- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #2.761
Deliii:))göbek cevreni ölç yaz bakalım:)flufemin maşşallahı var madalyayı ona verecez
:44::44::44::44::44:dolaştır tabi cicim
dur ben geçecem senide bi ölçmesini anlasaydım .nasıl ölceceğimi hala anlamış değilimbiri benim göbüşü geçsinn.lütfen lütfen
:44::44::44::44::44:
dur ben geçecem senide bi ölçmesini anlasaydım .nasıl ölceceğimi hala anlamış değilim
Kızlar çanaşır kurutma makşnası aldık.ama şifonyeri almadım.model tarif edip yaptırmaya karar verdik biyere...benim bulundupum yerde bir tek çilek var bebe mağazası orasıda çok pahalı.500 liradan aşağı şifonyer yok,sanki oda yapıyoz bide çilek hiç hoşuma gitmedi kızlar benim.çekmeceleri çok sert,zor açılıp kapanıyodu...kaliteli durmuyo gibi geldi bana:44:.almadım bende yaptırmya karar verdik
Kızlar sizinle yakın olcak doğum tarihlerimiz Allahın izniyle:))))bana da drum ocak 15ten sonra tetıkte olucaz dedi.normalde subatın ılk haftası ama o tarıhı görebılceğımı hııııç sanmıyorum.)))sağ salım kucağımıza alalımda hayırlısıyla.bugun bıraz yoruldum kayınvalıdemle perde baktık.ama yürüyüşü drum önerdi.hergun 1-2 saat yavaş yavaş yürü dedi.kimide yürüme diyo ama ben druma güvenıorum.yürüdüğüm zaman kendimi daha iyi hissediyorum:))))
biri benim göbüşü geçsinn.lütfen lütfen
hayırlısı yla inşallah, kucağımıza alalım. bana doktorum haftada 2 kez 1 km dedi.ama dinlenerek, çok yorulmadan dedi.bende sadece hafta sonları yürüyüş yapabliyorum.h.içi arabayla işe gidiyorum maalesef.bir deşu kilo alma olayini azaltsam süper olacak:26:
Bana da ocak başı dedi. İnşallah onların dediği gibi olur hatta ocak 3.-4. haftayı filan görsek süper olur.ama benim ayrıntılı ultrason için gittiğim Prof. tatlı yeme, şekerin yükselir, bu da suyunu arttırır ve erken doğum yaparsın dedi. Ve tek gebelik yaşayan arkadaşım son aylarda hep tatlı yemişti bebek hareket etsin diye ve gerçekten 36. hafta doğum yaptı. Bizim hedeflediğimiz haftalar. demek ki aralıkta tatlı KESİNLİKLE yasak
107 cm:26: var mı geçenen donbili benim
Kızlar akşam karnım sertleşti dra gittik nst ye bakıldı çok şükür herşey yolunda çıktı...kasılma yumruğun açılıp kapanması gibi oluyormuş...
bizede çilek kalıtelı geldi canm.eşim ve kayınvalıdemle gezdik arasırdık bebekler için en kalıtelı ve kullanışlı çilek geldi.çevremde çok memnun kalanlar var çilekten.herşeyini çilek aldık.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerimizi odalarında:))amiiin
İkeada cok hafif malzeme beyaz renk derin 3 cekmeceli bi sifonyer vardı aklıma geldi belki düşünürsünüz..Aldınmı canım güzel günlerde kullansınlar inşallah..ne biliyim canım ya bana diğerlerinden pek farklı gibi gelmedi.bide biz sadece şifonyer alcaz oda değil,beğendiğim birisine 800 lira dediler.ondan vazgeçtim birazda...iki bebeğe küçük olurdu bide o şifonyer.istediğim ölçülerde yaptrcam artık:)
hayırlı olsun canım.gülegüle kullan...off ya evimin küçük olmasına çok üzülüyorum.istediğim gibi bir oda yapamıcam ilk 7 ay..sağlık olsunKızlar çanaşır kurutma makşnası aldık.ama şifonyeri almadım.model tarif edip yaptırmaya karar verdik biyere...benim bulundupum yerde bir tek çilek var bebe mağazası orasıda çok pahalı.500 liradan aşağı şifonyer yok,sanki oda yapıyoz bide çilek hiç hoşuma gitmedi kızlar benim.çekmeceleri çok sert,zor açılıp kapanıyodu...kaliteli durmuyo gibi geldi bana:44:.almadım bende yaptırmya karar verdik
bende çileği çok beğendim,özllikle safari serisinibizede çilek kalıtelı geldi canm.eşim ve kayınvalıdemle gezdik arasırdık bebekler için en kalıtelı ve kullanışlı çilek geldi.çevremde çok memnun kalanlar var çilekten.herşeyini çilek aldık.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerimizi odalarında:))amiiin
oleyyyy.öpüyorum canım seni107 cm:26: var mı geçenen donbili benim
selam canım.o kişiye göre değişir ama bana sorarsan doğum öncesi de sonrasıda sıkıntılı olabilir...kpss ve bebek(hatta 2 bebek)cidden zorArkadaslar bana ¥ardim edermisinz 14 haftalik hamile¥im ikiz gebelik.kpss kursuna ¥azildim dogum nisana gelior acaba kurs zor olur mu? Dogumu ¥aklasan ikiz anneleri cok sıkıntınız var mi?napabilirim acaba? Cikmalimi¥im kurstan
merhaba.canım ben 20-21. haftada sanki mutasyon yaşadım.şiştim bir andaMerhaba kızlar, sizi okuyunca benim de canım çekti.Göbişimi ölçtüm şok oldum. Henüz 17+4 teyim şimdiden 90 cm. Baçlangıçta 49 kilo ile başladım, bel ölçüm 58 cm filandı. 55 kilo oldum bile. :18:
Bi de ben kesinlikle 100 m bile yürüyemiyorum çünkü 10 gündür belimde bir kramp var sanki kramp değil de bıçak var. Yatarken ve otururken hiçbir şeyim yok ama ayağa kalkıp yere bastığım anda belimin sağ tarafına bir kramp giriyo sizlerden ırak. Resmen canımın acısından bağırıyorum.Yarın kontrolümüz var. Hem cinsiyetlerimiz belli olacak hem de belimdeki bu kramp neymiş onu sorucam. İnşaallah geçicidir ve tehlikeli bir şey değildir, çok canım yanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?