• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
cam mı siliyo :))
Eşime bunuda söyleyeyim bari kedi ütümü kendim yapıyorum diye yakınıyo bi de bana :))
valla camlar yüksek dışına çıkmam lazım silmek için kusura bakmasın kimse isterlerse pis desinler silmem o görev onun boşuna mı o boy :)

valla camlar yüksek dışına çıkmam lazım silmek için kusura bakmasın kimse isterlerse pis desinler silmem o görev onun boşuna mı o boy :)
haklısın tabi :) benimkine yetişemiyorum dediğimde boşver dışı kirli kalsın içerisi temiz nasılsa diyo :)))

Eee minnakka kim gönderdi o zaman iyice karıştı kafam isimdeyimgucumdeyim mi gönderdi onada:) sanki bi o söylemedi

yazyagmuru yazyagmuru gule gule kullan canim.kahveyi sevdigini biliyodum.esimle iciyoruz falan diyodun ya hep o yuzden onu aldm.burda da bakir fincan cok meshurdur mardinden bir hatira olsun istedim begenmissindir umarim.ececigim de gule gule giysin:KK68:

yazyagmuru yazyagmuru gule gule kullan canim.kahveyi sevdigini biliyodum.esimle iciyoruz falan diyodun ya hep o yuzden onu aldm.burda da bakir fincan cok meshurdur mardinden bir hatira olsun istedim begenmissindir umarim.ececigim de gule gule giysin:KK68:
Canım gerçekten çok begendim çok güzel bir anı olacak açarken eşim söyledi Mardin de meşhur bu fincanlar diye çok teşekkür ederim elbise de çok güzel giydirince instagramda resmini paylaşırım

Back
X