- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.481
kızlar dularınızı bekliyorum. dün kan vermeye hastaneye gittim. ara ara kasılmalar oluyordu rahimde. dün rahim ağzı uzunluğum ölçüldü. dr biraz kısalmış kasılmalar nedeniyle dedi. bakalım bugün kendi dr uma gidicem. bir de bebekleri dr uma göre çok farklı ölçtü. dr um perinatolog ona güveniyorum. umarım güzel şeyler söyler
arkadaşlar progestan hap kullanan var mı aranızda, rahim ağzına dikiş atılmayanlar bu hapı mı kullanıyor ,yada hiç mi bişey kulanmıyosunuz?..benim doktor dikiş atılmasından yana ,sizler ne kullanıyosunuz merak ediyorum??
kızlar bu kasılmalar falan değince belki biliyorsunuzdur ama dün eşime narsuyu sık dedim oda üşendi biraz internette oyalanıyordu sana nar suyu olurmu içebiliyormusun dedi bende nettesin bir bak dedim ve narın ve suyununda tabi kasılmaya ve düşüğe neden olduğunu okuduk aklınızda bulunsun. buarada umarım herşey yolundadır bir problem olmaz herşey normaldir
slm ben progestanı yaklaşık 3-3,5 ayıma kadar alttan kullandım. bu rahim ağzı dikiş olayı nedir bana henüz böyle bişey söylenmedi 16. haftadayım belki erken mi acaba benim için bilemedim
Kızlar bir şey sormak istiyorum şimdi balık çok önemli yemek gerekiyor ama kokusu beni mahvediyor ton balığı da yiyemiyoruz acaba balık yağı kullanabilirmiyiz bu konu ile bilgisi olan var mı
ben bayramdan önce Dr gidicem soracam inşallah ta merak ettim
26 mm. 25 mm'ni altına düşerse kalkmadan yatmam gerekiyormuş. inşallah dün yanlış ölçülmüştür.
oluyo canım bende...özellikle sağ kasığımda.Kızlar sizinde kasıklarınızda sızlama oluyomu bıçak saplanması gibi
benim 11. haftada başladı.zaten usg ile ölçüyor.druna hatırlat istersen...İnşallah 25 mm altına düşmmez canım.
Yalnız bende doktorum hiç böyle bir ölçüm yapmadı, sizde kaçıncı haftada başladı ölçmeye?
Ben daha 15.haftadayım diye mi ölçmedi acaba ?
kızlar elevitteki e vitamini domuzdan elde ediliyormuş.bir arkadaş direk firmadan (bayer)bir görevliden öğrenmiş. haberiniz olsun...
ben en baştan decavit kullanıyorum.
canım jeli kastediyosun sanırım onu bende kullanıyorum,hamileliğimin ilk haftalarında doktorum söyledi dikiş olayını.yapabiliriz haberin olsun diye ikiz gebeliklerde genelde yapılıyor demişti.rahim ağızı ölçülüp gerek olursa yapılan bir işlem aslında .8. haftadalık gebeyim bende.senin doktorun herşey normal ise bahsetmemiştir belki de..
kızlar bu kasılmalar falan değince belki biliyorsunuzdur ama dün eşime narsuyu sık dedim oda üşendi biraz internette oyalanıyordu sana nar suyu olurmu içebiliyormusun dedi bende nettesin bir bak dedim ve narın ve suyununda tabi kasılmaya ve düşüğe neden olduğunu okuduk aklınızda bulunsun. buarada umarım herşey yolundadır bir problem olmaz herşey normaldir
kızlar elevitteki e vitamini domuzdan elde ediliyormuş.bir arkadaş direk firmadan (bayer)bir görevliden öğrenmiş. haberiniz olsun...
Kızlar sizinde kasıklarınızda sızlama oluyomu bıçak saplanması gibi
Kızlar sizinde kasıklarınızda sızlama oluyomu bıçak saplanması gibi
Canım bana dikiş atıldı dikişe kadar hem iğne hemde progestan kullandımarkadaşlar progestan hap kullanan var mı aranızda, rahim ağzına dikiş atılmayanlar bu hapı mı kullanıyor ,yada hiç mi bişey kulanmıyosunuz?..benim doktor dikiş atılmasından yana ,sizler ne kullanıyosunuz merak ediyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?