2014 Kasım Anneleri ve Bebekleri Kilo/boy Takibi

Ben de 48 le hamile kaldim doguma 63 ile gittim dogumdan ciktim 56 yim hala 56.. Eski kiloma geri donmek istemiyorum ama biraz daha versem iyi olacak..
Ben normal dogum yaptim dun misafirlerimiz vardi bana hamile gibisin dediler kucucuk cocuk bile dedi gobegim var biraz nasil gidecek bu yaa...

56 gayet guzrl bi kilo cnm
Ben korse takiyrm gobegim baya duzlesti
Goren sok oluyor sen mi dogum yaptin diye
Sen korse takmiyrmusun

Bnm bugun 20 gunum
12 gunfur takiyrm

Sen korse takmiyrmusun

Bnm bugun 20 gunum
12 gunfur takiyrm
Lilim kaçıncı gün başladın takmaya. Ay ben cesaret edemedim yaa. Annem giyersen hemencecik gider göbek diyo. Sarkık bi göbüşüm var şuan.

I
Sen korse takmiyrmusun

Bnm bugun 20 gunum
12 gunfur takiyrm
benim 50.gun olacak canim ilk birbucuk hafta fln taktim gayet iyi gelmis inmisti sonra dayanamadim surekli ter bastigindan cikarmistim simdi yemek yiyinca fln cikiyor hep..

Ben 77 kilo ile hamile kaldım 82kiloyla doğuma girdim doğumdan 20 gün sonra 75 kiloya düştüm :) bugün sabah itibari ile 73,8 kilosum:) bu kadar tatlı yemeseydim kesin 68 falan olurdum:)

Doğum zamanı : 41+0
Başlangıç ve son kilo/boy : 68-74 / 181
Doğum sonrası kilo : 70 (bebiş 4 kilo doğdu)
Doğumdan 20 gün sonra yani bugün kilom 68

Bu 20 günlük sürede hiç tartılmadım

Bende 54 ile hamile kalmıştım boyumda 170 cm 10 kg aldım şuan 56 kg um herkese göre suan çok iyiymişim verme diyolar ama vericem kararlıyım

Bende 54le hamile kaldim boy 168 11 kilo aldim 65le 3kilo kizimi.dogdu şuanda eski kilomdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…