Benimde kilo alımım durdu gibi her gittiģimde hep bebek almış oluyorkızlar bende de milletin tersine bi durum var ilk aylar değilde 5. ve 6 . ayda bi hızlı kilo alımım oldu.bu aylarda çok azaldı anlamadım bende.şçyle söyleyeyim sadece bebek kilo alıyor o çıkıyor tartıda
Geçmiş olsun tam hasta eden havalardayız aman dikkatmerhaba kızlar hastalanıp doktorluk olanlara beni de ekleybilirsiniz
boğazım şişti soğuk soğuk terler dökünce mecburen doktorluk oldum tüm kullandığım ilaçlarım geçici olarak bıraktırıldı
antibiyotiğe başlanıldı bugün aşı günümdü o da iptal edildi
keyfim yok ağzımın tadı yok uykum var gayret ediyorum umarım bir an önce normale dönerim
havalarda sıcak soğuk klima vantilatör duş falan derken kaptım şifayı lütfen herkes dikkat etsin kendine![]()

cok gecmis olsun Antalyaydi degil mi dun gece sanirim olmus baya da hissedilmisKızlar deprem oldu nasıl kprktum anlatamam baya öttü bina ya ödüm koptu![]()

günaydınnnHerkese günaydın hayırlı cumalar![]()

QUOTE="cerenball, post: 36773339, member: 394968"]Gumaydin. Ayni yataga ben de baktim da ince gibi geldi. Kalinligi nasil??? Sert mi??? Ben de yatak almayi dusunuorum da.[/QUOTE]
Park yatak icin olanlar genelde ince zaten canim cunku asma kat oldukca yukarida oldugi icin...ben cok arastirdim bu yataga karar verdim pamuk en iyisi dedi sordugum herkes..yumuckligi normal gibi zaten cok ta yumusak olmamali bebegin ilk yatagi...