2014 ikiz anneleri

Bence senin bi kız bi erkek öyle geliyor bana Sağlikla gelsinler... Bu arada benim bir miniğim en baştan beri biraz ufak bunun cinsiyetle bir ilgisi var mı ki

Bilmem zannetmem ya:) benimde biri daha ufak:) bende kızım olsun cok istiyorum ama hepsine sevinirim bakalım ne olacaklar :) saglıklı olsunlar da:)

Bugun ilk kıyafetleri aldım:) iki tane citcitli atlet ve bi paket ağız bezi aldım:) cok tatlilaaaar :)

Bebeği olan birisi tavsiye etti canım.kremli bi dokusu varmış dalinin.birde burun temizleme aleti aldım intten kızlar.chicco.henüz gelmedi.ateş ölçer aldınızmı siz???
bende burun temızleme aleti chicco aldım.ateşölçer henüz almadım.ıslak mendıl de unı marka aldım ama dalınınkılerde ıyı bence

Ne gzl bi kız bi oğlan bi seferde çıkacak:))allah hayırlı doğumlar n asip etsin hepimize
sağolasın tatlımmmm Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
bende üyeyim o siteye bakayım bende bakalım
Bide erkek bebekte anne güzelleşirmiş kızlar:)benim cildim durulaştı:)rengim çok gzl geliyo bana
bana da eşim cildin pamuk gibi oldu diyor ama bende bi tane de kızçe var

Ateş ölçeri koltuk altı alsam diyorum.daha doğru sonuç verşyomuş

aynen canım ben alından düşünüyordum ama 6 yasında çocuğu olan arkadaşım kesinlıkle koltuk altı için olandan al dedi.diğerleriniden hepsinden almışlar farklı farklı dereceler çıkıyomuş en doğru sonucu koltuk altı olanı verıyomuş.eskı tıp olanından alırım heralde.her almaya gıttığımde başka bır ıhtıyacını alıyorum ateşloçere sıra kalmıyor valla.:)çok zevklı alısverışmış bebişlere yapılan.:)çok şükür bu duyguyuda tattım.Allah isteyen herkese nasip etsin..Amın

Teşekkür ederim canım, evet biraz erkenmiş baya uğraştı doktor ama birisini görebildi sadece. Ben de her zaman hayırlısını diliyorum... Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah...
Hayırlısı olsun canım, daha erken sanırım cinsiyetler için ama bizim de eşim çok heyecanlı olunca gittik dün ama herşeyin hayırlısı...
Teşekkürler canım, aslında doktor da diğeri de kız gibi ama kesin değil dedi. Bir de anne baba için farklı cinsiyet iyi ama çocuklar için aynı cinsiyet olması daha iyi dedi. Düşününce doğru aslında. Mesela benim kız kardeşim yok ve olmasını çok isterdim, hayırlısı artık...

Bugun ilk kıyafetleri aldım:) iki tane citcitli atlet ve bi paket ağız bezi aldım:) cok tatlilaaaar :)
Ayyyy ne güzel, ben henüz bişey almadım, 7 aya kadar alınmaz diyor herkes ( Ama cinsiyetler tam belli olsun alacağım ben de...
sağolasın tatlımmmm Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere

bende üyeyim o siteye bakayım bende bakalım

bana da eşim cildin pamuk gibi oldu diyor ama bende bi tane de kızçe var
Bana da herkes güzelleşmişsin diyor, birisi kız da, diğeri erkek mi acaba

Aminnn canım biz de uzun zaman sonunda tattık bu duyguyu, Allah isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi inşallah

7 aya kadar bekle diyenleri duyma:))bellimi olur ne zamab doğuracağımız:)6 aydan sonra tetikteyiz

Günaydınnn güzel anneler. Bugün doktor kontrolümüz var 10.30da heycandan uyuyamadım :))) sabahın köründe kalktım gerci biraz grip olmuşum o rahatsız etti uyandım ama uyanınca uyuyamadım yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…