Aferin soguk alginligi icin canim. Yalniz aferin vb ilaclari 5 gunden fazla kullanmak yarar yerine zarara dönüşüyor. Adanadaki saygin proflardan biri bu ilaclari cocuklariniza vermeyin demisti kendi drumuza sordum o da 5 gunden sonra vermek dogru degil demisti
canim aktarlarda satiliyor kurumus gul yapragi gibi onu denliyorum iliyinca suluguna koyuyorum bi cay kasigida bal katiyorum iciyor zaten portakal mandalina ve kividen bile daha cok c vitamini iceriyor daha kolay toparlanmasini saglar inşallah
Cnm ateşe 38,5 da mudahale ediyorum ben calpol veriyorum 1 tatlı kasıgı. Çok terlemesin amannn sonra hemen öksğrük gelşyo 15 gündür devam ediyo bizim hastalık( ateş 9 gün sürdü
(
Ateş yoksa peditus değil aferin ver dedi hemşire bi arkadaşım. Ayşegülde aferin daha iyi dedi bende aferin verdim. Ben 38 den once ateş düşürücü vermiyorum canım. Arkadaşımı aradım şimdi acmadi ona soracaktım aferin ve calpol nasıl kullanılır diye soracaktım.
Sağolun kızlar dayanamadım sağlık ocağına götürdüm, bizim dr iİndeymiş diye hastaneye gitmedim. Parol verdi ve peditus ve otrivine verdi onlara başladım. Antibiyotik de verdi ama kullanmıycam, zaten bi tepkiliyim ben bu yaşa kadar kullanmadım antibiyotik