- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.121
Bebeği olan birisi tavsiye etti canım.kremli bi dokusu varmış dalinin.birde burun temizleme aleti aldım intten kızlar.chicco.henüz gelmedi.ateş ölçer aldınızmı siz???
Kız sen paşalarının herşeyini almışsın...ayy ben çokmu geç kaldım?
Bence senin bi kız bi erkek öyle geliyor banaSağlikla gelsinler... Bu arada benim bir miniğim en baştan beri biraz ufak bunun cinsiyetle bir ilgisi var mı ki
bende burun temızleme aleti chicco aldım.ateşölçer henüz almadım.ıslak mendıl de unı marka aldım ama dalınınkılerde ıyı benceBebeği olan birisi tavsiye etti canım.kremli bi dokusu varmış dalinin.birde burun temizleme aleti aldım intten kızlar.chicco.henüz gelmedi.ateş ölçer aldınızmı siz???
Ateş ölçeri koltuk altı alsam diyorum.daha doğru sonuç verşyomuşbende burun temızleme aleti chicco aldım.ateşölçer henüz almadım.ıslak mendıl de unı marka aldım ama dalınınkılerde ıyı bence
sağolasın tatlımmmm Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlereNe gzl bi kız bi oğlan bi seferde çıkacak:))allah hayırlı doğumlar n asip etsin hepimize
bende üyeyim o siteye bakayım bende bakalımhayırlı olsun arkadaşım sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim:) Bu arada annelütfen die bir site var kızlar uni marka yenidoğan ıslak mendil aldım Saf su, doğal pamuk ve doğal gıda koruyuculardan oluşan nemli bir pamuk mendilmiş yeni bebeği olan arkadaşlar tavsiye ettiler
bana da eşim cildin pamuk gibi oldu diyor ama bende bi tane de kızçe varBide erkek bebekte anne güzelleşirmiş kızlar:)benim cildim durulaştı:)rengim çok gzl geliyo bana
Ateş ölçeri koltuk altı alsam diyorum.daha doğru sonuç verşyomuş
Teşekkür ederim canım, evet biraz erkenmiş baya uğraştı doktor ama birisini görebildi sadece. Ben de her zaman hayırlısını diliyorum... Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah...Canım gözün aydın maşallah erken öğrenmişin, bu aylarda yanılma payi oluyo mudur ki? Rabbim önce sağlıklı evlatlar versin... umarim gönlünüze göre olurBen de kız çocuklarina resmen bayiliyorum Tabi hayirlısı önce hayırlı sını diliyorum
Hayırlısı olsun canım, daha erken sanırım cinsiyetler için ama bizim de eşim çok heyecanlı olunca gittik dün ama herşeyin hayırlısı...Erkek olan hareketliydi canım tabi gercekten erkekse:) kesin degil dedi bu hafta tahminleri sasabilir dedi ama bu galiba pipisi derken baya bi emindi sesi:) hatta baska bişiye bakarken yine göründü pipi evet galiba bu erkek falan dedi.. Digeri ne bilmiyoruz içimden kız geçiyo ama allah bilir, uykucu bisi o bi kesin de:)
Ben hala iciyorum pihtilasmasi sorunum yok ama devam ediyorum doktor hala devam dedi..
Teşekkürler canım, aslında doktor da diğeri de kız gibi ama kesin değil dedi. Bir de anne baba için farklı cinsiyet iyi ama çocuklar için aynı cinsiyet olması daha iyi dedi. Düşününce doğru aslında. Mesela benim kız kardeşim yok ve olmasını çok isterdim, hayırlısı artık...Hayırlı ewlatlar olsunlar inş en önemlisi o,ama bence ve genelde cinsşyetler aynı oluyo:)senin öbürüde kız bence:)
Bende kullanıyorum tatlım transferden beri,hem doktorum test falanda yapmadı tedbir amaçlı çoğu kişi kullanıyo bence.
Ayva yemenin tam zamanı vlla:)bayılıyorum bende.bak sana bi tarif vereyim:))ayvaları incecik dilimle elma gibi,bol limon ve azda tuz ekle harmanla,müthiş oluyo:))
Ayyyy ne güzel, ben henüz bişey almadım, 7 aya kadar alınmaz diyor herkesBugun ilk kıyafetleri aldım:) iki tane citcitli atlet ve bi paket ağız bezi aldım:) cok tatlilaaaar :)
Bana da herkes güzelleşmişsin diyor, birisi kız da, diğeri erkek mi acabasağolasın tatlımmmm Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
bende üyeyim o siteye bakayım bende bakalım
bana da eşim cildin pamuk gibi oldu diyor ama bende bi tane de kızçe var
aynen canım ben alından düşünüyordum ama 6 yasında çocuğu olan arkadaşım kesinlıkle koltuk altı için olandan al dedi.diğerleriniden hepsinden almışlar farklı farklı dereceler çıkıyomuş en doğru sonucu koltuk altı olanı verıyomuş.eskı tıp olanından alırım heralde.her almaya gıttığımde başka bır ıhtıyacını alıyorum ateşloçere sıra kalmıyor valla.:)çok zevklı alısverışmış bebişlere yapılan.:)çok şükür bu duyguyuda tattım.Allah isteyen herkese nasip etsin..Amın
Kızlarrr eşim chicco ana kucağı bulmuş alalım mı diyor fikir verir misiniz sizce nasıl?
Eki Görüntüle 843345
Çok pahalı değilmi tatlım sen bilirsin ama.iki tane alcaksın bide
Ayyyy ne güzel, ben henüz bişey almadım, 7 aya kadar alınmaz diyor herkes( Ama cinsiyetler tam belli olsun alacağım ben de...
Bana da herkes güzelleşmişsin diyor, birisi kız da, diğeri erkek mi acaba
Aminnn canım biz de uzun zaman sonunda tattık bu duyguyu, Allah isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi inşallah
eşim bi dükkanda bulmuş canım kapatıyormuş adam iflas etmiş 120tl ye veriyormuş tanesini yoksa imkanı yok girmem zaten nerde ucuzluk nerde fırsat biz orda artık
O zaman kaçırma al tabi:))
Bugun ilk kıyafetleri aldım:) iki tane citcitli atlet ve bi paket ağız bezi aldım:) cok tatlilaaaar :)
Hayirli olsun Canim... Rabbim sağlikla giydikleri günleri de göstersin
model güzel dimi canım tek kırmızı kalmış adamın elinde gerçi ama bulmuşken kaçırmayalım diyor eşimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?