- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.521
yok canım benim sıkıntılarım hep 22,23 ,24 de oldu sonra korkma biraz dikkat ve duayla ALLAHIN izniyle 24 den sonra daha rahatlarsın fakat biraz hareketlerin yavaşlar bebekler büyüyor ya .birde her vücut farklı canımkesinlikle...bence ikiz hamilelikte 20.hafta miladbiranda şişiyosun ve hamilelik çöküyor.
bencede...ben hiç özel birşey almadım ama hep nemlendiriyorum...daha çatlamadıminşallah çatlamam
hemde nasıl.özellikle sabit pozisyonda çok oturursam
sanırım benim minişler küçük olduğu için ben ayırt ediyorum.aynı anda 2-3-4 yerde bir tepinme oluyor bazenama büyüdükçe değişecektir...
ileri haftadaki kızlar 24. haftadan sonra hamilelikte çok çok değişen birşey var mı?:13:
Önemli olan düşünce yapısı canım nası söylediği cok farketmez :) Konuşmayı iyi biliyo sagolsun ama bide arada görsem iyi olacak kendilerini:) bebeklerime hersey feda olsun ya canlarımız kız onlar biziiim:)
Aramıza hoşgeldin canım..ins sonuna kadar sağlıkla gidersin ve bebeklerini kucağına alırsın..
Günaydın kızlar nasılsınız? Biz hala hastanedeyiz. Kanama sancı bitti cok sukur. Ama bebislerden birinin dopler kan akimi doguma az kaldi sinyalleri veriyor. 1-2-3 haftaya kadar doğum olur diyor dr
Biz öyle yapcaz:)birisinin başına eşimin babasının isimini diğerinede benim babacığımın ismini koycaz:)onlar pek söylenmiycek ama olsun:)Sizin isim isi baya karisikmis yaolmadı ilk doğan oğlunun ismini Yusuf koyarsın özellikle secmedik diye anlatırsın ama zor bi durum gercekten..yada ötekine de kendi babanın ismini koy hiç olmazsa iki dede adı olur :)
O sırt ağrın artacak haberin olsunkızlar benim sırtım çok ağrıyor batma hissi veriyor bana sizlerde de oluyor mu
Bende ayırt ediyorum valla:))biri sağda göbek deliğimin hemen yanında oluyo genelde,diğeride solda belimde:)KIZLAR Bebeklerinizin hareketlerini ayırt edebiliyormusunuz??????? ben hangisi hangisi anlamıyorum bi gün orda bi gün burdalarbyu durumda hareket takibi yapması zor dimi 2z annelerinin
Günaydın kızlar nasılsınız? Biz hala hastanedeyiz. Kanama sancı bitti cok sukur. Ama bebislerden birinin dopler kan akimi doguma az kaldi sinyalleri veriyor. 1-2-3 haftaya kadar doğum olur diyor dr
Aynen canım.bizim herşey hazır..küvetleri kaldı sadece onu alcam..Haklısın canım, demek ki 5. Aydan itibaren alışverişi yapmalıyız biz ayyyy çok heyecanlı
Önemli olan düşünce yapısı canım nası söylediği cok farketmez :) Konuşmayı iyi biliyo sagolsun ama bide arada görsem iyi olacak kendilerini:) bebeklerime hersey feda olsun ya canlarımız kız onlar biziiim:)
Aramıza hoşgeldin canım..ins sonuna kadar sağlıkla gidersin ve bebeklerini kucağına alırsın..
Seni merak ettik kız arada haber ver ins bebislerin saglıklı sıhhatli olurlar kuzum önemli olan o hepimiz erken dogum riski taşıyoruz maalesefGünaydın kızlar nasılsınız? Biz hala hastanedeyiz. Kanama sancı bitti cok sukur. Ama bebislerden birinin dopler kan akimi doguma az kaldi sinyalleri veriyor. 1-2-3 haftaya kadar doğum olur diyor dr
Olsun canım ben bu topige geldigimde daha sadece keseleri gormuştum 4,5 haftaydim bak simdi 13 bitecek nerdeyse burası cok guzel bi topik arkadaslar da sagolsun cok yardımcı oluyolar bir cok konuda:)Tesekkur ederim canim malum daha cok yeni hatta birinin kalp atisi gorundu digerinin henuz baslamamis ama bir-iki gune baslicak dedi doktor insallah ikisinin birden kalp atisini duyarim sizlerden biseyler ogrenmeye calisiyorum yavas yavas bizde buyucez inşallah
aaaaaa....sabah sabah seni görmek güzel walla.çok sevindim iyi olmanıza...30.hafta geçsin de öyle gelsin minnoşlar:)Günaydın kızlar nasılsınız? Biz hala hastanedeyiz. Kanama sancı bitti cok sukur. Ama bebislerden birinin dopler kan akimi doguma az kaldi sinyalleri veriyor. 1-2-3 haftaya kadar doğum olur diyor dr
Canım 24 haftadan sonrasını sormuşsun...valla nazar değmesin benim sırt ağrılarım azaldı gibi canım yakötüye giden bi durum yok yani ilerleyen haftalarda...inş bebişlerde iyi olurda 35 haftaları görürüz.
günaydın minik meleklerin güzel anneleri ben 2 gecedir uyyamıyorum yine karnımda huzursuzluk kasıkta ağrı....ayağa kalkınca geçiyor ama yatınca baslıyor.ne yapacağımı saşırdım bugün 20.haftaya girdik onun heyecanı var.sabah burnum şişmişti.:)
Benimde sabahları şişiyo suratım ellerim:)ama ben seviyorum suratımı şişincetoplu yüzleri daha çok severim zaten:)
Kzlar ben 26 hafta olmuşum:)altta yazıyo:))burdaki gebelik takvimi olmasa haftamı hesaplayamam kızlarburdan takip ediyorum hep.
ayyy cnm ne güzel ne pozitifisin valla beni çok rahatlatıyorsunuz burda.ben de çirkinleştiğimi düşünüyordum. :) iyi ki varsınız
bende çok severim tombiş tombiş:) ben henüz şişmiyorum...Benimde sabahları şişiyo suratım ellerim:)ama ben seviyorum suratımı şişincetoplu yüzleri daha çok severim zaten:)
hayırlı olsun canım darısı 30.haftamızagünaydın minik meleklerin güzel anneleri ben 2 gecedir uyyamıyorum yine karnımda huzursuzluk kasıkta ağrı....ayağa kalkınca geçiyor ama yatınca baslıyor.ne yapacağımı saşırdım bugün 20.haftaya girdik onun heyecanı var.sabah burnum şişmişti.:)
Çirkinleşmek olurmu:)öyle düşünme.hamilelik bence kadının en sevimli en güzel dönemi.
bende çok severim tombiş tombiş:) ben henüz şişmiyorum...
hayırlı olsun canım darısı 30.haftamıza
kasık ağrın çok şiddetli değilse aldırma ama rahatsız ediyorsa enfeksiyon falan olabiliir.ben bütün akıntılarımı,sancılarımı normal sanıyodum ama antibiyotikten sonra hepsi düzeldi...dikkat etmek lazım
Çirkinleşmek olurmu:)öyle düşünme.hamilelik bence kadının en sevimli en güzel dönemi.
bende çok severim tombiş tombiş:) ben henüz şişmiyorum...
hayırlı olsun canım darısı 30.haftamıza
kasık ağrın çok şiddetli değilse aldırma ama rahatsız ediyorsa enfeksiyon falan olabiliir.ben bütün akıntılarımı,sancılarımı normal sanıyodum ama antibiyotikten sonra hepsi düzeldi...dikkat etmek lazım
Makyaj bile yapmıyorum valla hiç:)o kadar gzl görünüyorumki kendi gözümehamile kadınlar suratlarından anlaşılıyo zaten kızlar ya,benim öyle valla bakışlarım bile bi anlam kazandı sanki rengim çok durulaştı ak pak bi ifade var yüzümde:))nazar etcem kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?