2014 Haziran Gelinleri

cicik

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
118
1
296
Ankara
Neler yaptınız ? hazırlıklar ne durumda ? stres ve heyecan başladı mı ? duygusal durumlarınız nasıl ? paylaşalım

Son düzenleyen: Moderatör:
biz düğün yerimizi ayarladık. nikah işlemleri yaptık ve nikah memurumuzu ayarladık ama ben iyice heyecanlanmaya başladım aslında daha çok erken ama elimde değil...

beyaz eşyayı aldık şimdilk sadece =) düğün salonum tutuldu nikah işlemleri tamam memur tamam =)

zaten nikahımızda salonda kıyılacak çok heycanlıyımmm =))

daha çooookkk eksik war ve çalışıorzdaa hftasonları nasıl yapcz bakalım subat gbi bşlarz artıkk gelnlk, ev, eşya faln =))

hayrlısı bakalım...

bizim de çok eksik var düğün yeri nikah işlemleri tamam asıl koşuşturmaca bundan sonra sanırım ev eşyaları vs. Ben çamaşır makinesi almıştım bir de mutfak eşyaları tamam ve yatak yorgan yakat örtüleri tamam :) beyaz eşyaların kalanları yatak odası gelinlik damatlık ve koltuk takımları var alınması gereken. Daha çok iş var çokkk bazen inanılmaz stres oluyorum bazense çok rahat değişik bir ruh hali

canım benim düğünde haziranın 19unda bende salonda olsun nikah istiyorum benim herşeyim tamam bi gelinlik kaldı bide bu resmi işler sen nasıl yaptın başvuru işini şimdiden yapmamızmı gerekiyo memur bulamazmıyız gecikirsek çünkü önceden nikah olsun istemiyorum ben

Evet nikah işlemlerini şimdiden yapmak gerekiyor arkadaşlar. Biz önce düğün yerini ayarladık tarihi de düğün yerine göre ayarladık.. Sonra düğüne gelecek nikah memuru için nikah işlemlerimizi yaptık. Nikah memuru düğün salonuna gelecek... şimdi ev eşyaları gelinlik damatlık kaldı...

evet cnmm şimdiden nikah işlemlerine başlamanız gerekiyor yoksa memur bulamazsınız.. salonunuz ve saatiniz hazırsa artk belediyeye başwurablrsnz.. öncelkle belgeleri hazrlayıp tamamladıktan snra nişnlnla beraber bşwrmanz gerekiyor. kan tahlilleri, akciğer flmleri, saglık raporu gbi şeyler insanın 2 gününü alıyor...

bende varım kızlar. 7 haziranda düğünümz war ama bizimde sadece beyaz esyalar alındı

Aynı günmüşüz canım
Benım ceyızım tamam mutfak esyalarım yatagım yorganım ortulerım fln çamasır makınamızı aldık nıkah ıslemlerımızı yaptık baska bısı yok :44: ev kıralık olucagı ıcın once onu bulup ona gore esya bulmam lazım gelınlıkte bakıyorum ama sadece gozumle her yerde cok taslı modeller var bende sade bısı arıyorum istanbulda olanlar nerelere baktı gelınlık ıcın

benim çeyizler tamam sadece mobilyalarımız kaldı ewimizde hazır. fakat ben istanbulda nişanlım sakaryada olduğu ıcın nikah işlemleri için henüz başwuaramadık saatimiz gunumuz bellli ama daha erken diye başwurmadık:44:

Ben de haziran geliniyim ve düğünüm 7 haziranda :))

Beyaz eşyaları seçtik bu ay alacağız inşallah

mobilya konusunda net karar veremedik

Düğün yeri ve saati belli,resmi işlemlere de bu hafta filan başvurcaz :)

Aynı gün düğünümüz canım:) bizimde beyaz esyalarımız alındı mobilyada bizde çok kararsız ve farklı şehirlerde olduğumuz için dahada zorlaşıyo herşey

Bizim de 6 Haziran düğün tarihimiz benim çeyizim hazırdı zaten sadece bulaşık makinesi alıcam. Beyaz eşyalarımız ve mobilyalarınmız alınacak. Ev belli olucak. Gelinlik damatlık alınacak. Kısacası daha çok iş var.

Ben de 2014 haziran geliniyim ins. Sözlüm askerde. o yüzden tüm duyguları birarada yaşıyorum. Ama en çok özlem... Hazırlık veya heyecan yapacak gücüm kalmıyor bazen
Sizlerin heyecanlarını okumak beni çok motive etti. Ben de dayanamadım katıldım aranıza. Sevgiler...

ay ne guzel ne guzel

kader arkadaşım bende inşallah 7 haziran geliniyim mutfak ve yatak odası eşyalarımız kısmen hazır. Kına düğün yerimiz balayı yerimiz hazır. Ama nişanlım askerde olduğu için başka bir şey yapamıyorum. zaten O'na öyle hasretim ki... ufak tefek şeyler almaya çalışıyorum ama gelinliği halletmem lazım. Nasıl yapcam bilmiyorum...

Günaydınn kızlarrr :)

Yaa evler çok küçük beğendiğimiz yatak odasını nasıl sığdıracaksak

Ev tutmayı ne zaman düşünüyorsunuzz?

Günaydınn kızlarrr :)

Yaa evler çok küçük beğendiğimiz yatak odasını nasıl sığdıracaksak

Ev tutmayı ne zaman düşünüyorsunuzz?

biz ufak ufak bakmaya başaldık canım martta hızlandırıcaz 2 ay kala yeter dıe dusunuyorum gercı ev bulmak ta kolay deıl odalardan deılde bende mutak ve banyolaarın bakımsız olmasından muzdarıim

Ben de varım kızlar 15 Haziran benim de düğün tarihim.
Nikah işlemleri, düğün salonu, memur vs. hazır.. Kına mekanı tutuldu.Gelinlik modeli beğendim kararım değişmezse onu diktirmek istiyorum.Beyaz eşyalar tamam,çeyiz tamam. Beğendiğimiz koltuk takımını önümüzdeki ay alacağız kısmetse. Son 1-2 ay kala yemek odası ve tv unitesi için sipariş vermeyi düşünüyoruz. Ev kira olacağı için büyük eşyalardan uzak durmaya çalışıyoruz. Evi de Mayıs'ta tutmuş oluruz diye planlıyoruz bakalım.. Hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…