşim kendi üye olmamış heralde henüz :D bana sorduruyor :)))) ayyy demek hepsi şaşkaloz bu bebelerin :)))

Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş. Ben kerem alp e veriyorum nar çok şükür hiç takılmadan yiyor tek tek alıp. Hiç aklıma gelmedi boğazına takilir diye

@Akaibu gecmis olsun kizim nerdeyse esimle beraber her aksam yiyor elleri nar ile oynamaktan kararmis kizimin. Sukur hic takilmadi.
Bugunlerde hic bi sey yemiyor sipa iyice zayifladi diş olmali kac disi oldu bilmiyorum

@Akaibu çok geçmiş oksun. Bizimki sevmedi narı çekirdeği yüzünden ama ben taneli vermemiştim elinle ezmiştim
sağolun kızlar. Bende dikkatli olun diye yazayım dedim. Ama sanırım bi tek benim sıpa sorun yaşamış:KK53:

Kızlar ya oğlum kendi etrafında dönüp duruyor, sonra da başı dönüyor küt yere düşüyor:KK43: eşim de bi sor bakiim kk da bizimki gibi başka şaşkaloz Bebek var mı dedi :)))
benim sıpada dönüyo. Düşüncede gülüyo. yavaş yavaş yapıyo ama o yüzden kötü bi düşüş yaşamadık hiç. Yinede takipteyim kötü düşerse diye.

Çok güzel görünüyo annenin eline sağlık. Bende annemdeydim bugün aşure yemeye gittim.
Sağol canım. Sizede afiyet olsun. Sadece yarmasını yerim pek de yemem ama burda hep pirinçle yapıyolar bi garibime gidiyo daha değişik tadı. Kendimi evimde hissettim öyle koca tencere pişince

bi an heveslendim işte gökçeyi bilmiyomuş gibi:KK43:
Ay canim tam diycektim hokceye deil bu yasta bebege verilirmi dicektim ki başka arkadaslari okudum veriyorlarmis.ayh ben hic vermedim vermemde.iyi cesaret kizlar:(
Siz karsidasiniz canim.bizimki and yakasinda.hee bide ustune para ver vercekler.alaha.genelde ustune alirlar sizinki degisik olmus.tabiki insanin cocuklugu gidiyor sayilir nerdeyse.ben bile gerizekali eski evimi bazen ariyorum resimleri gördükçe,sizlerinki daha zordur.:(

Back
X