haziran 2014 gelini iki kişi miyiz sadece
beyaz eşyayı aldık şimdilk sadece =) düğün salonum tutuldu nikah işlemleri tamam memur tamam =)
zaten nikahımızda salonda kıyılacak çok heycanlıyımmm =))
daha çooookkk eksik war ve çalışıorzdaa hftasonları nasıl yapcz bakalım subat gbi bşlarz artıkk gelnlk, ev, eşya faln =))
hayrlısı bakalım...
canım benim düğünde haziranın 19unda bende salonda olsun nikah istiyorum benim herşeyim tamam bi gelinlik kaldı bide bu resmi işler sen nasıl yaptın başvuru işini şimdiden yapmamızmı gerekiyo memur bulamazmıyız gecikirsek çünkü önceden nikah olsun istemiyorum ben
bende varım kızlar. 7 haziranda düğünümz war ama bizimde sadece beyaz esyalar alındı
Aynı günmüşüz canım
Benım ceyızım tamam mutfak esyalarım yatagım yorganım ortulerım fln çamasır makınamızı aldık nıkah ıslemlerımızı yaptık baska bısı yok :44: ev kıralık olucagı ıcın once onu bulup ona gore esya bulmam lazım gelınlıkte bakıyorum ama sadece gozumle her yerde cok taslı modeller var bende sade bısı arıyorum istanbulda olanlar nerelere baktı gelınlık ıcın
Ben de haziran geliniyim ve düğünüm 7 haziranda :))
Beyaz eşyaları seçtik bu ay alacağız inşallah
mobilya konusunda net karar veremedik
Düğün yeri ve saati belli,resmi işlemlere de bu hafta filan başvurcaz :)
Ben de haziran geliniyim ve düğünüm 7 haziranda :))
Beyaz eşyaları seçtik bu ay alacağız inşallah
mobilya konusunda net karar veremedik
Düğün yeri ve saati belli,resmi işlemlere de bu hafta filan başvurcaz :)
Ben de 2014 haziran geliniyim ins. Sözlüm askerde. o yüzden tüm duyguları birarada yaşıyorum. Ama en çok özlem... Hazırlık veya heyecan yapacak gücüm kalmıyor bazen
Sizlerin heyecanlarını okumak beni çok motive etti. Ben de dayanamadım katıldım aranıza. Sevgiler...
Günaydınn kızlarrr :)
Yaa evler çok küçük beğendiğimiz yatak odasını nasıl sığdıracaksak
Ev tutmayı ne zaman düşünüyorsunuzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?