- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.413
- 448
- 38
Hayir canim yani hamileliginden haberleri yok anlaminda soyledim cunku ben kan tahlili yaptirdim asm de hamile olunca hemen hamilelik kaydi yapti onu demek istedim obur sekilde suc evet
Birde ben ilk cocugum dogdugunda ayni senin gibi dusunuyordum saglik ocagina guvenmiyordum doktorumuza yaptirmaya karar vermistim asilari saglik ocagindan hemsire aradi asiya cagirdi ben doktorumuza yaptircaz dedim hatta bozuldu sen bilirsin dedi
Bir asisini yaptirdim doktora sonra bir nedenden o doktora gitmemeye karar verdim asisi vardi yapilacak gittim asm ye dedim siz yapin tamam dedi neden doktora yaptirmayi dusunmustun diye sordu bende doktorun yapmasi bana daha cok guven veriyordu dedim hemsire bize guven bizim asilarimiz surekli taze beklemiyor bitiyor yenisi geliyor ama doktorun ne kadar hastasi varsa o kadar asi yapiyor kalabiliyor bekleyebiliyor demisti bana da mantikli geldi ondan sonra cocuklarin hepsinin asilarini asm ye yaptirdim
Zaten hamileliktede ilk kontrolden sonra sağlık ocağının direk bilgisi oluyor..arıyorlar hemen..
Amaaaan neyse çağırmıyorlar beni işte

Yaa evet aslında mantıklı tabi böyle düşününce ama nedense güven gelmiyor bana sağlık ocağından..anlamadım neden olduğunu da

Kızlar salak kuaför saçımı yanlışlıkla kırmızıya boyadıNasıl düzelir. İnstagram profiline koydum moralim çok bozuk
Yaaaa merak ettim..ve bakamıyorum..çünkü yine her zamanki gibi instagram adını hatırlamıyorum

Yazdım yazdım dikkatinden kaçmıştır ne yaptık hamileyken ya hiç hatırlamadımki![]()
Yaaa hani kız nerde?Etiket ya da alıntı yaptın mı?özellikle profilinden girdim mesajlarından baktım yazmamışsın bana bişey..hırs yaptım

Kizlar siz bebislerinize boyama kitabi aldinizmi alan varsa boyamayi nasil yapiyorlar elbette net sekilde tasirmadan yapamazlar ama sekillerin icini de boyayabiliyorlar mi ben eceye buyuk resimli boyama kiaplari almak istiyorum o yuzden sormak istedim
Efe sadece rastgele karalıyor..gerçi özellikle şekilli falan kitap almadım ama sayfa buldu mu rastgele çiziyor hep..