2014 ikiz anneleri

HOŞGELDİN CANIM.bende claxena 0,6 kullanıyorum ama tespit edilmiş herhangi bir problemim yok.doğuma 1 hafta kalan falan bırakıcakmışım.dr kullanmamamı risk olarak niteledi...
ama bazen çok canım yanıyor:)

Son düzenleme:

yasim 28 cinsiyetler belli olunca yazarimm

canım bol bol nemlendir cildini.20. hafta da bana ne oldu diyceksin çünkü
ben sabahları bebe yağına buluyorum kendimi:) sonra kaşınınca ve aklıma gelince kakao yağı kullanıyorum.çok şiştim ama henüz çatlamadım

İyiyim canım ewde değildim bugün bebek görmeye gittim bi akrabamıza:))çok tatlıydı ya:)biz gidene kadar uyudu çok uslu bi bebekti:)inş bizimkilerde öyle olur...
Valla canım benim doktorumda yaşadığım şehire 1-1,5 saat mesafede ama sorun olmuyo gidip gelmem.2-2,5 saat nasıl olur bilmem ama

Süperrr canım çatlamayız inşallah... Ben de bebe yağı aldım dün ama yeterli olur mu bilemedim:26:. Kakao yağını da söylemişti bir arkadaşım onu da alayım bari... Bi de bir sürü çatlak kremi var herkes bişey söylüyor kafam karıştı Gerek var mı acaba?

Hosbuldum canım sagol can yakmasa daha iyiymis ama bebeklerimiz saglikli olsun da her aci gecer ne de olsa degil mi :) kafam bu konuyla oyle dolu ki kızlar :/ doktorum homosistein duzeyinden sonra karar verecek igneye daha dogrusu dozuna sanirim :)
cok soru sorabilirim :/ deneyimlerinize ihtiyacim var kizlar :)

HOŞGELDİN CANIM.bende claxena 0,6 kullanıyorum ama tespit edilmiş herhangi bir problemim yok.doğuma 1 hafta kalan falan bırakıcakmışım.dr kullanmamamı risk olarak niteledi...
ama bazen çok canım yanıyor:)

Yaşadığım şehir küçük bi yer tatlım sen şanslıymışsın.devlet hastanesinde acile gittiğin zaman kanama olmadığı sürece doktora görünemiyosun.o kadar yani.

Ne çabuk büyüdü kız memeler:))benimkiler aynı,sadece sırtım genişlediği için sütyenler sırt kısmından sıkıyo:)

ay inşallah:) eşimin arkadaşının da ikiz kızları var her hafta gidiyorum mıncıklamaya.çok akıllılar maşallah.tek başına bakıyo kadın.çokta rahat.

ben o kremlere inanmıyorum canım.tamamen genetikle alakalı olduğunu düşünüyorum.o nedenle çok para vermedim..

sor tabi canım.neden burdayız ki
ben transferin 14.günü başladım 0,4 le ve bhcg bir anda 3e katladı,daha önce düzensizdi.sanırım işe yarıyor

Ewet canım ya:)bende çok istiyorum tek başıma bakabilmeyi.

Genetikle ilgili olduğuna ben de inanıyorum aslında... Çok pahalı bu kremler haklısın... O yüzden karar veremedim ben de...
Ewet canım doktorum ya mustela yada lierac kullan demişti.eczacı hanım mustelayı tavsiye etti karnım sert ve gergin inş catlamaz:)

Benim de yarın kontrolüm var doktoruma da danışayım ben de ama bak aynı kremleri söylüyor herkes, çatlamazsın canım inşallah...

İnşallah:))genetikle ilgili tabiki benim annemde teyzelerimde yok catlak..ama bende ergenlikten kalma kalça ve göğüslerimde olduğu için tedbirimi alayım dedim olursada bebeklerimiz ve biz sağolalım:)

İnşallah:))genetikle ilgili tabiki benim annemde teyzelerimde yok catlak..ama bende ergenlikten kalma kalça ve göğüslerimde olduğu için tedbirimi alayım dedim olursada bebeklerimiz ve biz sağolalım:)

Aynen öyle canım, tek derdimiz çatlaklar olsun :)) Benim de kalçalarımda var o yüzden endişelendim, yoksa annem 4 doğum yaptı bir çatlağı yok kadının maşallah...

Neyse kızlar ben çıkıyorum. Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
Yarın doktor kontrolümüz var, cinsiyetlerini öğreneceğiz kısmetse, heyecanlıyım. Yazarım size yarın... :)

Bu igne ne iyi bi sey o zaman hayirlisi bakalim onumuzdeki hafta belli olacak benim de durumum insallah o zamana dek yolunda gider her sey....
Sahi bir de catlaklarla ugrasacaz di mi :) flufem sen kac haftaliksin canim?

sor tabi canım.neden burdayız ki
ben transferin 14.günü başladım 0,4 le ve bhcg bir anda 3e katladı,daha önce düzensizdi.sanırım işe yarıyor

Valla canım benim doktorumda yaşadığım şehire 1-1,5 saat mesafede ama sorun olmuyo gidip gelmem.2-2,5 saat nasıl olur bilmem ama

O zaman yaa nasip deyip derslere devam edim ben iyisi. Zaten dondursam bile sonradan tamamlaması daha zor olur gibi. Bol bol dua edip zamanını beklicez artık.
Bu arada ikisinin ayrı ayrı keselerde olduğu çok belli oluyor ama ayrıca bir de dış zar olabilirmiş. İşte onu göremiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…