- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #2.961
Hoşgeldin CanimMerhabalar ben hem forumda yeniyim hem de ilk gebeligimi yaşıyorum. Bugun itibariyle 7 hafta 3 günlük hamileyim. Ikiz oldugunu gecen hafta ogrendik ve ayni hafta ufak bir kanamam oldu. Bende var olan genetik bir mutasyondan dolayi kan sulandirmasi amaci ile aspirin kullaniyordum doktorum aspirini simdilik biraktirdi. Rahmimdeki kanama alanina ragmen neyseki bebeklerim saglikli yasiyor kalpleri atiyor :) ikiz oldugunu ogrenmenin yasattigi sokun uzerine bir de bu durum korku endise vs pek sevinemedim daha ikizlerime :/ doktor istirahat verdi raporluyum 10 gün. benle ayni durumda olan yani kan sulandirici ilac ya da igne kullanan ikiz annesi ya da anne adayi var mi? Neler yapmam gerekli ve beni neler bekliyor merak ediyorum... Sevinmem gereken bir durumun daha tadina varamadim maalesef... insallah benim ve hepimizin bebekleri sag salim dogar :)
Merhabalar ben hem forumda yeniyim hem de ilk gebeligimi yaşıyorum. Bugun itibariyle 7 hafta 3 günlük hamileyim. Ikiz oldugunu gecen hafta ogrendik ve ayni hafta ufak bir kanamam oldu. Bende var olan genetik bir mutasyondan dolayi kan sulandirmasi amaci ile aspirin kullaniyordum doktorum aspirini simdilik biraktirdi. Rahmimdeki kanama alanina ragmen neyseki bebeklerim saglikli yasiyor kalpleri atiyor :) ikiz oldugunu ogrenmenin yasattigi sokun uzerine bir de bu durum korku endise vs pek sevinemedim daha ikizlerime :/ doktor istirahat verdi raporluyum 10 gün. benle ayni durumda olan yani kan sulandirici ilac ya da igne kullanan ikiz annesi ya da anne adayi var mi? Neler yapmam gerekli ve beni neler bekliyor merak ediyorum... Sevinmem gereken bir durumun daha tadina varamadim maalesef... insallah benim ve hepimizin bebekleri sag salim dogar :)
Hoşgeldin Caniminşallah rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın bebişlerinle... Ben de henüz yeni sayılırım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır
Canım hoşgeldin...bende kan pıhtılaşması var hem iğne hemde coraspin kullanıyorum bendede kanama olduğunda coraspini kestik ama iğneye devam ettik kanama bitincede tekrar başladık coraspine...Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
Valla canm benim 2.500 tl falan özelde zaten Allah korusun yoğun bakım falanda kalsalar devlet karşılıyor istese 1 gün kalsınlar dedi isterse 2 ay dedi muhasebe bakalım artık Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinDoktoruma doğumu sordum kızlar.spinal anestezi olcak,epiduralden daha iyi dedi...doğum ücretiniz ne sizin kızlarbenim doğum 5000 lira,pahalı çocuklar bunlar anacım
Hosbuldumtesekkur ederim insallah hepimiz saglikli bir hamilelik gecirir saglikla aliriz beboslerimizi kucagimiza :))
Canım yeni gelen arkadaslari da listemize ekleyelim istersen hem güncellenmiş olur:)
Bu arada kızlar bugun gezmenin tadını çıkardım avm gezdim ama bebetolarla bisi bulamadım maalesef hep süslü kız seylerini beğeniyorum :) ama alamadım doğal olarak.. Bende kendime 2 beden buyuk bi tayt aldım cok rahat oldu:) hamile reyonları henüz bana buyuk maalesef..bide sutyenlerim küçük gelmeye başlamıştı 2 tane bi beden buyuk sutyen aldım oh ne rahat :) bide evime alışveriş yaptım artık bebeklere alamayinca :) sonrada arkadasımı aldım cadde cadde gezdim arabayla ne cok sıkılmısım meger 2 aydır evde ogurmekten :)
Hoşgeldin canım aramıza..ilk once hayırlı olsun.. Hamilelik sandığımız gibi sadece karnımızın büyümesi ve tekme hissetmek degil maalesef her an insanin kafasını meşgul ediyor:) allah kucağına almak nasip etsin..
Canım yeni gelen arkadaslari da listemize ekleyelim istersen hem güncellenmiş olur:)
Bu arada kızlar bugun gezmenin tadını çıkardım avm gezdim ama bebetolarla bisi bulamadım maalesef hep süslü kız seylerini beğeniyorum :) ama alamadım doğal olarak.. Bende kendime 2 beden buyuk bi tayt aldım cok rahat oldu:) hamile reyonları henüz bana buyuk maalesef..bide sutyenlerim küçük gelmeye başlamıştı 2 tane bi beden buyuk sutyen aldım oh ne rahat :) bide evime alışveriş yaptım artık bebeklere alamayinca :) sonrada arkadasımı aldım cadde cadde gezdim arabayla ne cok sıkılmısım meger 2 aydır evde ogurmekten :)
Hoşgeldin canım aramıza..ilk once hayırlı olsun.. Hamilelik sandığımız gibi sadece karnımızın büyümesi ve tekme hissetmek degil maalesef her an insanin kafasını meşgul ediyor:) allah kucağına almak nasip etsin..
inanımırmısın biliyorum terkde olabilir çiftte geç öğrendiğim için bir şey diyemiyor Dr ama cinsiyetleri aynı
Peki plesanta sayısı belli mi arkadaşım?
Hosbuldum canım sagol :) sen kac haftaliksin? Ne zamandan beri kullaniyorsun igneyi???
Bendeki mutasyon heterozigot oldugu icin igneye gerek yok demisti doktorum ama sanırım bu durumdan sonra igneye gecicez... bakalim homosistein sonucumu bekliyoruz. Ama bu surecte hicbir sey kullanmiyor olmak yani kan sulandirici olarak canımı sıkmıyor degil :/ doktoruma güvenim sonsuz ona sordugumda sanslisin ki henuz senden beslenmiyor bebekler dedi... bi kac gune tahlil sonucu çıkacak bakalim bekliyoruz...
Sorma ya aldıktan sonra çıkarmadım üstümden taytimla devam ettim alışverişe:) bu arada sizinde göğüslerde büyüme var mı?beyazcimm gule gulee giyy taytlarini cokk rahatlarr dimii;-);-)
Yasını da söyleyebilirsinkizlarr listeye benide eklermisiniz...ankara 9+3haftaliz baska ne bilgi vericemm ?
Hosbulduk canlarim :) vallahi hamileligin kolay bir durum olmadigini biliyordum ama bu kadar karmaşık bir bedenim oldugunu da bilmiyordum :/ her seye ragmen moralimi yuksek tutuyorum cok sukur baska belirtilerim de yok... doktorum da sasirdi ikiz gebelikte belirtiler daha cok olur diyor ama bakalim bundan sonra baslar mi benim de ogurtulerim bilmiyorumdaha cok yeniyim :) sayenizde buradan cok sey ogrenecegim ve paylasacagiz mutluluklarimizi ve insallah hic olmaz ama olursa sıkıntılarimizi da... insallah saglikla devam ederiz hepimiz bu süreçte ve sonunda saglikli bebelerimiz olur... :))
Oh oh göbeklere bak:)bende kendime büyük diyodum:)bel ağrısı göbeğin büyüdükçe artıyodur belki canım ama kramp gibiyse sor doktora magnezyum verir sanada.inş yarın gzl haberlerle geliriz benimde kontrolüm var:)
Ahhh canim o agriyi cok iyi biliyorum bende yuruyemiyorum doktordaydim dun sordum neden boyle oluyo diye bel kemiklerinin arasina gobegin agirligindan kas ve damarlar girip aci veriyomus daha iyi gunlerin 6.aydan sonra dahada agriyacak dedi.. neyapalim her guzel seyin bi zahmeti vardir dimi :)
yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizgüzel ve kolay bir hamilelik dilerim,hepimize inşallah
sizler nasılsınız eski dostlar?
sedef nerdesin cicim,kaynatamadık bugün:)
zuzu'cum nasıl keseler anlaşlmıyor ki? benimkilerin keseleri hala net şekilde farkediliyor.bişeyleri anlamadım sanırım
Canım yaa biz de Cuma günü kontrole gittik, ama doktorum kesin bir şey söyleyemiyorum dedi. Keseler gözüküyor, iki ayrı kese var.Ama halen tek yumurta da olabilir çift yumurta da dedi doktorum. Neden hala belli olmuyo ki.?Belki detaylı ultrasonda belli olur.
Canım ya çok şükür 26.haftadayız.ben daha önce dört düşük yaptım coraspin i hamile kalmadan kullanıyordum...benim mutasyonum homozigot...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?