- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
10 güne başlar tutuşmalar :)Kizlaaa napisiniz
Yokmu hala cekilis heyecani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 güne başlar tutuşmalar :)Kizlaaa napisiniz
Evet canim oyle gorunuyor halbuki cok bagimliydi memeye bende bu sonucu beklemiyordum masallah cok zorlamadi ama bu aksam cok gelip acti memeyi iki gündur emzirmiyorum yarin belki biraz daha unutmus olurVakti gelmiş demekki ece de kabul ettiğine göre
ayy Umut ya cok tatli masallahAyy ne güzel maşallah Eceye ben de bi başladım sen abi oldun emme yok falan diye konuştuk önce kabul etmişti baktı ememeyince abi olmaktan da vazgeçti memeye düşkünlüğü de artti hiç hazır değil umut halaa![]()
Aynen ya çok pahalı. annem aynı parayla kendisine şarjlı süpürge aldı :)Bizde aldık hemde bi ton para verdik ama yüzüne bile bakmadı çünkü onun fişi yok :) Onu alacağıma şarjlı süpürgelerden alsaydım keşke o zaman sorun çözülürdü :))
Geçmiş olsn cnm. Bende diş belirtisi gibi düşünüyorum.Gökçe iki gecedir aciyo diyerek uyanıyor bu gece sürekli uyandi. Anlamadım neresi ağrıyor. Karnımı ağrıyor ki. Ovaladim biraz ağrı kesici verdim. Bu sefer corabina taktı kafayı. Çıktı diye ağlıyor ayağını dikiyor havaya corabini giydirince Susup uyuyor; )
Burnu da akmaya başladı. Uyuttum öksürerek uyandi kustu ama sadece balgam attı.
Ay ben kime çıktım hala çözemedim. Hiç belirti de vermiyor. Yoksa sana mı çıktım ki :)Kizlaaa napisiniz
Aynen devam canım çok iyi gidiyorsun. Yakında gece de istemez inşallahKizlar gece 3 te ece uyandi agladi meme istedi biraz da burnu tikanmis grip olmaz insallah neyse evde kucagimda gezdirdim biraz sonra koltuga oturdum uyudu kaldi kucagimda yatirdim sonra 10 dk sonra tekrar agladi ne yapsam uyumadi bende emzirdim sabaha kadar uyudu yani dun hic emzirmedim sadece gece bir defa emzirdim cok aglamasini da istemedim bu gece de ayni sekilde emzirmemeye caliscam ama cok aglarsa birkac gun sadece gece emzircem diger zamanlarda bir sıkınti olmadi geceyi de birkac gun sonra biraktiririm diye dusunuyorum
Geçmiş olsun canım hastalık sinyalleri sanırım. Boğaz kulak ya da diş olabilir miGökçe iki gecedir aciyo diyerek uyanıyor bu gece sürekli uyandi. Anlamadım neresi ağrıyor. Karnımı ağrıyor ki. Ovaladim biraz ağrı kesici verdim. Bu sefer corabina taktı kafayı. Çıktı diye ağlıyor ayağını dikiyor havaya corabini giydirince Susup uyuyor; )
Aynen ya çok pahalı. annem aynı parayla kendisine şarjlı süpürge aldı :)
Geçmiş olsn cnm. Bende diş belirtisi gibi düşünüyorum.
Ay ben kime çıktım hala çözemedim. Hiç belirti de vermiyor. Yoksa sana mı çıktım ki :)
Sağolun kızlar. Sanırım hem nezle hem diş sanırım.Geçmiş olsun canım hastalık sinyalleri sanırım. Boğaz kulak ya da diş olabilir mi
Sana da Günaydın canımGunaydinlarrr musmutlu pazarlarr
Lenf bezi büyümesi ama geçici olduğunu söyledi dr.3 ay sonra tekra ultrasonİnşallah ciddi birşey değildir canım
Aynen cnm.büyüdükçe çocuklar ayakta sallamak işkenceye dönüşüyor.helede hemen uyumuyosa.bu gece annemlerde kaldım gece uyandı.mecbur ayağıma aldım bi buçuk saat salladım canım çıktı.
inş hastalık belirtisi değildir.yada hafif bi şekilde atlatır.diş huzursuzluğu gibi birazda üşütme belirtisi gibi cnm.geçmiş olsunGökçe iki gecedir aciyo diyerek uyanıyor bu gece sürekli uyandi. Anlamadım neresi ağrıyor. Karnımı ağrıyor ki. Ovaladim biraz ağrı kesici verdim. Bu sefer corabina taktı kafayı. Çıktı diye ağlıyor ayağını dikiyor havaya corabini giydirince Susup uyuyor; )
Normaldir cnm.2 yıl emzirdik şükürler olsun.demekki ececik bırakmaya alıştırıyo kendisini Allah yardım etmiş.süt dolsa memeye daha zor olurdu.darısı başımıza:)Bu aksam defalarca gelip memeyi acti her defasinda konustum gogsumde bir tane ben var onu gordu pis dedi kapatti ama iyice basina vurdu bu aksam birde kizlar goguslerim bombos süt dolmadi hic sıktim geliyor ama dolmuyor demekki sütüm azalmis bayagi
bende 2 hafta önce falan deniyodum.ama hiç kabul etmedi aksine daha çok emmeye başladıAyy ne güzel maşallah Eceye ben de bi başladım sen abi oldun emme yok falan diye konuştuk önce kabul etmişti baktı ememeyince abi olmaktan da vazgeçti memeye düşkünlüğü de artti hiç hazır değil umut halaa![]()
Günaydın....Gunaydinlarrr musmutlu pazarlarr
ben arada bilerek yaparım sütü kestirmek derler burda.tazecik peynir oluyo bide gerçekten çok tatlı.Afiyet olmuş GökçemizeKızlar geçen gün süt aldım gece sıcaktı hala dolaba koyamadim sabah kalkınca koydum ama eksimis bende peynir yaptım. Kaşar ve burgu peyniri dışında düzgüncene peynir yemeyen gökçe benim yaptığım peyniri şapur şupur yiyo :)
tarif istiyorum canimKızlar geçen gün süt aldım gece sıcaktı hala dolaba koyamadim sabah kalkınca koydum ama eksimis bende peynir yaptım. Kaşar ve burgu peyniri dışında düzgüncene peynir yemeyen gökçe benim yaptığım peyniri şapur şupur yiyo :)
Hazir degil demekki canim sende daha sonra denersin insallah kolay olur bizimki yalniz gece emiyor bir kez onu da atlatirsak kolaylikla rahayliyacagiz evet aslinda goguslerimin dolmamasi iyi oldu hasta ediyor insani ates filan yapiyor sizliyor cok sukur oyle olmadi şu anda bombos ikisideLenf bezi büyümesi ama geçici olduğunu söyledi dr.3 ay sonra tekra ultrason
Aynen cnm.büyüdükçe çocuklar ayakta sallamak işkenceye dönüşüyor.helede hemen uyumuyosa.bu gece annemlerde kaldım gece uyandı.mecbur ayağıma aldım bi buçuk saat salladım canım çıktı.
inş hastalık belirtisi değildir.yada hafif bi şekilde atlatır.diş huzursuzluğu gibi birazda üşütme belirtisi gibi cnm.geçmiş olsun
Normaldir cnm.2 yıl emzirdik şükürler olsun.demekki ececik bırakmaya alıştırıyo kendisini Allah yardım etmiş.süt dolsa memeye daha zor olurdu.darısı başımıza:)
bende 2 hafta önce falan deniyodum.ama hiç kabul etmedi aksine daha çok emmeye başladıevin içinde sürekli meme cici diye dolanıyo
Günaydın....
ben arada bilerek yaparım sütü kestirmek derler burda.tazecik peynir oluyo bide gerçekten çok tatlı.Afiyet olmuş Gökçemize
canim 1,5 ta az degil masallah guzel emmis Recepte bende kucuk oglumu 15 aylikken biraktirmistim dr un demesiyle ondan sonra yemeye basladi istahi yoktu emerken ece de iki gundur masallah diyeyim iyi yiyiyor elinde hep meyve yemeklerini de bitiriyor ben hep eline birseyler veriyorum oyalansin diyeSiz yazdıkça ben duygusala bağlıyorumkeşke biraz daha emzirseydim diyorum. 1,5 sene emdi Recep ama benim sütüm vardı demek ki kesince on gün çektim göğüslerimden.
Giris yaparken ustte ya da alttakucuk bi pencere cikmasi lazim canim. Cikmiyo ki acaba bilmedim o yoksa :/@Akaibu beni hatırla butonuna basıyorum her seferinde ama ikinci dediğini yapmamiştım nerden düzeltebilirim şimdi ?? Bi yardım et
Ya kötü olmuş gerçekten. Geçer inş. hemen. Genel durumu nasıl peki ? Enerjisi falan.Kizlar ecenin burnu bayagi akmaya basladi memeyi birakma doneminde grip olmasi kötü oldu sık sık temizliyorum burnunu peditus vermeye basladim insallah ilerlemez
Sağol canım. Burnu akıyor sürekli. Tuzu suyla temizledim iii kez bugün. Birde dünden beri dışarı çıkmak istiyor. Dün hava çok soğuk ve daha çok akıyordu burnu çıkarmadım. Bugün gene çıkmak isteyince eşimle çıkardık dışarı hava da çok sıcakmış. Ona da iyi geldi Bizede :)Lenf bezi büyümesi ama geçici olduğunu söyledi dr.3 ay sonra tekra ultrason
inş hastalık belirtisi değildir.yada hafif bi şekilde atlatır.diş huzursuzluğu gibi birazda üşütme belirtisi gibi cnm.geçmiş olsun
Normaldir cnm.2 yıl emzirdik şükürler olsun.demekki ececik bırakmaya alıştırıyo kendisini Allah yardım etmiş.süt dolsa memeye daha zor olurdu.darısı başımıza:)
bende 2 hafta önce falan deniyodum.ama hiç kabul etmedi aksine daha çok emmeye başladıevin içinde sürekli meme cici diye dolanıyo
Günaydın....
ben arada bilerek yaparım sütü kestirmek derler burda.tazecik peynir oluyo bide gerçekten çok tatlı.Afiyet olmuş Gökçemize