2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar pazartesi 5 yaşındaki yeğenim ameliyat olacak.. Düşündükce içim daralıyor resmen.. Nolur dua edin de ameliyatı çok güzel geçsin..

Sağolun kızlar.. Böbreginde 2cm büyüklügünde taş var. Bebekliginden beri tedavi görüyor. Düşürmeye çalıştılar ama olmadı..

Çok büyük geçmiş olsun canım benim.. Allah yardımcısı olsun,kolayca geçip gitsin inşallah..

Canım söyle o makinalar rahatlatır ama ciğerlerine inmeden kullanmanın bi gereği yok çünkü o ilaçlar Steroid içeriyor çok sık hastalanıp hepsini dr ağır geciriyorsa o zaman belki alabilirsin ama önce çocuk ummunoloji ve alerji doktoruna götür o gerek görürse al
sağol canım bende gerekli görmüyorum ilerleyen zamanda egrr devam ederse bakarız

çok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız geçer çarçabuk iyileşir

geçmiş olsun kankişe sende baskıla allah korusun astım çok zor

ben hala yarım ölçek veriyorum bizim doktor yaşıyla değil kilosuyla orantılı demişti mira da malum cücük kadar olduğu için

@pilise size de çok geçmiş olsun canım

yaa ne demezsin :KK43: benim umudum yok bu hafta da o yüzden tek tek yazmıyorum çarşamba tartısından sonra ilk hafta gibi özenicem sonuç değişecek haftasonu istediğimi giyemeyince iice dank etti :KK43:
Ay sen niye gelir gelmez ayağının tozuyla miraya laf soktun hemen haaa :KK11:

Hira yeni uyandi ben soktayim uyanmisti gittim yanina bide diyoki nooduuu noldu:) ilk defa byle bisey oldu normalde erken kalkiyo

çok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız geçer çarçabuk iyileşir

geçmiş olsun kankişe sende baskıla allah korusun astım çok zor

ben hala yarım ölçek veriyorum bizim doktor yaşıyla değil kilosuyla orantılı demişti mira da malum cücük kadar olduğu için

@pilise size de çok geçmiş olsun canım

yaa ne demezsin :KK43: benim umudum yok bu hafta da o yüzden tek tek yazmıyorum çarşamba tartısından sonra ilk hafta gibi özenicem sonuç değişecek haftasonu istediğimi giyemeyince iice dank etti :KK43:
Evet canım kiloylaymış kardeşim de dedi. Bizimde yarım vermemiz lazım. Çok tatlı bi cücük ama :)
Kızlar Ece dişlerini gicirdatmaya başladı o yaptıkça icim fena oluyor sizinkilerde yapiyormu:KK43:
gökçede yapıyo canım. Bende sormuştum burda bi ara yapıp bırakıyolarmış. Şu ara azalttı ama ara ara hala yapıyo

Evet canım kiloylaymış kardeşim de dedi. Bizimde yarım vermemiz lazım. Çok tatlı bi cücük ama :)
gökçede yapıyo canım. Bende sormuştum burda bi ara yapıp bırakıyolarmış. Şu ara azalttı ama ara ara hala yapıyo
sağol canım :) az ele avuca geleydi iiyiydi ama..

Umut bir dönem yapmıştı ama bu aralarda yapmıyor inşallah da yapmaz bende bi tuhaf oluyorum
dönemsel birşey demek ki yapma demekte istemiyorum ama nasıl bırakacak acaba

Öğlende annem geldi Ece yemeğini yemek istemedi annem bana bırak sen çık buradan dedi çıktım bizimki ağzını acarak yemis hepsini dunde babası peynir verdi yedi ben yemiyor peynir dedim eşim sen çocuğa yemiyor diye verme yemez tabi dedi Allahım ya gıcık ediyorlar beni :KK62:

Kizlar hep peditustan bahsediyorsunuz hic aferin kullanan yok mu. Biz genelde aferin kullaniyoruz da, kafam karıştı.

Bu arada benim cocuklarda hasta. Kiz okula basladi iyilesmeden tekrar hastalaniyordu drmuz 3 aylik rapor cikardi buhar alacak. Oglana da ondan bulasmis olacak ki burnu su gibi akiyor birde ustune larenjit oldu. Dun cok korkuttu beni larenjitin noldugunu bilmiyordum ama aksam acile gidince azicik olsun rahatladim

Bu arada benim cocuklarda hasta. Kiz okula basladi iyilesmeden tekrar hastalaniyordu drmuz 3 aylik rapor cikardi buhar alacak. Oglana da ondan bulasmis olacak ki burnu su gibi akiyor birde ustune larenjit oldu. Dun cok korkuttu beni larenjitin noldugunu bilmiyordum ama aksam acile gidince azicik olsun rahatladim
geçmiş olsun canım inşallah ikisi de çabuk iyileşir
bi de ben peditus kullanıyorum doktr onu önermişti

Geçmiş olsun canim okullar maalesef hasta çocuklarla dolu bizim ana okulunda hasta çocuklarınızı gondermeyin diyorlardı ve öğretmen anladığı an aileyi arayıp çocuğu gönderiyordu bu iyiydi ama ilkokulda öyle olmuyor benimkiler de daha çok okuldan kapıp getiriyorlardı Allaha emanetler artık ben çok yaklaşmayın hasta olanlara ellerinizi yıkayın mutlaka diyorum ama ne kadar dinliyorlar bilmiyorum

Back
X