2014 ikiz anneleri

Aman canım dikkat et istirahat et.çalışıyomuydun sen,rapor al canım.kasılma nasıl bişeyki:44:

Vajinal muayeneylemi ölçtü canım rahmi?yoksa ultrasondamı?benim doktor ult ölçmüştü

Aman canım dikkat et istirahat et.çalışıyomuydun sen,rapor al canım.kasılma nasıl bişeyki:44:

raporlu evdeydim zaten canım. kasılma şöyle oluyor bende; birden karın alt bölgesinde hafif bir ağrı oluyor o sırada rahim her yeri tamamen top gibi kasılıyor. semsert oluyor. karnım eciş bücüş yamuluyor. 5-10 sn sonra gevşiyor. karında olan gerginlikten farklı bir şey

Anladım canım.benimde bazen krnım sağlı sollu sivriliyo ama onlar bebekler heralde.rabbim yardımcın olsun canım ne kadar dikkatte etsek bu bebişler bizi korkutuyo işte.kaç çıktı rahim ağzın?

Anladım canım.benimde bazen krnım sağlı sollu sivriliyo ama onlar bebekler heralde.rabbim yardımcın olsun canım ne kadar dikkatte etsek bu bebişler bizi korkutuyo işte.kaç çıktı rahim ağzın?

26 mm. 25 mm'ni altına düşerse kalkmadan yatmam gerekiyormuş. inşallah dün yanlış ölçülmüştür.

İnşallah çok güzel haberlerle donersin doktorundan. Aceleci olmasınlar bu kadar canımmm. Biz beklemeyi bilen anneleriz. Malum bunca yıl yollarını bekledik. İnşallah tam zamanında doğum nasip eder Allah. Öpüyorum üçünüzu....

sağol menac canım. bu akşam gidicem işte. inşallah haberler güzel olur

Ooo kimleri görüyorum burda:))hoşgeldin canısı

arkadaşlar progestan hap kullanan var mı aranızda, rahim ağzına dikiş atılmayanlar bu hapı mı kullanıyor ,yada hiç mi bişey kulanmıyosunuz?..benim doktor dikiş atılmasından yana ,sizler ne kullanıyosunuz merak ediyorum??

Canım rahim ağzı ölçüsü normalse hiçbi doktor dikişe gerek görmez diye biliyorum.ben iğne oluyorum 10 güne bi...proluton iğne...belşi bi haftadan sonra herkese veriliyomuş bu iğne

Canım rahim ağzı ölçüsü normalse hiçbi doktor dikişe gerek görmez diye biliyorum.ben iğne oluyorum 10 güne bi...proluton iğne...belşi bi haftadan sonra herkese veriliyomuş bu iğne

canım rahim ağızı ölçülmedi benim daha 8. haftam bu hafta ölçmek içinde erken galiba.proluton iğneyi bende yaptırıyorum her hafta.burda okadar arkadaş var dikiş attıran bir kişi okudum,doktorum da bana yükümüz ağır dikiş atabiliriz haberiniz olsun demişti,10 güne birde muayene oluyorum kafam karışık biraz araştırıyorum,başka doktorlar da geçmişte düşük veya rahim ağzından biir oprerasyon geçirdiyse öyle dikiş atılır diyor.böyle bişey de yaşamadım allah şükür..dr atalım dersede attırıcaz mecbur

canım ben de crinone jel kullanıyorum

canım ben de crinone jel kullanıyorum

canım bende jel kullanıyorum ,haftada bir iğnede kullanıyorum.şimdilik bir sorun yok Allaha şükür.dikişten korkuyorum biraz,%90 atarız dedi dr bilmıyorum yapılırsa bayramdan sonra olucak zaten....Allah hayırlısını versin butün arkadaşlarımıza iyi araştırıp doğru karar vermek lazım.

Geçmiş olsun inşallah kendi Dr iyi şeyler söyler inşallah

Kızlar bir şey sormak istiyorum şimdi balık çok önemli yemek gerekiyor ama kokusu beni mahvediyor ton balığı da yiyemiyoruz acaba balık yağı kullanabilirmiyiz bu konu ile bilgisi olan var mı
ben bayramdan önce Dr gidicem soracam inşallah ta merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…