2014 ikiz anneleri

Öyle yapayim Canim, dün başladim çok şükür kanamam yok, kızlarinda çoğu kullanıyormuş içim daha rahat sayenizde...
Canim ya çok zor olsa gerek 4 düşük ( İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alirsin kuzularini

Canim kullanmadim ama bana hamileliğinin ilerleyen aylarinda olan bi arkadasim lazim olursa diye vermişti, onun ilk 3 ay çok bulantisi vardi, doktoru vermiş...leblebi kraker, ayva (bana iyi geliyor bastırıyor) işe yaramiyor ve çok kötü oluyosan doktor dediğine göre kullanabilirsin herhalde Canim... İnşallah gerek kalmadan azalir

Cansu arkadasim bulantidan bahsedince aklima geldi, erkek çocuğunda bulanti az kız da fazla olur diyorlar Sizde bu yorumu doğrular şekilde mi oldu merak ettim

allah rahmet eylesin canımm mekanı cennet olsun bi şeye ihtiyacın olursa söyle
saol canımcım,hepinize inceliğiniz için teşekkür ederim canlar:)
Günaydın kızlar 1 saattir uyanığım yine:)uyuyamıyorum anacımne tarafa yatarsam o tarafım sertleşiyo bi süre sonra kızlar ağrıyo,düz yatarsam sorun yok ama onzamanda ben rahat edemiyorum
bu bizim kaderimiz şekergeçici bir süre böyleyiz sanırm
Günaydın kızlar Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.yarın kontrolümüz var çok mutluyum...
hepimizin kutlu olsun...güzel haberlerle gel canım inşallah
evet benim de õyle.sola yatsam kızım tekmeliyor, sağa yatsam oğlum :26: sırt üstü iyi. ama oda biyere kadar.ilerki haftalarda sanırım yastık desteği ile oturarak uyumak zorunda kalacağım :18:
sırt üstü yatmak da tehlikeli canım.kordon dolanması bu yüzden oluyomuş,mutlaka eğimli yat:)
bende pozisyon bulamadım

çok şükür bugün daha iyiyim.dünden beri oğullarım karete yapıyor sanırım.maşalla mideme tekmeler ardarda
rabbime bu günleri nasip ettiği için şükürler olsun

QUOTE=aksu81;32435406]Cansu arkadasim bulantidan bahsedince aklima geldi, erkek çocuğunda bulanti az kız da fazla olur diyorlar Sizde bu yorumu doğrular şekilde mi oldu merak ettim[/QUOTE]

canım benim hiç bulantım olmadı desem yeridir....2 erkek bekliyorum.doğru olabilir yani[

QUOTE=aksu81;32435406]Cansu arkadasim bulantidan bahsedince aklima geldi, erkek çocuğunda bulanti az kız da fazla olur diyorlar Sizde bu yorumu doğrular şekilde mi oldu merak ettim

canım benim hiç bulantım olmadı desem yeridir....2 erkek bekliyorum.doğru olabilir yani[[/QUOTE]

Bak sen de tuttu Bakalim kizlarin nasil Benim de bulantim az baya, hele ikiz için, 3 kez falan çıkarttım o da yumurta yemeye çalışınca

Benimkiler de iki oğlan:) ilk 3.5 ay bulantım oldu, arada bir de kustum, ama ikize göre aşırı değildi. Annemi ben o anlamda çok zorlamışım ama erkek kardeşimde daha azmış bulantısı.

canım benim hiç bulantım olmadı desem yeridir....2 erkek bekliyorum.doğru olabilir yani[

Bak sen de tuttu Bakalim kizlarin nasil Benim de bulantim az baya, hele ikiz için, 3 kez falan çıkarttım o da yumurta yemeye çalışınca [/QUOTE]

Cansu arkadasim bulantidan bahsedince aklima geldi, erkek çocuğunda bulanti az kız da fazla olur diyorlar Sizde bu yorumu doğrular şekilde mi oldu merak ettim

Canım benim bi kız bi erkek günüm gelmeden bazı şeylerden öğürüyordum en umutsuz olduğum aydı ve o ay ikizleri rabbim bağışladı halen daha bulantı var ama dışarı çıkarmıyorum...

canım ben hala öğürüyorumm yaa geçmedi kıss senle günlerimiz de aynıymış aynı doğurucazz

Evet aynı:) ben telden yazıyorum hep ama sizler için pc den girip gebelik takvimi yaptım:) benim bazı akşamlar kusmalarim oluyo ama eski günlerimle kıyas bile edilmez cok zor bi 2 ay geçirdim gündüz gece bulantı cok zordu..
Bu arada sende cinsiyet var mı? Ben dün gittim doktorum biri erkek dedi kesin diyemem bu hafta ama buyuk ihtimal dedi:) cok degişik oldum ya cinsiyetleri belli olunca sanki daha bi hissedicez hamileliği:)

sagolasinn beyazz hemen deniycemm..gercekten cok kotu oluyorumm biticegi gunu 4gozle bekliyorumm..

aksucumm suan belli dgll cinsiyetleri ama biri kiz eminim ayricaa hep transfer sonrasi canim kizlarim diye hep sevdim oksadim beni birakmayin dedim.esimde simdi biri erkek olsa olmami diyoo;-);-)insallh bi erkek bi.. kizdir pnemli olan sagliklari kiz erkek farketmezz.

Canım ıslak mendil kullanımı konusunda çok kararsız kaldık...bezleri dediğin gibi prima olabilir...
benim ablamlar ıslak mendili yıkayarak kullandılar hiç pişik problemi olmadı canm.bende öyle yapmayı düşünüyorum.pamuktan iyi olur sanırım...
Bide erkek bebekte anne güzelleşirmiş kızlar:)benim cildim durulaştı:)rengim çok gzl geliyo bana

kız ben daha güzeldim önceden ya...sarardım,soldum:):)

Bide erkek bebekte anne güzelleşirmiş kızlar:)benim cildim durulaştı:)rengim çok gzl geliyo bana

Ben güzelleştim mı cirkinlestim mı belli degil..normalde cildim durudur pek sivilce olmaz su aralar sac diplerime yakın sivilceler çıktı bi kaç tane..ama cildim hala guzel sadece biraz kurudu eskiye gore..biraz da soldu tabi yüzüm zayifladigim için de olabilir.. Acaba kız mı oğlan mı simdi.. :) biri oglus galiba ama digerini ögrenmek için 1 ay beklemem lazım:)

Tabiki de önce sağlıklı olsunlar ama sen de benim gibi kız çocuklarina biraz daha mı düşkünsün transferden sonra sonucu almadan hep bi kız bi erkek gibi geldi, simdi tabi topigin erkek potansiyelinin etkisi ile iki erkek yada yine bi kız bir erkek geliyor, iki kız hiiiç hissetmiyorum (ki olsa çok sevinirim) Rabbim gönlümüzdekini hayirli eylesin

Bak o bende yok bi zayifladiim çirkinleştimmm soldumm

Bence senin bi kız bi erkek öyle geliyor bana Sağlikla gelsinler... Bu arada benim bir miniğim en baştan beri biraz ufak bunun cinsiyetle bir ilgisi var mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…