2014 Kasım Anneleri Doğum Hazırlığı ve Doğum Hikayeleri

Doğum tarihi:3 kasım sabah 5.30
Doğum şekli: normal doğum
Kilo:3100 gr
Bir prenses doğdu

çok şükür kurtulmuşsun canım güzel günleriniz olsun yavrunuzla

Miniğimden fırsat bulmuşken dogum hikayemi yazayım:) salı gecesi uyurken aniden kasıklarıma muhteşem bir sancı girdi kendimde olmadığım için uyku sersemliğiyle sanırım adet olacam dedim biraz sonra kendi sesime uyanıp ne adeti kızım sen hamilesin dediğimi hatırlıyorum Derken Kasım anneleri sayfamıza girdim hatta arkadaşımızın nişanı gelmişti bende sevinerek ayyy keşke banada bir işaret gelse kalkıp halay çekerim derken bir agrı daha girdi kasıklarımaAmann nasıl olsa yine yalancı sancılar diyerek wc ye kalktım tuvaletimi yaptıktan sonra hiç bakma gereği bile duymadım taaaa ki peçeteye bakana kadar Evet kanamam oluyordu Bir anda korkuyuda heyacanı da aynı anda yaşadım..sonra sakinleşip sessiz bir sekilde evde tur atmaya başladım..eşimi ve annemi uyandırmak istemedim biraz daha beklemek istedim..yatağa döndüm biraz yatayım açılma başlasın öyle söylerim diyordum ki eşim uyandı hayırdır aşkım saat 4 neden ayaktasın diye sordu B'nde kalbim kanamam başladı sanırım nişan gelmesi diye cevap verdim Sıkı durun gelen cevap beni beynimden vurdu aşkım yat uyu şimdi Aptallaştım evet bildiginiz Aptallaştım :) yavrum benim uyku sersemliğinden ha bide bir aydır ayyyy galiba doğuruyorum dememden adam haklı olarak inanmadı Adama neler yaşatmışsam artık Derken aman be B'nde mutfakta yürürüm diyip çıktım odadan ki o sırada annem uyandı bana bakıp Noldu kızım dedi anladı tabi anne yüreği ne de olsa Anne kanamam var hafiften ama korkma iyiyim sancım düzenli deil çok ta canımı yakmıyor desem de annem hemen ayaklandı söyle bakayım büyük tuvaletin var mı öyle birsey hissediyor musun dedi evet hissediyordum hatta sürekli wc ye gidiyordum Derken eşim odadan çıktı bu defa gerçek evet gerçek diye boynuma sarılıp öptü safım anca jeton düştü Hemen apar topar çıktık gecenin bi vakti evden geldik hastaneye ..kontroller yapıldı çatı muayenesi alttan sıvı alımı falan derken sonuç açılma yok daha erken dendi ayyy nasıl kötü oldumAma nişanım geldi nasıl olur demeye başladım kadın istersen burda kal istersen eve git dedi bir müddet hastane kaldık daha sonra eve gitmek istedim çünkü sürekli yatırıyorlardı ve ben hareketsiz kalmak istemiyordum topladık pılımızı pırtımızı döndük evimize..işte asıl macera burda başladı eve geçtim yatmaya çalıştım ama sancılar uyutmuyordu yarım saatte bir geliyordu ama canımı yakıyordu bildigin adet sancısının katmerlisiydi Derken akşam üstü 4 te bizi yine çağırdılar geldik bebegin ayrıntılı ultrasonu istendi ve yapıldı sonuç açılma yok bebek gelişimini tamamlamış artık her an beklenebilir Ve ben yine eve gitmek istedim nasıl bi cesaret varsa ne annem ne eşim ikna edemedi beni ve soluğu evde aldık Eve girer girmez duş aldım sıcacık belime kasığıma tuttum zaten her tarafım ağrıyordu artık..evde bol bol yürüdüm yerimde oturmadım temİZligimi yemeğimi her seyimi son ana kadar fazlasıyla yaptım yürüdüm yürüdüm yürüdüm..sancılarım 5 dakikada bire düşmüştü eşim annem ne kadar hadi gidelim dedelerde hayır dedim suyum gelsin öyle gidicem Tam 48 saat 5 dakikada bir gelen sancılarımla kendimi teselli ede ede zaman geçirdim derken Perşembe akşamı annem artık yeter dedi eşime dönüp oğlum bu yarım akıllıya uyarsak evde doğuracak ben 6 doğum yaptım bu kız pişti hastaneye gitmemiz lazım dedi Sancılar 3 dakika da bire düşüp ciddi anlamda şiddetlendigi için eşimle annemin ısrarlarına dayanamadım ve çıktık yola vardık hastaneye Kontrollerim yapıldı ve 4 cmlik açılmam olduğu için yatış verildi Artık hem mutluydum hemde tedirginDogum haneye çıkarıldım. Gayet sakin bir sekilde sancılarımı çektim her gecen saat daha da yükseliyordu annem haklıydı sanki büyük tuvaletim varmış gibi ıkınmay hissim geliyordu meğer bebek kafasını yerleştiriyormuş. Derken Dr gelip muayene etti bir saatte 6 cm olmuştu açılma gitti geldi bir saat daha sonrası 8 cm di Ben bir yandan eşime sarılıyor bir yandan sancılara teslim oluyordum derken saat 12 buçuk 1 e doğru açılmam 10 cm oldu Bunu duyunca kalbim artık yerinden fırlıcaktı:) eşime dönüp beni bırakma dediğimi hatırlıyorum oda asla ölürümde bırakmam Burdayım beraber doğuracaz dedi Ben ıkındım o ıkındı ben ıkındım ıkındıBeceremiyordum bir Ara pes ettim ağladım o sırada eşinle doktor bana oyşe bir gaz verdi ki hadi ama bebegin sacı önümüzde annesi onu yarı yolda bırakma sana ihtiyacı var dediler son defa güçlü ıkın birazdan oğlun kucağında dediler :) içimden onu nasıl yarı yolda bırakabilirim ki dedim hadi bu son ıkınma oğlum için dedim ve kocamannnnnnn bir ıkınmayla oğlum vupppppppp diye cıktı Resmen sarhoş oldum onu görünce direk alıp üstüme koydular mucizevi bir sekilde sarıldık doktorlar şaşkın eşim ağlamaklı ben deli divane 9 aydır beklediğim prens artık kollarımda minik elleriyle elimi tutmuş eşim yanımda daha ne isterim ki hep derlerdi inanmazdım bebek doğduktan sonra ve kesiği ne dikişi ne acıyı hissetmiyorsunuZ kuş gibi özgür oldugunuzu hissediyorsunuz :) ve sonrasında Eşime makası verdiler ve kordonu kesti :) artık üç kişilik bir aileyizHoşgeldin Edward hoşgeldin cantanemRabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah:)

çok güzeldi yaaaaaa

Oyy maşallah canım gözlerim doldu valla..Allah analı babalı büyütsün inşaallah...

Tatlım ağladım okurken çok şükür miniklermze kavuştukk bu arada nişanı gelen arkadaş ben miyim cımartesi gelmişti

Canım okurken çok etkilendim, doğum hikayen tek kelimeyle mükemmel. Kocaman maşallah sana ve oğluna. Allah'ım sağlıkla size bağışlasın. Analı babalı büyüsün inşallah. Darısı hayırlısıyla, sağlıkla bizlerin başına inşallah.

Canım benim hayırlısıyla en kolay. Doğumla kucağınıza alırsınız inşallah ..Rabbim sizi ve o dünya güzeli bebeklerinizi korusun :) çok az kaldı incim çok yakında gelecek minnoş sende durumlar nasıl annesi

şükür günlerin nabzını tuta tuta bu zorlu süreci sağ selamet geçirdik hepimiz..
benim hikayem;
9 Kasım sabahı wc de çok yoğun sarı akıntım olduğunu fark ettim ve bunu gün boyu takip etmeye karar vermistim. o gün akşam yemeğine annemlere gidecektik saat 5e doğru eşim abim ben hazırlanıp evden çıktık arabaya binerken eşim e 5dk hastaneye uğrayalım akıntıyi

akıntıyı doktora soyleyeyim dedim ve hastaneye girdik. ebe hemsire alttan baktı ve 7cm açıklık var acil yatışın yapılsın dedi ve yüzüm dahil tüm vücudum o an yandı uyuştu heyecan yada korku..
eşim e haber verdim hemen durumu belirttim annemi aradim biz gelemiyoruz yemeğe ama siz gelin hastaneye bizi sevmeye çünkü doğuyoruz diye. :)
beni hemen işlemler için aldılar sonra sancı odasına yatışım yapıldı üstümü değiştirdim ve bağladılar nst ye saat 6ya doğru. iğne yaptılar damar yolu derken sancılarım başladı ama ne bağırdım ne kıvrandım herkes 7cmlik açıklık ile geldiğim için bana odaklanmış durumda. ara sıra gelip açıklık baktılar saat 21.30a kadar duzensiz olan sancılar artık o an tetikledi beni ve dayanamıyorum diye bağırdım hemen baktılar açıklık 9cm birden ıkındım karnım da nst karşımda hemsireler ebeler doktorum. sakın devam etme kafası çıkıyor diyerek beni hemen kaldırıp doğumhane ye götürdüler çıktım çatala 5 6 sert ıkınmam la oğlum doğdu arkasından eşi çıktı. gördüğüm an ağlamaya başladı seslendim duydu beni sustu bebeğim sonra rahim agzi yaram varmış temizlediler dikişlerim ve o yara temizleme anında cektigim acıyı oğlum doğarken çekmedim çok ağladım iğne yapsinlar diye yalvardım çok kanamam oldu bastırdılar göbeğime içimde kalmasın bi şey diye. defalarca icim kıyıldı çekin artık ellerinizi diye bağırmışm tampon sokmuşlar içime kanama dursun diye, onu da tuvalete gidince gördüm. çok zorlu bi doğumum oldu zorlu olan kısmı oğlum doğduktan sonrasıydi.odamız a hemen çıkmadm bi süre müsade altinda beklettiler beni. onu kollarıma alıp emzrmeye başlayınca son buldu tüm sıkıntılarm artık bende anneyim çok şükür :) kucagmda oğlumla, dışarıda bekleyen ailem eşim bizi sedye ile doğumhaneden çıkarken görünce anladım değerimi. hepsinin gözü yaşlı beni bekliyorlardi. defalarca aradilar sancı odasini merve nasıl diye. yaşadıklarım hala gözümde büyülü bi an .. ıbugün 15günlük olduk Allaha emanet her şeyimiz oldu ve geriye dönüp bakınca iyiki diyorum. her şeye Değer oğlumum masum yüzü .. bu arada eşim beklerken baya kendinden geçmiş beni anlatmış önüne gelene. aşkını bağlılığını anlatmış ailem e.. etkilendi sanırım doğuma girerkn helallik istemiştim. kısacasi o gün yanim da olan herkese teşekkür ettiğim gibi sizlerde iyiki varsınız hepinize teşekkür ederim bana çok şey kattınız . .
uzun oldu k. bakmayın

Bu arada Abdullah Kerim'im 3080 gr 52cm doğdu

çoook güzelldiiii doğum hikayen .. allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…