- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #5.461
Canım arada haberlerini almak iyi geliyo..ins bisi olmaz kızın da saglıklı sıhhatli vakitli doğar doğduktan sonra da büyütürsun annesi sen onu :)
Bunu duydugum iyi oldu acaba üsüttüm de böbreklerim ondan ki agrıyo diye endişeye kapılmıştım pazartesi doktora gidicez ins sorarım bunu da..
Rabbim dualarımızı katında kabul etsin, hepimizi okuduğumuz ayetel kürsüler, nas ve felaklar yüzü suyu hürmetine rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla evlatlarımıza kavuştirsun, bebişlerimizle eşimizle uzun hayirli sağlikli bir ömür geçirmeyi nasip etsin... İsteyen herkese de bu duyguyu tattırsın... Amiin...
Kızlar devam değil mi okumaya çok güzel oluyor benceilk listedeki isimleri yeni listeye ekleyim diyorum ne dersiniz? Ben zor okuyorum listede olmayım yada yeni listede bende olayim diyenler bildirsin lütfeeen
Zaten tedbiren sıcak tutuyorum kendimi bugun nolur nolmaz..sen nasıl oldun miden iyileşti mı?Belki üşütmedende olmuştur ama hamilelikte organlar hem büyür hem kayarmış:)
Zaten tedbiren sıcak tutuyorum kendimi bugun nolur nolmaz..sen nasıl oldun miden iyileşti mı?
İnşallah geçsin bi an önce canım ya yaşamadığım şeyleri yaşıyom valla hamilellikte bunada şükür diyelim napalım
slm arkadaşlar,çok düzenli giremesemde sizi takip ediorum elimden geldiğince.bugün doktorum iki hafta sonra gel dedi bende 2li test içinmi dedim.ikizlere yapmıoyorum dedi.sadece ense kalınlığı ölçecekmiş.sizler yaptırdınızmı?yada nasıl bi yol izlediniz?
Aynen ben de yaa bi ishal, bi kabız, bi bel ağrısı bi kasık ağrısı, yüzüm bi patlıcan gibi, bi nur gibi ben anlamadım inanın...
şu birkaç haftayı da atlatabilirsem biraz kafam rahatlıcak galiba, benm de sanki akıntılar arttı gibi özellikle ayakta durunca hemen sızyo sanki, bebekler çok fazla geriyo karnımı, zor nefes alıyorum, belim de ağrıyo hatta yatış pozisyonu bile alamıyorum, otururken uyumaya çalışıyorum ama o zamanda kuyruk sokumunda bir uyuşma bir ağrı, kimseyi korkutmak istemem ama kızlar benim gibi oluyomu size de?? çözüm bulanınız var mı bu durumlara?
Günaydın kizlar. Hayırlı cumalar. Haber edeyim dedim. Hastanedeyim hala.iyiyiz cok şükür. Bugün bebeklerin kilosuna bakılacak. Kizim inşallah kilo almıştır
Günaydın kizlar. Hayırlı cumalar. Haber edeyim dedim. Hastanedeyim hala.iyiyiz cok şükür. Bugün bebeklerin kilosuna bakılacak. Kizim inşallah kilo almıştır
Evet evet özellikle beden- sırtımızı ve ayağımızı sıcak tutmalı hamilelik zaten sıkıntılar veriyor birde hastalık ve usutme sıkıntıları olmasın..Bugün biraz daha iyiyim canım.inş başlamaz yine çok kötü oluyo valla sıcak tutmak lazım hep kendimizi kızlar.
Bi Patlican gibi bi Nur gibi :)) bu cok güzeldi..Aynen ben de yaa bi ishal, bi kabız, bi bel ağrısı bi kasık ağrısı, yüzüm bi patlıcan gibi, bi nur gibi ben anlamadım inanın...
Canım günaydın.kemerim dün geldi.gün içinde sürekli takcazmı bunu istediğimiz kadar,bide kalın kısmı arkaya gelecek dimi.ön tarafıda kasıklara gelecek şekilde ayarlanacak galiba
Canım hayırlı olsun :)) şimdi bu kemeri hep takmıyosun. günde 3 saat falan. çünkü bel kaslarını desteklediği için eğer her an takılırsa bel kasların desteklenmeye alışıp zayıflıyormuş ama bu yabancı sitelerde yazıyor. türk sitelerinde bu bilgi yok. 2-3 saat tak en zor zamanlarda, sonra çıkar. kalın kısmı bele geliyor. ince kısmını göbişin altından ayarlıyoruz.
Aynen ben de yaa bi ishal, bi kabız, bi bel ağrısı bi kasık ağrısı, yüzüm bi patlıcan gibi, bi nur gibi ben anlamadım inanın...
canım sende de işe yararsa paylaş bende alayımCanım günaydın.kemerim dün geldi.gün içinde sürekli takcazmı bunu istediğimiz kadar,bide kalın kısmı arkaya gelecek dimi.ön tarafıda kasıklara gelecek şekilde ayarlanacak galiba
bende bendeeee:18:
canım sende de işe yararsa paylaş bende alayım
yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım..:18::18:
Tmm canım haber ederim.inş bebişlerin kocaman olmuşlardır:)
Kızlar merhaba 10.gün değerim 202 12.gün 447 sizce ikiz olabilir mi ? Salı günü kese görülecek. Meraktan çatlıcam sizin nasıldı değerler . Lütfen yardımmm.
Tmm canım haber ederim.inş bebişlerin kocaman olmuşlardır:)
Canım benim doktorum sa yanıltıcı oluyor dedi yapmadı hatta hiç dikkate almadığını söyledi sadece ultrason ölçümü yaptı baya bişeyine baktı 12. Haftada..yani doktorun garip bisi söylememiş
Canım ya allah kolaylık versin biz ikisini düşünürken 3 baya zorlayacak seni galiba..ama olsun don 3 ay sana zahmeti olacak sonra hayırlısıyla kurtulursun ins..bebeklerini görünce hepsini unutursun:)
Canım ben 15er tane okudum hepsinden toplam 25 oldu 100 yapamadım ama önemli degil okumaya devam guzel gidiyo ne guzel bence her hafta tutalım okuyabildigimiz kadar 100 yapmaya çalışalım ama olmasa da sorun degil bence..
Aynen benşmde akıntım bi azalıyo bi çoğalıyo anlamadım gittii:)karnım benim 1 aydır dahada gergin canım dar olduğu için galiba,geniş değil sivri bi göbeğim var:)senin için dahada zordur eminim ama az kaldı tatlım sabret
Bi kaçgüne gecmezse öle yapcam canım ne zormuş ya ikiz hamileliğibenide çoğu zaman eşim destekleyip kaldırıyo yattığım yerden:)benim gece daha çok oluyo kasık ağrım yatarken.bugünde vardı mesela
Ewet devam canım.birbirimizin bahanesiyle düzenli okumuş oluyoruz:))
Guzel bi sabaha merhaba..ben bugun sol tarafımda bi sırt ağrısiyla uyandım sanırım üsüttüm yauykudan uyandırdı beni oyle guzel bi agrı yani..ins böbreklerinde falan bisi yoktur tam oralar agrıyo cunku..hamilelik agrısı daha başlamaz diye tahmin ediyorum karnım büyüdü ama hamile kaldığım kilodayim henüz bi ağırlaşma soz konusu degil..bekleyip görücem artık bakalım ne agrısı ?
bende bendeeee:18:
canım sende de işe yararsa paylaş bende alayım
yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım..:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?