- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.461
kızlar dularınızı bekliyorum. dün kan vermeye hastaneye gittim. ara ara kasılmalar oluyordu rahimde. dün rahim ağzı uzunluğum ölçüldü. dr biraz kısalmış kasılmalar nedeniyle dedi. bakalım bugün kendi dr uma gidicem. bir de bebekleri dr uma göre çok farklı ölçtü. dr um perinatolog ona güveniyorum. umarım güzel şeyler söyler
kızlar dularınızı bekliyorum. dün kan vermeye hastaneye gittim. ara ara kasılmalar oluyordu rahimde. dün rahim ağzı uzunluğum ölçüldü. dr biraz kısalmış kasılmalar nedeniyle dedi. bakalım bugün kendi dr uma gidicem. bir de bebekleri dr uma göre çok farklı ölçtü. dr um perinatolog ona güveniyorum. umarım güzel şeyler söyler
Aman canım dikkat et istirahat et.çalışıyomuydun sen,rapor al canım.kasılma nasıl bişeyki:44:
Aman canım dikkat et istirahat et.çalışıyomuydun sen,rapor al canım.kasılma nasıl bişeyki:44:
Vajinal muayeneylemi ölçtü canım rahmi?yoksa ultrasondamı?benim doktor ult ölçmüştü
raporlu evdeydim zaten canım. kasılma şöyle oluyor bende; birden karın alt bölgesinde hafif bir ağrı oluyor o sırada rahim her yeri tamamen top gibi kasılıyor. semsert oluyor. karnım eciş bücüş yamuluyor. 5-10 sn sonra gevşiyor. karında olan gerginlikten farklı bir şey
Anladım canım.benimde bazen krnım sağlı sollu sivriliyo ama onlar bebekler heralde.rabbim yardımcın olsun canım ne kadar dikkatte etsek bu bebişler bizi korkutuyo işte.kaç çıktı rahim ağzın?
26 mm. 25 mm'ni altına düşerse kalkmadan yatmam gerekiyormuş. inşallah dün yanlış ölçülmüştür.
İnş dediğin gibi yanlış ölçmüştür..annen yakınındamı canım
İnşallah çok güzel haberlerle donersin doktorundan. Aceleci olmasınlar bu kadar canımmm. Biz beklemeyi bilen anneleriz. Malum bunca yıl yollarını bekledik. İnşallah tam zamanında doğum nasip eder Allah. Öpüyorum üçünüzu....
İnşallah çok güzel haberlerle donersin doktorundan. Aceleci olmasınlar bu kadar canımmm. Biz beklemeyi bilen anneleriz. Malum bunca yıl yollarını bekledik. İnşallah tam zamanında doğum nasip eder Allah. Öpüyorum üçünüzu....
arkadaşlar progestan hap kullanan var mı aranızda, rahim ağzına dikiş atılmayanlar bu hapı mı kullanıyor ,yada hiç mi bişey kulanmıyosunuz?..benim doktor dikiş atılmasından yana ,sizler ne kullanıyosunuz merak ediyorum??
Canım rahim ağzı ölçüsü normalse hiçbi doktor dikişe gerek görmez diye biliyorum.ben iğne oluyorum 10 güne bi...proluton iğne...belşi bi haftadan sonra herkese veriliyomuş bu iğne
arkadaşlar progestan hap kullanan var mı aranızda, rahim ağzına dikiş atılmayanlar bu hapı mı kullanıyor ,yada hiç mi bişey kulanmıyosunuz?..benim doktor dikiş atılmasından yana ,sizler ne kullanıyosunuz merak ediyorum??
canım ben de crinone jel kullanıyorum
canım ben de crinone jel kullanıyorum
Kuzum sen iğne kullanmıyomusun?24.haftadan sona ikiz gebelikte kullanılıyo genelde
Geçmiş olsun inşallah kendi Dr iyi şeyler söyler inşallahkızlar dularınızı bekliyorum. dün kan vermeye hastaneye gittim. ara ara kasılmalar oluyordu rahimde. dün rahim ağzı uzunluğum ölçüldü. dr biraz kısalmış kasılmalar nedeniyle dedi. bakalım bugün kendi dr uma gidicem. bir de bebekleri dr uma göre çok farklı ölçtü. dr um perinatolog ona güveniyorum. umarım güzel şeyler söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?