2014 ikiz anneleri

yok canım benim sıkıntılarım hep 22,23 ,24 de oldu sonra korkma biraz dikkat ve duayla ALLAHIN izniyle 24 den sonra daha rahatlarsın fakat biraz hareketlerin yavaşlar bebekler büyüyor ya .birde her vücut farklı canım

Günaydın kızlar nasılsınız? Biz hala hastanedeyiz. Kanama sancı bitti cok sukur. Ama bebislerden birinin dopler kan akimi doguma az kaldi sinyalleri veriyor. 1-2-3 haftaya kadar doğum olur diyor dr

Tesekkur ederim canim malum daha cok yeni hatta birinin kalp atisi gorundu digerinin henuz baslamamis ama bir-iki gune baslicak dedi doktor insallah ikisinin birden kalp atisini duyarim sizlerden biseyler ogrenmeye calisiyorum yavas yavas bizde buyucez inşallah

Günaydın kızlar nasılsınız? Biz hala hastanedeyiz. Kanama sancı bitti cok sukur. Ama bebislerden birinin dopler kan akimi doguma az kaldi sinyalleri veriyor. 1-2-3 haftaya kadar doğum olur diyor dr

Allah yardimcin olsun insallah kolay sağlıkli bi dogum gerçekleşir

Sizin isim isi baya karisikmis ya olmadı ilk doğan oğlunun ismini Yusuf koyarsın özellikle secmedik diye anlatırsın ama zor bi durum gercekten..yada ötekine de kendi babanın ismini koy hiç olmazsa iki dede adı olur :)
Biz öyle yapcaz:)birisinin başına eşimin babasının isimini diğerinede benim babacığımın ismini koycaz:)onlar pek söylenmiycek ama olsun:)
kızlar benim sırtım çok ağrıyor batma hissi veriyor bana sizlerde de oluyor mu
O sırt ağrın artacak haberin olsun(
KIZLAR Bebeklerinizin hareketlerini ayırt edebiliyormusunuz??????? ben hangisi hangisi anlamıyorum bi gün orda bi gün burdalar byu durumda hareket takibi yapması zor dimi 2z annelerinin
Bende ayırt ediyorum valla:))biri sağda göbek deliğimin hemen yanında oluyo genelde,diğeride solda belimde:)

Nerdesin kuzum sen ya öldük valla,aklımıza bisürü şey geldi.sevindim iyi olmanıza.en kötü ihtimalle 30 haftayı doldur tamam canım.napalım senin minikler sabırsız çıktı:)ciğer geliştirici oldunmu tatlım?

Canım 24 haftadan sonrasını sormuşsun...valla nazar değmesin benim sırt ağrılarım azaldı gibi canım yakötüye giden bi durum yok yani ilerleyen haftalarda...inş bebişlerde iyi olurda 35 haftaları görürüz.

Haklısın canım, demek ki 5. Aydan itibaren alışverişi yapmalıyız biz ayyyy çok heyecanlı
Aynen canım.bizim herşey hazır..küvetleri kaldı sadece onu alcam..

Sus sus bulmuş ağzı laf yapan adamı bide beğenmiyoiçinden gelmese öyle gzl dile getirebilirmi:)şehir dışındamı çalışıyo canım eşin unuttumözlüyosundur ama napsın oda sizin için çalışıyo

Seni merak ettik kız arada haber ver ins bebislerin saglıklı sıhhatli olurlar kuzum önemli olan o hepimiz erken dogum riski taşıyoruz maalesef
Olsun canım ben bu topige geldigimde daha sadece keseleri gormuştum 4,5 haftaydim bak simdi 13 bitecek nerdeyse burası cok guzel bi topik arkadaslar da sagolsun cok yardımcı oluyolar bir cok konuda:)

aaaaaa....sabah sabah seni görmek güzel walla.çok sevindim iyi olmanıza...30.hafta geçsin de öyle gelsin minnoşlar:)
arada haber ver canımcım.allaha emanet olun

çok sevindim canm..nazar etmeyelim kendimize ama benimde kasılma,sancı bitti şükür.bir tek halsizlik,oda kansızlığa bağlı sanırım

günaydın minik meleklerin güzel anneleri ben 2 gecedir uyyamıyorum yine karnımda huzursuzluk kasıkta ağrı....ayağa kalkınca geçiyor ama yatınca baslıyor.ne yapacağımı saşırdım bugün 20.haftaya girdik onun heyecanı var.sabah burnum şişmişti.:)

Benimde sabahları şişiyo suratım ellerim:)ama ben seviyorum suratımı şişincetoplu yüzleri daha çok severim zaten:)

Benimde sabahları şişiyo suratım ellerim:)ama ben seviyorum suratımı şişincetoplu yüzleri daha çok severim zaten:)
bende çok severim tombiş tombiş:) ben henüz şişmiyorum...
hayırlı olsun canım darısı 30.haftamıza
kasık ağrın çok şiddetli değilse aldırma ama rahatsız ediyorsa enfeksiyon falan olabiliir.ben bütün akıntılarımı,sancılarımı normal sanıyodum ama antibiyotikten sonra hepsi düzeldi...dikkat etmek lazım

Makyaj bile yapmıyorum valla hiç:)o kadar gzl görünüyorumki kendi gözümehamile kadınlar suratlarından anlaşılıyo zaten kızlar ya,benim öyle valla bakışlarım bile bi anlam kazandı sanki rengim çok durulaştı ak pak bi ifade var yüzümde:))nazar etcem kendime

Çirkinleşmek olurmu:)öyle düşünme.hamilelik bence kadının en sevimli en güzel dönemi.

:) çok haklısın cnm.ben yalnızlıktan kendimle uğraşıyorum sanırım.

demekki az kilo almışsın. :) inşallah cnm en az 36 yı hep birlikte görebiliriz inş. idrar ve kanb testi yapıldı ama bir şey çıkmadı.haftaya gidip görüneyim bakalım ne diyecek.pozisyonda alamıyorum sola yatmaktan bir hal oluyorum.sırtüstü uyumak istiyorum ama o da yasak neyse 4 ay kaldı şunun şurasında ne olacak sabrederiz:)

walla,allah esirgesin
bende makyaj yapmıyorum,zaten hep evdeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…