2014 ikiz anneleri

Günaydın kızlar mideyi üşütmüşüm heralde sabaha kadar uyuyamadımkussam rahatlıycam ama oda yokhavalar soğudu kızlar dikkat edin...sizinde yan yattığınızda karnınız ağrıyomu?

Günaydın kızlar mideyi üşütmüşüm heralde sabaha kadar uyuyamadımkussam rahatlıycam ama oda yokhavalar soğudu kızlar dikkat edin...sizinde yan yattığınızda karnınız ağrıyomu?

günaydın sedef:) bu sabah bende kendimi kötü hissederek uyandım, işe zor geldim valla. Şuanda evde battaniye altında televizyon izlemek için neler vermezdim
Ben yan yattığımda karnım ağrımıyor ama sağ tarafıma yattığımda tuvaletim geliyor, baskı yapıyor bebişler sanırım

günaydın
havalar soğudu da Jelybonsdf ben yanıyorum
bu haftaya kadar hamile olduğum bile anlaşılmıyodu ama sanki bu iki gündür çok büyüdü kanrım sizin karnınız nasıl

günaydın
havalar soğudu da Jelybonsdf ben yanıyorum
bu haftaya kadar hamile olduğum bile anlaşılmıyodu ama sanki bu iki gündür çok büyüdü kanrım sizin karnınız nasıl
Valla canım benim karnım hep belliydi hamile olduğumdan beri:)resmimi koyarım bi ara:)büyük ama benimkide.benim 7 aylık hamile halim gibi diyo annem.

Çalışan bayanları tebrik ediyorum valla ben ewde olduğum halde mızırdanıyorum.allah size güç kuvvet versin.ne zaman doğum iznine ayrılcaksın

Kızzz bizim doğum tarihleri aynıçok gzl ya bu topik doğum sonrası daha çok işimize yarıycak:)bilmediğimiz şeyleri öğrenirşz birbirimizden

Kızzz bizim doğum tarihleri aynıçok gzl ya bu topik doğum sonrası daha çok işimize yarıycak:)bilmediğimiz şeyleri öğrenirşz birbirimizden

inşallah canım Allah o günleri göstersin de bize. Ben 9 hafta sonra doğum iznini hak ediyorum, geçen haftaya kadar gayet iyi gidiyorduk daha da çalışırım diyordum ama şu son 2 haftada inanılmaz ağırlaştım, 2 merdiven çıkarken sıkıntı çekiyorum. Doğum iznini hak edince çıkarım heralde, o günleri bir görelim de:)

Amin inş canım.kızlar siz sezeryanı nasıl düşünüyosunuz?ben epidural istiyorum bakalım dontorum ne dicek

Amin inş canım.kızlar siz sezeryanı nasıl düşünüyosunuz?ben epidural istiyorum bakalım dontorum ne dicek

hastaneye karar verdiğimde doğum şekli de kesinleşecek sanırım aklımda. Ankarada da doğum yapabilirim Boluda da. Aslına bakarsan epidural istiyorum ama bi taraftan da korkuyorum, bilemiyorum hiç

zaten normal doğum şansı yok dedi doktor normal doğurursam kafasını kırcam onun
ama bende senin gibi düşünüyorum o anı görmeliyim umutlarımı ooooyyyy çok heyecanlı spidürel yaptırmanın bir şansıda doğumdan sonra 5 saat falan ayaklarını hisetmiyosun ve o sırada karnının ağrısı baya bir geçmiş oluyo diyolar

hastaneye karar verdiğimde doğum şekli de kesinleşecek sanırım aklımda. Ankarada da doğum yapabilirim Boluda da. Aslına bakarsan epidural istiyorum ama bi taraftan da korkuyorum, bilemiyorum hiç

Hiç bişey hissetmiycezki varsın epşdural olsun:)bebekleri hemen görelim.senin doktorun ankaradamıydı?yanlışmı hatırlıyorum

Ewet canım öyle oluyomuş inş hemen toparlanır bebişlerle ilgilenşrşz.

Hiç bişey hissetmiycezki varsın epşdural olsun:)bebekleri hemen görelim.senin doktorun ankaradamıydı?yanlışmı hatırlıyorum

yok canım doğru hatırlıyorsun, doktorum Ankarada, çokta memnunum ama korkularım var. Ya acil bi durum olursa nasıl yetişirim gibi. Bu yüzden Boluda da doktora gidiyorum ki beni tanıyan bir doktor daha olsun. Sen de Ankarada düşünüyosun değil mi?

Ya benim doktorum istersen normal doğum da yapabilliriiz dedi. Yani sen kendine güveniyorsan normal de yaparız dedi.. Ama öyle bi söyledi ki, bende kendime güven falan kalmadı.. O zaman gelince konusuruz deyip kapatıık mevzuyu.. Herkes ikizleri için epidural sezeryan mı düşünüyor ?

Ewet canım benim doktorda ankatada.doğumda orda olcak

Ben epidural sezeryan istiyorım normal doğumdan hiç bahsetmedi bile doktorum..sende riske girme bence

Ben epidural sezeryan istiyorım normal doğumdan hiç bahsetmedi bile doktorum..sende riske girme bence

yani normalde olsa sezeryanda olsa epidural istiyorum , kesin.
Yani bebeklerimin çıkış anını, ilk ağlamalrını herkesten önce ben görmek duymak istiyorum.... O anı kaçırmak istemem.
Ama hep hamile kalırsam normal yaparım derdim, şimdi ikiz olunca iyice korkmaya başladım.. Belki vakit ilerleyince doktorum da sezeryan yapalım der belki..

canım geçmiş olsun. bugün benim mide de fena. bir yandan bulanıyor bir yandan yanıyor. benim de yan yatarken karnım ağrıyor. altına ince bir destekleyici koyunca rahat oluyor.

kızlar dularınızı bekliyorum. dün kan vermeye hastaneye gittim. ara ara kasılmalar oluyordu rahimde. dün rahim ağzı uzunluğum ölçüldü. dr biraz kısalmış kasılmalar nedeniyle dedi. bakalım bugün kendi dr uma gidicem. bir de bebekleri dr uma göre çok farklı ölçtü. dr um perinatolog ona güveniyorum. umarım güzel şeyler söyler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…