2014 ikiz anneleri

Hoşgeldin Canim inşallah rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın bebişlerinle... Ben de henüz yeni sayılırım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır

Canım hoşgeldin...bende kan pıhtılaşması var hem iğne hemde coraspin kullanıyorum bendede kanama olduğunda coraspini kestik ama iğneye devam ettik kanama bitincede tekrar başladık coraspine...Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

Hosbuldum canım sagol :) sen kac haftaliksin? Ne zamandan beri kullaniyorsun igneyi???
Bendeki mutasyon heterozigot oldugu icin igneye gerek yok demisti doktorum ama sanırım bu durumdan sonra igneye gecicez... bakalim homosistein sonucumu bekliyoruz. Ama bu surecte hicbir sey kullanmiyor olmak yani kan sulandirici olarak canımı sıkmıyor degil :/ doktoruma güvenim sonsuz ona sordugumda sanslisin ki henuz senden beslenmiyor bebekler dedi... bi kac gune tahlil sonucu çıkacak bakalim bekliyoruz...

Doktoruma doğumu sordum kızlar.spinal anestezi olcak,epiduralden daha iyi dedi...doğum ücretiniz ne sizin kızlarbenim doğum 5000 lira,pahalı çocuklar bunlar anacım
Valla canm benim 2.500 tl falan özelde zaten Allah korusun yoğun bakım falanda kalsalar devlet karşılıyor istese 1 gün kalsınlar dedi isterse 2 ay dedi muhasebe bakalım artık Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar merhaba:) Ben de inşallah 2014 ikiz annesi olacağım. 17+4 benimkiler. Ben de bugünlerde sürekli doğum için hastane ve doktor araştırıyorum. İstanbul'da oturuyorum, kontrollerim iyi bir özel hastanede ancak doğum ve özellikle inşallah olmaz ama erken doğum, ona bağlı küvöz maliyetleri bütçeleri göçertecek gibi:)

Beylikdüzü'nde oturduğumdan civardaki hastaneleri araştırdım. Ufak tefek özel hastaneler var buralarda ancak acil bir durumda küvöz sayısı sanırım sorun olabiliyormuş. Herşey planlı, normal giderse inşallah bu hastanelerden birinde doğum yapabilirim. Ancak şu anki doktorumdan memnun olmama rağmen çalıştığı grubun dışındaki hastanelere doğuma gelmiyor. Ben de doğumumu yaptıracak doktorun son dakikada beni tanımasını istemiyorum açıkçası. Şu anki kontrollerime doktorumla devam edip, doğum yapmayı düşündüğüm hastaneden içime sinecek bir doktoru da bir yandan görmek istiyorum.

Avrupa Florence Nightingale hastanesinden Herman İşçi ile görüşmeyi düşünüyordum, çünkü bir tek burada SGK geçiyor bu hastane grubundan. Ancak bugün çağrı merkezlerinden öğrendiğim kadarıyla hastane tadilattaymış, dolayısıyla doğumda veya kontrollerde SGK geçen bir F.N. hastanesi bulunmuyor halihazırda.

İstanbul Avrupa Yakası'nda oturanlar, nerede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?

Canım yeni gelen arkadaslari da listemize ekleyelim istersen hem güncellenmiş olur:)

Bu arada kızlar bugun gezmenin tadını çıkardım avm gezdim ama bebetolarla bisi bulamadım maalesef hep süslü kız seylerini beğeniyorum :) ama alamadım doğal olarak.. Bende kendime 2 beden buyuk bi tayt aldım cok rahat oldu:) hamile reyonları henüz bana buyuk maalesef..bide sutyenlerim küçük gelmeye başlamıştı 2 tane bi beden buyuk sutyen aldım oh ne rahat :) bide evime alışveriş yaptım artık bebeklere alamayinca :) sonrada arkadasımı aldım cadde cadde gezdim arabayla ne cok sıkılmısım meger 2 aydır evde ogurmekten :)
Hosbuldum tesekkur ederim insallah hepimiz saglikli bir hamilelik gecirir saglikla aliriz beboslerimizi kucagimiza :))

Hoşgeldin canım aramıza..ilk once hayırlı olsun.. Hamilelik sandığımız gibi sadece karnımızın büyümesi ve tekme hissetmek degil maalesef her an insanin kafasını meşgul ediyor:) allah kucağına almak nasip etsin..

Hosbulduk canlarim :) vallahi hamileligin kolay bir durum olmadigini biliyordum ama bu kadar karmaşık bir bedenim oldugunu da bilmiyordum :/ her seye ragmen moralimi yuksek tutuyorum cok sukur baska belirtilerim de yok... doktorum da sasirdi ikiz gebelikte belirtiler daha cok olur diyor ama bakalim bundan sonra baslar mi benim de ogurtulerim bilmiyorum daha cok yeniyim :) sayenizde buradan cok sey ogrenecegim ve paylasacagiz mutluluklarimizi ve insallah hic olmaz ama olursa sıkıntılarimizi da... insallah saglikla devam ederiz hepimiz bu süreçte ve sonunda saglikli bebelerimiz olur... :))

beyazcimm gule gulee giyy taytlarini cokk rahatlarr dimii;-);-)

Canım ya çok şükür 26.haftadayız.ben daha önce dört düşük yaptım coraspin i hamile kalmadan kullanıyordum...benim mutasyonum homozigot...

beyazcimm gule gulee giyy taytlarini cokk rahatlarr dimii;-);-)
Sorma ya aldıktan sonra çıkarmadım üstümden taytimla devam ettim alışverişe:) bu arada sizinde göğüslerde büyüme var mı?
kizlarr listeye benide eklermisiniz...ankara 9+3haftaliz baska ne bilgi vericemm ?
Yasını da söyleyebilirsin ve öğrenince cinsiyetleri :)

Burası cok guzel bende cok yararlanıyorum canım özellikle endişelerimizden arkadaslarımızın tecrubeleriyke kurtuluyoruz.. Vücudumuz mükemmel canım bebeklerimiz de oyle daha mucize ne olabilirdi ? :)

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz güzel ve kolay bir hamilelik dilerim,hepimize inşallah
sizler nasılsınız eski dostlar?
sedef nerdesin cicim,kaynatamadık bugün:)

zuzu'cum nasıl keseler anlaşlmıyor ki? benimkilerin keseleri hala net şekilde farkediliyor.bişeyleri anlamadım sanırım

Merhaba arkadaşlar Cuma günü gittik kontrole ve şok olduk, daha önce muhtemelen ikisi de kız dedikleri bebeklerimizin ikisi de erkekmiş.Bayağı hazırlamıştık kendimizi.Hayırlısı artık. Herşey normal şu anda gelişmeleri de yakın birbirine, bir sorun yok dedi doktorumuz. Bi kaç hafta sonra detaylı ultrasona giricez.

Belimdeki ağrı için de doktorum beni fizik tedaviye yönlendirdi, yaptığım ters bir hareketten dolayı olmuş. İki gün aralıksız istirahat edeceksin dedi ve 3 saatte bir buz kompleksi yapacaksın dedi. Elimden geldiği kadar uymaya çalıştım ama yemek yapan olmayınca kalktım durdum sürekli.

Bu arada canımı sıkan bir şey daha oldu. Ocak ayının ikinci haftası benim Ankara dan Sakarya ya Yüksek Lisans sınavım için gitmem gerekiyor.Özel araçla en fazla 2-2.5 saat sürer yolum. Ama doktorum 29. haftada olacağın için gidemezsin diyor.Arkadaşlar yaa çok mu zor oluyor 29. haftalarda. Gidemez miyim ki bir sağlık sorunum olmasa? Okul harcını yatırdık, 1750 tl az bir şey de değil. Kayıt dondurursam ücret iadesi de olmuyormuş. Lütfen bir şeyler yazın en azından bir fikrim olsun. Bu arada farkeder mi bilmem ama benim gebeliğim normal gebelik, tüp bebek değil. Çok şükür sıkıntılı da geçmiyor.

Son düzenleme:

Canım yaa biz de Cuma günü kontrole gittik, ama doktorum kesin bir şey söyleyemiyorum dedi. Keseler gözüküyor, iki ayrı kese var.Ama halen tek yumurta da olabilir çift yumurta da dedi doktorum. Neden hala belli olmuyo ki.? Belki detaylı ultrasonda belli olur.

tatlım senden de iki oğluş geliyor demek
demek ki yapılar farklı çünkü ben bile keselerini fark ediyorum,zar gibi ikisini ayıran bişey var
29. haftada ağırlaşmış olman çok muhtemel,ben şimdiden yataktan kalkarken ve bebişler kasığa indiği zaman yürümekte zorlanıyorum.
ama ödenen paraya da çok yazık.iyi olursan gidersin canım,dinlene dinlene

Allah bagislasin canim ya sag salim kucagina alirsin insallah bebeklerini :) ben 29 yasindayim yaklasik 4,5 yildir evliyim bu zamana kadar cocuk düşünmemiştik artik zamani derken bekledigimizden de erken geldi mucize :) mucizeler hatta :) mutasyonu da tamamen sans eseri ogrendim... tibbi genetik doktoru bir arkadasim var hadi benim kan tahlilime bakalim dedim bir gun oylesine ogrendik... neyse doktorum ikiz gebelik risklerinin daha cok oldugunu ve sanirim monozigot benimkiler daha kesin degil ancak monozigotlarda daha riskli oldugunu soyleyince ve bir de bu mutasyon durumu olunca biraz karamsar ruh haline büründüm acikcasi :/ neyse uzatmyayaim di mi ) her hamilelik sureci her hamile kendine ozgudur elbet ama benim durumumda olanlarin yardimina ihtiyacim olacak senin gibi... Allah hepimizin bebeklerini bagislasin sag salim kucaklarimiza versin insallah :) sahi seninkilerin cinsiyeti ne :)

Canım ya çok şükür 26.haftadayız.ben daha önce dört düşük yaptım coraspin i hamile kalmadan kullanıyordum...benim mutasyonum homozigot...

Kızlar 193. Sayfada ki listeyi alıntı yaparak bilgilerinizi doldurunuz lütfen Zira benim en baştan tekrar yenileme yapmam gerekiyor ki zor oluyor.siz bireysel yaparsanız daha rahat ederiz.aslında;
durudenizderya(kısaca ddd diycem artık:) sayfa başına eklesen listeyi canımcm...

Merhaba kızlar. Nasılsınız görüşmeyeli? Uzun zamandır giremiyorum ben, bebişler napıyor?
Benim birkaç gündür karnım ve göğüslerim felaket kaşınıyor, çatlamaktan çok korkuyorum Siz ne kullanıyorsunuz çatlamamak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…