Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutluu yillar zeyy:) vee herkesw kocaman gunaydin!! kabuslarla dolu bölük porcuk bi geceden sonra yinede neseliyim nedenseGünaydın sağolun kızlarr inşallah Allah hepimize sevdiklerimizle ve bebişlerimizle sağlıklı mutlu huzurlu ömürler nasip etsin..
Kocam bugün şehir dışına çıktı yineo yüzden annemlerde kalıcam püff...
Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara zeyy :) doğum günün kutlu mutlu olsunMutlu yıllar banaaa![]()
günaydınn güzelllerrr
zeyyy şekerimm nice güzel yıllara inşş..doğum günün kutlu olsun..en güzel yaşın olacak çünkü evlat sahibi olacaksın inşşş
kızlar kv dün izmirden döndü..benim kocam nasıl oldu ise anne bizde kalacaksın isyan artık ağırlaştı uyuyamıyor sürekli wc ye gidiyor başka yerde rahat edemez..senide eve yalnız gönderemem 2 hafta bizdesin dedi ve ben şok oldum..nasıl olduda düşündü bizi bilmiyorumm![]()
Carputi hemsire oldugu icin ozellikle ona danismak istedim. Bazilari sezaryende kulodun iyi olmayacagini soylemis bazisi cok rahat ettik demis ben olmazsa dogum yapacagim hastanedeki hemsirelere de danismayi dusunuorm. Bir de bebiskolarin gobek bagi temizligi icin ne diyecekler merak ediorm. Uygulamalar hastaneden hastaneye deisebiliomus.depend hasta külodu aldım, kullanışlı gözüküyor, 8 adet var içinde cevabı ben de merak ediyorum.
zeyy88 nice mutlu senelere, hayatının en güzel yılı olsun
![]()
günaydın şekerlerrrrrhepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün yeni bir hafta olsun inşallah
bebeişlere 1 hafta daha yaklaştık
![]()
Günaydın kızlar!
Mutlu haftalar olsun.
Çalışanlara kolay gelsin.
Sonunda bu hafta geldi, yarın kızımla randevum var.![]()
günaydın![]()
Günaydınnn :)
Zeyyy doğum günün kutlu olsun,nice sağlık ve mutluluklar ailenle sana:)
mutluu yillar zeyy:) vee herkesw kocaman gunaydin!! kabuslarla dolu bölük porcuk bi geceden sonra yinede neseliyim nedense![]()
Günaydın kızlar yoğun bir haftasonunun ardından mesaiyi başladı,
zeyy88 doğum günün kutlu olsun cnm.nice mutlu yıllara....
Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara zeyy :) doğum günün kutlu mutlu olsun
Günaydın herkesee..
Bugün oğluşumu göreceğim inşallah.
Günaydın arkadaşlarımgünaydınn güzelllerrr
zeyyy şekerimm nice güzel yıllara inşş..doğum günün kutlu olsun..en güzel yaşın olacak çünkü evlat sahibi olacaksın inşşş
kızlar kv dün izmirden döndü..benim kocam nasıl oldu ise anne bizde kalacaksın isyan artık ağırlaştı uyuyamıyor sürekli wc ye gidiyor başka yerde rahat edemez..senide eve yalnız gönderemem 2 hafta bizdesin dedi ve ben şok oldum..nasıl olduda düşündü bizi bilmiyorumm![]()
Nil bebişin eşyalarını sabun tozuylamı yıkadın? Hangi markayı kullandın ve yumuşacık oldu mu kıyafetler? Iyiki bi valiz hazırladım dicen şimdiResmen soru yağmuruna tutuldun
![]()
Mutlu yıllar banaaa![]()
günaydınn güzelllerrr
YARDIMMMM...kızlar ya kv izmirden börülce almış..
ben daha önce hiç yemedim ve hiç yapmadım..
nasıl yapılır bu...
Haşladıktan sonra limon zeytinyagi sarimsak ile salatasini yapabilirsin ya da taze fasulye yapar gibi de pisirebilirsin canim. Salatanin tarifi nette vardır. Izmirde bizde cok yapardik burda börülce diyorum o ne? DiyolarYARDIMMMM...kızlar ya kv izmirden börülce almış..
ben daha önce hiç yemedim ve hiç yapmadım nasıl yapılır bu...
DOğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte nice senelereMutlu yıllar banaaa![]()
en iyisi işte baştan beri yapman gereken bu oğluşunla vakit geçir sen ne güzel..![]()
Bu kadar uzatacak büyütecek ne bldu eşin anlamıyorum perim yaa.. neyse sen doğru kararı vermişsin, paşanın sağlığı için senin de iyi olman lazım![]()
ohh maş Allahi. Nazar değmesin. Senin kilo durumunda süpermiş.![]()
Canım senin konuna çok dahil olmayı istemedim okudum biliyorum ama durumu eşler arasına girmek fikir beyan etmek hiç tarzım değildir ama bence sen de eşinde umursamamaya çalışırsanız birbirinizi pek sağlıklı olmaz ilişkiniz biran önce çözüm yolu üretmeniz gerekir birbirinize özellikle senin eşine en ihtiyaç duyduğun dönemdesiniz
Ohh çok şükür, takıl kafana göre...Bende dün akşam eşime sinirlendim, gece saat 3'te uyandım tavuk göğsü yiyordum, kalkmış bana diyor ki "sen ne yapıyorsun?" ; dedim ki "bana bak bu saatten sonra bana herşey serbest, her an herşeyi yapabilirim, dikkatli ol bence" dedim. Sabah kalkmış "gece chucky gibiydin, korktum" diyor![]()