biz ufak ufak bakmaya başaldık canım martta hızlandırıcaz 2 ay kala yeter dıe dusunuyorum gercı ev bulmak ta kolay deıl odalardan deılde bende mutak ve banyolaarın bakımsız olmasından muzdarıim
kader arkadaşım bende inşallah 7 haziran geliniyim mutfak ve yatak odası eşyalarımız kısmen hazır. Kına düğün yerimiz balayı yerimiz hazır. Ama nişanlım askerde olduğu için başka bir şey yapamıyorum. zaten O'na öyle hasretim ki... ufak tefek şeyler almaya çalışıyorum ama gelinliği halletmem lazım. Nasıl yapcam bilmiyorum...
biz ufak ufak bakmaya başaldık canım martta hızlandırıcaz 2 ay kala yeter dıe dusunuyorum gercı ev bulmak ta kolay deıl odalardan deılde bende mutak ve banyolaarın bakımsız olmasından muzdarıim
Hepimizi bir telaş sarmış anlaşılan kızlar...Neyse tatlı telaşlar umarım hepimiz için her şey yolunda gider. Evler konusunda çokkkk haklısınız. Düzgün ev bulmak çok zor gerçekten... Ama inanıyorum ki hepimiz başarıcaz ve hem düğünümüz hem ev işleri yolunda olucak. Burada sizlerle en önemli günlerimizi paylaşıyor olmak çok güzel. Hepimiz mutlu mutlu evlenir evlendikten sonra da Haziran gelinleri olarak buradan sohbete devam ederiz inşallah Peki siz de benim gibi duygusala bağladınız mı ? Sürekli duygu değişimi yaşıyormusunuz ?
Canım İstanbul'da mısın? Ben de aynı şeyden muzdaribim şimdiden bakıyoruz fikir edinmek adına ama baktığımız 5 evden 4ünün mutfak ve banyosu pislik içinde ve bakımsızDuvarları dökülmüş, dolap kapakları dökülmüş.. Makul fiyatlardaki evlerin hemen hemen hepsi böyle.
Bizde martta tutucaz inşallah evi. Ama ben de aynı dertten muzdaribim mutfak banyo illa tadilat gerektiriyor. Umarım en güzelleri çıkar karşımıza. Sereriz çeyizlerimizi,koyarız takımlarımızı gönül huzuru ile otururuz evlerimizde
İstanbuldayım canım üsküdar yada kadıkoy cıvarında bakıyorum ama hepsı eskı yada cok ucuk kıralar bır ıkı sefer vermıcezkı bunu kesemıze gore olması lazım maltepe kartal tarafında guzel evler var uygunlarda ama ben avrupa yakasında calısıyorum ıse gıtmem cok zor olur oralardan
İstanbuldayım canım üsküdar yada kadıkoy cıvarında bakıyorum ama hepsı eskı yada cok ucuk kıralar bır ıkı sefer vermıcezkı bunu kesemıze gore olması lazım maltepe kartal tarafında guzel evler var uygunlarda ama ben avrupa yakasında calısıyorum ıse gıtmem cok zor olur oralardan
Evet İstanbul'da kiralar çok uçuk. Ve evler eski, bakımsız.. Yeni daireler genelde küçük oluyor ama en azından temiz oluyor. Onu da keseye göre bulmak zor. Allah yardımcımız olsun canım kira olayı zor :44:
Eğer avrupa yakasında çalışıyorsanız, karşıdan her sabah gelmek zor olur bence.
İş yerım vapura yakın vapur kullanabılcegım bı yer olursa kolay olucak yoksa ıs saatinde kopruyu kac saatte gecer ınsan kociş yapar artık yemeklerı ben gıdene kadarMaalesef iyi evler ya da belirgin muhitler her yerde pahalı. Bize de Ankaradan bakıyoruz. Tam detaylı aramalara girmedik internetten araştırdım biraz. Yeni gelin olarak öyle evlere gitmek istemiyor insan. Bu arada çamlıca bulgurlu taraflarına bakabilirsin. Daha uygun olduğunu duymuştum. Ayrıca 1. köprüye yakın olduğu için karşıya geçmen de kolay olabilir.
Merhaba kizlar benimde 15 haziranda düğünüm var :)
Mobilyaları ve beyaz eşyalarımizi aldik balayi otelimizi uçak biletlerimizi de erken rezervasyondan yararlanarak çok cuzi miktara ayarladik :)
Şimdide yeni sezon zamlarina yakalanmamak için gelingimi de şimdiden alicam.
Heyecan yok stres çok maalesefailemin istemediği biriyle evlendiğim için Ailemle aramiz açık o yüzden Moralsiz hatta mutsuzum ve Ailemin hakli çıkmasından korkuyorum
Merhaba kizlar benimde 15 haziranda düğünüm var :)
Mobilyaları ve beyaz eşyalarımizi aldik balayi otelimizi uçak biletlerimizi de erken rezervasyondan yararlanarak çok cuzi miktara ayarladik :)
Şimdide yeni sezon zamlarina yakalanmamak için gelingimi de şimdiden alicam.
Heyecan yok stres çok maalesefailemin istemediği biriyle evlendiğim için Ailemle aramiz açık o yüzden Moralsiz hatta mutsuzum ve Ailemin hakli çıkmasından korkuyorum
Ailenin istememesine çok üzüldüm canım... Ama eminim evlendiğinde yada evlenmene yakın destek olucaklardır... İnşallah bir an önce tüm sıkıntıların geçer de stresin biter... Allah hiç birimizi mahcup etmesin
Teşekkür ederim canım amin inşallah hepiniz evliliğimizde çok mutlu bireyler oluruz inşallah
Ailemle beraber yasamıyorum ben istanbuldayim ailem memlekette Babam söz aksami gördü damadini ailesini Annem hiç gelmedi bile ...
Söz nişan hepsi tek seferde evde oldu üzerine de ailemin olumsuz tavri hiç bir şey istediğim hayal ettiğim gibi olmuyor...en özel günümde ailem yanımda durmadiktan sonra herşey yavaş yavaş anlamını yitiriyor heyecan heves yerini endişeye korkuya bırakıyor...Allah başka kimseye bu şekilde evlenmeyi nasip etmesin gerçekten çok zor
Umarım çooooook mutlu olursun eşinle. Bu yaşadığın sıkıntıları unutturur sana. Bir an önce de ailenin içine siner damatları ve huzurunu geri verirler sana.
Çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi biz hakli çıkarız.
Beyaz Eşyalarda Arçelik'i tavsiye etmiyorum canım yengem iki senelik evli fırını paslanmaya başladi buz dolabi da iki kere servis gitti baya sıkıntılı yani
bizde bosch un beyaz esyaalrını aldık umarım iyi çıkar canım. Nikah işlemelerine başladınızmı bu arada bizim düğün nikah bir olcak o yuzden erken almaya gerek yok diyolar ama tereddutteyım yinede
Bosh güzel tercih pişman olacağını sanmıyorum Güle güle kullanırsın inşallah
Biz daha başlamadık nikah işlemlerime acele etmeyin diyolar da aslında bende çok tereddütluyum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?