2014 Haziran Gelinleri


Aynen vallahi ne zormuş yaa
 
olsun canım kıyılsında o gün saati muhim değil :)
Haklısın canım da herşeyi düşünmek lazım. Benim düğünüm sadece yemek şeklinde olacak. Eğlence olmayacak. 19:00 da başlayacak demiştik. Saatlerce millet sıkılır. Bakalım bizimkilerle istişare edicem belki düğün başlangıç saatini biraz daha ileri alırız.

Ay o imzayı attığım anı düşünemiyorum. Aylarca hayalini kurduğumuz ve daha aylarca kuracağımız o sahne geçek olacak.
 


oo o zaman haklısın ccanım 21.30 gec biraz. imzayı attığmız anı bende düşünemiyorum heyecandan elim ayağm dolaşcak ona eminim. bu arada istanbuldanmısn burdamı olacak düğün canım
 
oo o zaman haklısın ccanım 21.30 gec biraz. imzayı attığmız anı bende düşünemiyorum heyecandan elim ayağm dolaşcak ona eminim. bu arada istanbuldanmısn burdamı olacak düğün canım

Evet İstanbuldayım. Az önce anneme anlattım saat olayını göklerden geldi "olmazzzzzzzzzzzz" diyor. Ya sabır. ben napim tek başınayım. nişanlım askerde. Elimden bu kadarı geliyor
 
Evet İstanbuldayım. Az önce anneme anlattım saat olayını göklerden geldi "olmazzzzzzzzzzzz" diyor. Ya sabır. ben napim tek başınayım. nişanlım askerde. Elimden bu kadarı geliyor

tek olmak cok zor canım insan ihtiyac duyuyo sewdiğinin fikirlerine sevgisine kararlarına. bende nişnalımla uzak olduğumuz için ben burdaki işleri halledıorum o ordakıleri artık napalım yapıcak bişi yok :)
 
tek olmak cok zor canım insan ihtiyac duyuyo sewdiğinin fikirlerine sevgisine kararlarına. bende nişnalımla uzak olduğumuz için ben burdaki işleri halledıorum o ordakıleri artık napalım yapıcak bişi yok :)

Günde bir kere konuşabiliyoruz şükür. Akşamları anlatıyorum olanları, yaptıklarımı, baktıklarımı, aldıklarımı ona. ama üstüste olunca fazla geliyor bazen anlamıyor değişik tepkiler veriyor. Geriliyoruz yok yere. O da orda zor durumda biliyorum bu yüzden maksimum anlayışlı ve sabırlı olmam gerekiyor. Mutlugul siz de aynı durumda mısın?
 

aynen oyle canım. üstüste anlatınca garipsiyor. olabildiğince alttan almaya çalışıyorum üstüne gitmek istemiyorum ama günler yaklaşıo gittikçe daha çok panik stres duygusallık yaşıo ınsan ve aynı anlayışı karşı taraftanda beklıor ama erkekler ne yazıkkı biraz fazla rahat
 
Rica ederim canım... İnşallah çokkk ama çok mutlu olacaksın ve senin mutlu olduğunu gören ailen doğru karar verdiğini anlayıp sana destek olacaklar... Hem çok mutlu bir gelin olman için bizler de sana dua edip iyi enerjiler yollıycaz
Sakin moralini bozma olur mu ?
 
Kızlar nikah işlemlerinizi şimdiden yapmaya bakın derim ben. Çünkü istediğiniz saatte hatta belki günde bile nikah memuru bulamayabilirsiniz. Haziran malum en çok düğün yapılan tarihlerden... Biz herseyden önce düğün yerimiz ve nikah işlemlerimizi yaptık. Evlenelim de eşya ev vs nasıl olsa olur Nikah memuru ayarlayamazsak hepsinden kötü dimi ama
 

Günaydın canım gerçekten çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız iyiki üye olmuşum buraya :))
 

çok şaşkınım:) kader arkadaşım bizde sadece yemekli düşünüyoruz :) belki semazen gösterisi ayarlarız onu nişanlım gelince karar vercez inşallah. bizim düğünümüz 13.00-17:00 arası nikah olayını da 14:00'a ayarladım inşallah bi sıkıntı olmaz.
 

bizde günde 2 kere falan görüşüyoruz. hazırlıkları yalnız yapmanın verdiği hüznü anlatıyorum, ben gelince yapalım diyor, yetişmeyeceğine karar veriyoruz, zaten çok da bişey yapamıyorum.Gelinliğimi Onunla bakmak isterdim ama olsun o da sürpriz olcak artık.
bizim gerçekten çok anlayışlı olmamız lazım çünkü onlar orda emir altındalar,gerginler, bizden uzaktalar, uyku ve yemek sıkıntıları...
Sayılı gün çabuk geçer diyerek avutuyoruz kendimizi..
Ben sevdiceğime mektup gönderdim :) bu akşam ikinci mektubum elinde olcak inşallah. anı olarak saklıcaz onları :)
Bu arada senin nişanlın nerde askerlik yapıyo ?
 

Ne güzel beni anlıyor olman. İnan çok daralıyorum. ailemden ya da arkadaşlarımdan kimse ile paylaşamıyorum bu durumu. Hep dik dur hep dik dur nereye kadar. O gece nöbetinde iken ben de uyuyamıyorum belki geldiğinde arar diye. Ama yorgun oluyor arayamıyor. olsun yine de anlayışlı olmam lazım diyorum toparlıyorum kendimi. Uzakta oluşu beni bu kadar yıpratırken üzerine bir de evlilik haızrlığı stresi... Neyse asker topiğine döndürmeden toparlayayım yazımı Benimki Karsta canım.
 

Durumumuz geçekten çok benziyor Nişanlım semazen olayına sıcak bakmadı. Muhtemelen canlı müzik dinletisi olacak bir yandan, nikah olması da iyi oldu. Kalkıp masaları dolaşıp hoşgeldiniz demek istiyorum o sırada da takı tebrik işleri olur işte. Alternatif bişeyler düşünüyorum ama bulamıyorum.
 

evet bende hep güçlü durmaya çalışıyorum ama çok yoruldum artık, yakılarımla paylaşmıyorum özlemimi hasretimi.. Geçecek inşallah bu günler, benim nişanlımda çok uzaklarda Diyarbakırda. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Evlilik hazırlıkları nasıl gidiyo :)
 

Alternatif bişeyler bulursan bilmek isterim
 

Burayla birlikte hareketlendi senin yazından sonra ben de aradım nikah için isim yazdırdım. 3-5 parça da çeyizim var. Daha bir sürü alıncak şey var tabi. Çalıştığım için zor oluyor. Şubat ortasına kadar yetiştirmem gereken bir projem var. O yüzden akşamları da evde çalışıyorum. İnternetten aldım bir iki elektrikli eşyayı. Daha da alıcam fiyat araştırması yapıyorum. Projem bitsin çıkıp dolaşıp alıcam. Evdekiler başımın etini yiyor tabi ağırdan alıyormuşum diye. Bi de onlarla mücadele ediyorum. Tamam, olur, hallederiz favori kelimelerim.

Sen ne durumdasın?
 

bende mutfak ve yatak odası eşyalarını ufaktan halletmeye çalıyorum. bizimde bu aralar işler çok yoğun cumartesileri de mesai yapıyorum pazar dinleniyorum. bugün elektrikli süpürgelere baktım aslında elektronik eşyaları nişanlımla bakcaktık ama ben aradan ne çıkartabilirsem kardır gözüyle bakıyorum, süpürge aldın mı? tavsiyesi olan var mı arkadaşlar ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…