Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bunlar alerjik bir reaksiyonda olabikir gozlenlemek gerekiyorBizim de gecmek bilmeyen goz capagimiz ve sivilcelerimiz var yuzu,alni,boynu,ensesi ucu iltihapli sivilcelerle kapli sac diplerine kadar..dr bi sure sonra gecer dedi ama...capagina hergun cay pansumani yapiim ii gelio hemsire soledi..bide burun tikanikligimz var cok sorun yaratio buhar mak.almak istiom ama sicak mi soguk mu alsam kararsizim arastiriyorum simdilik..tavsyelerinzi beklerim..
Saol canim tavsyende haklisin dr.da cildinin kuruluktan atopik dermatit oldugunu soledi ve soguk buhar mknesi onerdi evi nemli tutun dedi bide yuzune mustelanin nemlendrcisini verdi ama smdilik zeytnyag surmekten yanayim..Canim bunlar alerjik bir reaksiyonda olabikir gozlenlemek gerekiyor
Buhar makineye gekince sicak buhar makineleri ev akarlarinin ve mikroplarin yasamasi icin kolaylik sagliyor
Bu acidan soguk almanizi tavsiye ederim
Benim oglumada iki aylikken atopik dermotot teshisi konuldu tabi biz durumu farkedene kadar cildi oldukca kptu duruma geldiSaol canim tavsyende haklisin dr.da cildinin kuruluktan atopik dermatit oldugunu soledi ve soguk buhar mknesi onerdi evi nemli tutun dedi bide yuzune mustelanin nemlendrcisini verdi ama smdilik zeytnyag surmekten yanayim..
Karnı omzuna gelecek şekilde kucağında dik tut emdikten sonra böylece gazı çıkıyor. Bizimki kusuyor diye ben gazı çıksa da ekstra yarım saat böyle tutuyorum. Gerçi kusacagi varsa yine kusuyor ama tedbir. Bi şekilde düzene girecek inşaallah. Ben de fırsat buldukça is yapıyorum şu an önemli olan miniklerin sağlığı ne yapalım canları sağ olsunKizlaaar bebegim coj agliyor ve uyumuyor suan 42 gunluk emdikten sonra baslio aglamaya gaz cikarmaya calisiom gezdiriom salliom masaj yapiom altini aciom derkeeen 1-2 saat gecio ve tekrar acikiio basa sariyoruz ve surekli onla ilgilnmekten baska hicbise yapamiom kafayi yicem sizler nasi bakiyosunuz bebislere bi gununuz nasi gecio ben nasil bas edicem herseyle((
Elbette canlari sag olsun tatlim her emmeden sonra kusuyosa fazla emiodur fazlasini kusuyodur bnmki de bi ara her emmeden snra kusuyodu snra midesi kusmaya alismasin dye sure tutarak emzriom smdi kusmalar azaldiKarnı omzuna gelecek şekilde kucağında dik tut emdikten sonra böylece gazı çıkıyor. Bizimki kusuyor diye ben gazı çıksa da ekstra yarım saat böyle tutuyorum. Gerçi kusacagi varsa yine kusuyor ama tedbir. Bi şekilde düzene girecek inşaallah. Ben de fırsat buldukça is yapıyorum şu an önemli olan miniklerin sağlığı ne yapalım canları sağ olsun
birgunumuz ağlamakla geliyo aynı şeyleri bende yaşıyorum. Psikolojim iyi değil. Bende ağlıyorum artık. Bunaldım. Çocuguma yetemiyorumKizlaaar bebegim coj agliyor ve uyumuyor suan 42 gunluk emdikten sonra baslio aglamaya gaz cikarmaya calisiom gezdiriom salliom masaj yapiom altini aciom derkeeen 1-2 saat gecio ve tekrar acikiio basa sariyoruz ve surekli onla ilgilnmekten baska hicbise yapamiom kafayi yicem sizler nasi bakiyosunuz bebislere bi gununuz nasi gecio ben nasil bas edicem herseyle((
Ayni psikolojideyiz tatlim ya Allah yardimcimiz olsunbirgunumuz ağlamakla geliyo aynı şeyleri bende yaşıyorum. Psikolojim iyi değil. Bende ağlıyorum artık. Bunaldım. Çocuguma yetemiyorum
amin. Annemizin kıymetini anlıyoruz böylelikle.Ayni psikolojideyiz tatlim ya Allah yardimcimiz olsun
benim bebişte 48 gnluk 3 gun 3 gece durmadan agladı ve uyumadı kalabalık ortamdan hoşlanmıyor bebekler bu donemde en azından benim ki ole gazı ıçın gaz damlası verdim duzeldi gazlı bebişler maaleseffKizlaaar bebegim coj agliyor ve uyumuyor suan 42 gunluk emdikten sonra baslio aglamaya gaz cikarmaya calisiom gezdiriom salliom masaj yapiom altini aciom derkeeen 1-2 saat gecio ve tekrar acikiio basa sariyoruz ve surekli onla ilgilnmekten baska hicbise yapamiom kafayi yicem sizler nasi bakiyosunuz bebislere bi gununuz nasi gecio ben nasil bas edicem herseyle((
hangi bezi kullanıyosunuzmrb arkadaşlar.. benim oğlum da 43 günlük oldu çok şükür. ama doğduğu günden beri geçmeyen bir pişik problemimiz var.ne yaptıysam geçiremedim.önce bezini değiştirdim,bayağı hafifledi ama sonra yine aynı.. zeytinyağı, kantaron yağı,bepantene,popolin,sudokrem,hametan,travazol kremlerinin hepsini denedim yok yok yok geçmiyor.. buarada ıslak mendil kesinlikle kullanmıyorum,ıslak pamukla sildikten sonra kuruluyorum,altını nokta kadar dışkı olsa bile değiştiriyorum.. ama nafile.. benimle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı,önerilerilere sonuna kadar açığım..![]()
Kizlaaar bebegim coj agliyor ve uyumuyor suan 42 gunluk emdikten sonra baslio aglamaya gaz cikarmaya calisiom gezdiriom salliom masaj yapiom altini aciom derkeeen 1-2 saat gecio ve tekrar acikiio basa sariyoruz ve surekli onla ilgilnmekten baska hicbise yapamiom kafayi yicem sizler nasi bakiyosunuz bebislere bi gununuz nasi gecio ben nasil bas edicem herseyle((