- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.101
Öyle yapayim Canim, dün başladim çok şükür kanamam yok, kızlarinda çoğu kullanıyormuş içim daha rahat sayenizde...Coraspin kullanırken yapılmışsa etkisi çok büyük olur.benim genetikde var iğne de kullanıyorum.ayrıca hamilelikte pıhtılaşma 6 kat artıyor bence genetik test sonucu çıkıncaya kadar kanaman yoksa kullan.bende mthfr 1298 homozigot ve 4g/4g homozigot var.daha önce 4 düşük yaptım.rabbim bu kez sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Canim kullanmadim ama bana hamileliğinin ilerleyen aylarinda olan bi arkadasim lazim olursa diye vermişti, onun ilk 3 ay çok bulantisi vardi, doktoru vermiş...leblebi kraker, ayva (bana iyi geliyor bastırıyor) işe yaramiyor ve çok kötü oluyosan doktor dediğine göre kullanabilirsin herhalde Canim... İnşallah gerek kalmadan azalirkizlar ALLAHH İZİN VERİRSE PERSEMBE 10.HAFTAYA GİRCEZ .BULANTİSİ OLUPTA METAMİD İCEN VARMİ??VEYA DOKTORUN VERDİGİ BULANTİ İLACİ.BENİM DOKTORUM VERDİ AMA İCMEDİM ZARARİ OLUR DİYE SABAHLARİDA SARİ SAFRAN KUSUYORUM.Bİ HAFTADİR KULLANSAMMİ BİLEMEDİM SİZ NE YAPTİNUZZ????
saol canımcım,hepinize inceliğiniz için teşekkür ederim canlar:)allah rahmet eylesin canımm mekanı cennet olsun bi şeye ihtiyacın olursa söyle
bu bizim kaderimiz şekerGünaydın kızlar 1 saattir uyanığım yine:)uyuyamıyorum anacımne tarafa yatarsam o tarafım sertleşiyo bi süre sonra kızlar ağrıyo,düz yatarsam sorun yok ama onzamanda ben rahat edemiyorum
hepimizin kutlu olsun...güzel haberlerle gel canım inşallahGünaydın kızlar Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.yarın kontrolümüz var çok mutluyum...
sırt üstü yatmak da tehlikeli canım.kordon dolanması bu yüzden oluyomuş,mutlaka eğimli yat:)evet benim de õyle.sola yatsam kızım tekmeliyor, sağa yatsam oğlum :26: sırt üstü iyi. ama oda biyere kadar.ilerki haftalarda sanırım yastık desteği ile oturarak uyumak zorunda kalacağım :18:
QUOTE=aksu81;32435406]Cansu arkadasim bulantidan bahsedince aklima geldi, erkek çocuğunda bulanti az kız da fazla olur diyorlarSizde bu yorumu doğrular şekilde mi oldu merak ettim
canım benim hiç bulantım olmadı desem yeridir....2 erkek bekliyorum.doğru olabilir yani[
Cansu arkadasim bulantidan bahsedince aklima geldi, erkek çocuğunda bulanti az kız da fazla olur diyorlarSizde bu yorumu doğrular şekilde mi oldu merak ettim
canım ben hala öğürüyorumm yaa geçmedi kıss senle günlerimiz de aynıymış aynı doğurucazz
Yatağının basına bi kabın icine kuru incir ve hurma koy sabah uyandığında doğrulmadan bi tane hurma yada incir ye.. Biraz miden yatisir belki ben oyle yaptım..Sarı safran kusmak cok kötüallah kolaylık versin ama az kalmış gecicek merak etme..benim 10. Haftadan sonra yavaş yavaş azaldı cok sükür.
Prima kullancam canım en çok o tavsiye ediliyo zaten..ıslak mendildede dalin öneriliyo okudum biraz intten.
Canım ıslak mendil kullanımı konusunda çok kararsız kaldık...bezleri dediğin gibi prima olabilir...
Cansu arkadasim bulantidan bahsedince aklima geldi, erkek çocuğunda bulanti az kız da fazla olur diyorlarSizde bu yorumu doğrular şekilde mi oldu merak ettim
benim ablamlar ıslak mendili yıkayarak kullandılar hiç pişik problemi olmadı canm.bende öyle yapmayı düşünüyorum.pamuktan iyi olur sanırım...Canım ıslak mendil kullanımı konusunda çok kararsız kaldık...bezleri dediğin gibi prima olabilir...
Bide erkek bebekte anne güzelleşirmiş kızlar:)benim cildim durulaştı:)rengim çok gzl geliyo bana
Bide erkek bebekte anne güzelleşirmiş kızlar:)benim cildim durulaştı:)rengim çok gzl geliyo bana
Tabiki de önce sağlıklı olsunlar ama sen de benim gibi kız çocuklarina biraz daha mı düşkünsünaksucumm suan belli dgll cinsiyetleri ama biri kiz eminim ayricaa hep transfer sonrasi canim kizlarim diye hep sevdim oksadim beni birakmayin dedim.esimde simdi biri erkek olsa olmami diyoo;-);-)insallh bi erkek bi.. kizdir pnemli olan sagliklari kiz erkek farketmezz.
Bak o bende yok bi zayifladiim çirkinleştimmm soldummBide erkek bebekte anne güzelleşirmiş kızlar:)benim cildim durulaştı:)rengim çok gzl geliyo bana
Bence senin bi kız bi erkek öyle geliyor banaBen güzelleştim mı cirkinlestim mı belli degil..normalde cildim durudur pek sivilce olmaz su aralar sac diplerime yakın sivilceler çıktı bi kaç tane..ama cildim hala guzel sadece biraz kurudu eskiye gore..biraz da soldu tabi yüzüm zayifladigim için de olabilir.. Acaba kız mı oğlan mı simdi.. :) biri oglus galiba ama digerini ögrenmek için 1 ay beklemem lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?