Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bakma canim onlara bilgehan ayni senHadi bi resim koyayım da kısa süreli ig siz karar verin bari napayım![]()
uyanik hatunBen dicedim hattq yazdım sildim tipi benzemese de huyu benzemiş :)
totodan :)
Dis nasil unutulur ya. Boylesini de ilk defa duydum.@Akaibu gecen gun disimi cektrmistim ya sanirm kandan o an farketmedi gicik doktor ve ogunden beri dilim hep orda cunku dis parcasi kalmis. Azonce tuttum cektim kan icnde kaldi agzim su discinin yaptgna bak sozde dis cekti valla canli canli dis cekiyoruz evde :))))
Blackkcat kızın senin minik halin gibi tıpatıp ama Akif andırıyor yani daha çok ortak yapım gibi :)
@minnakkartal siz eşinle de kardeş gibi benziyorsunuz, yüz hatlarınız aynı, dolayısıyla miranın başla seçeneğe yok birinize benzemekle ikinize benzemek aynı şey mira için
fayika den direk kocanı doğurmuşsun canım da bi tek gözler farklı
Ama benim topikteki favorim @Akaibu kadın fotokopi makinesinde doğum yapmış sanki ya hiçbişey atlamamış benzerlikte
Bizde durumu kabullendim ortak yapım :/ burun ve aşağısı bana kaş göz eşime benziyor![]()
akifcik babasina gözkas olarak daha cok benziyo sanki. Ama kizin ayni sen benceİnstagrama eşimide koydum kızlar.şimdi söyleyin Akif yada Ayşem benziyo mu:)
Bu arada bu resmi zor buldum.eşimin bende resmi yokmuş onu anladım![]()
O da memleketle alakalı canım :) bizde de şurası aynı bilmem kim burası aynı bilmem kim diye başlarlar hemen bi bana benzetmezler :) ben demiştim hem de milletin yanında, yavrumu köyün muhtarına bile benzettiniz bi bana benzetmeye diliniz varmadı yahu bu kadar zor mu bir evladı annesine benzetmek dedimsen bakma canim onlara bilgehan ayni sen
uyanik hatun
Dis nasil unutulur ya. Boylesini de ilk defa duydum.iyi cesaret cekebilmissin ben direk disciye giderdim heralde
Böyle oldugu halde hala esime benzetenler var sizin icin gözden randevu alayim mi diyorum icimden![]()
Aslında Akifin gözleri bana benzerdi ama neyse.....akifcik babasina gözkas olarak daha cok benziyo sanki. Ama kizin ayni sen bence
Evet hala da aynı sen diyorumBlackkcat Aysenaz sana benziyor Akif babaya benziyor sanki
fayika senin oglusun babaya benziyor sanki
@minnakkartal Mira sana benziyor bastan beri sana benzettim hep zaten ama sanki babayida andiriyor @Apriori123 Azad sana benziyor
Kizlar ece kime benziyor biz babasina benzetiyoruz ama son zamanlarda bana benzetenlerde oluyor @Apriori123 ece daha kucukken bana benzetmistin
Benim oğlan da aynı ben aynısı tıpkı kopyam![]()
bence ece senin daha yuvarlak yüzlün ve sana benziyoruuuuBlackkcat Aysenaz sana benziyor Akif babaya benziyor sanki
fayika senin oglusun babaya benziyor sanki
@minnakkartal Mira sana benziyor bastan beri sana benzettim hep zaten ama sanki babayida andiriyor @Apriori123 Azad sana benziyor
Kizlar ece kime benziyor biz babasina benzetiyoruz ama son zamanlarda bana benzetenlerde oluyor @Apriori123 ece daha kucukken bana benzetmistin
Evet saclari babadan almis babasininda kucukluk resmi var saclar ayni eceyle buyuk oglumunda bebekken oyleydi simdi dalgali benim saclar pirasa gibi dumduzEvet hala da aynı sen diyorumbi tek kıvırcık kafası benzemiyor sana
![]()
Demi ecenin yuzu daha yuvarlak bende goz yapisini benzetiyorum esimin gozleri daha iri benimkiler daha kucuk Eceninde oyle:))bence ece senin daha yuvarlak yüzlün ve sana benziyoruuuu![]()
Betüş te babaya gibi.tabi kardeşlerini görmedik belki benzer sana ileriye doğru.çok değişiyolarAynı sen
Yaa betülü bende kendi kardeşime ablama benzetiyorum ama özellikle kv filan eşime benzetiyo
Sen de kocasıyla benzeyengillerdensin bence :) bazı çiftleri birbirine çok benzetiyorum kardeş gibiler :)Aynı sen
Yaa betülü bende kendi kardeşime ablama benzetiyorum ama özellikle kv filan eşime benzetiyo
O da memleketle alakalı canım :) bizde de şurası aynı bilmem kim burası aynı bilmem kim diye başlarlar hemen bi bana benzetmezler :) ben demiştim hem de milletin yanında, yavrumu köyün muhtarına bile benzettiniz bi bana benzetmeye diliniz varmadı yahu bu kadar zor mu bir evladı annesine benzetmek dedimo gün bu gündür bişey diyen yok
![]()
Canim benim senden de almis ama ilk bakista babayi andiriyor ama kizin senin kopyan
Aynı sen
Bunu ben de dicem az kaldı az kaldıO da memleketle alakalı canım :) bizde de şurası aynı bilmem kim burası aynı bilmem kim diye başlarlar hemen bi bana benzetmezler :) ben demiştim hem de milletin yanında, yavrumu köyün muhtarına bile benzettiniz bi bana benzetmeye diliniz varmadı yahu bu kadar zor mu bir evladı annesine benzetmek dedimo gün bu gündür bişey diyen yok
![]()
Ben de bazı huyları benzetiyorum diyorum mesela geç yürümesi geç konuşması size çekmiş dedimbenim kv de ikide bir kafasinin arkasi halasina benziyo der
sende benzetecek yer bulamayinca iyice sasirdin dedim
simdide huyu bana benziyolar basladi tipten umut kesildi
Gökceyide nasil dogurduysam artik ben bile sasiyorum. Eltirnaklarim cok bicimsizdir benim. Onlar bile ayni. Ayak parmaklarimiz ayaklar. Hersey ayni. Bölunerek cogaldim sanki