2014 Kasım Anneleri

sağmak net bilgi değil diyor her taraf ama benim sağımlarda artık az geliyor. çiş bizde de iyi ama mesela uyutuyorum hemen uyanıyor, ama sağdığımı biberınla verırsem derin dalıyor. gögüslerim hiç sertleşmiyor beni en çok kıllandıran bu :KK43:
benim de önceden çok sertleşirdi. bebeğim boğulmaktan ememezdi. geceleri tek göğsümü verip sabah diğer göğsümü sağardım. şimdi eser yok. bi ara hiç emmek istemiyodu. ben de acaba ondan mı azaldı dedim ama herkesin öyleyse alakası yok heralde emmemesiyle.

bebise yorgan yaptırdım diyordu yaptıgını görmen lazim eskiyastık kılıfına yün koyup yalapsap dikmis pacavra gibi baksanaEki Görüntüle 1449787
çok güldüm ya:KK45: dalga geçer gibi. bu ne:KK47:

Ben de bugün sipariş verdim. Bondigo Arkadaşlarım oyun Halısı. N 11 den fiyatı 112 lira. Bi bak istersen son 3 ürün kalmıştı.
güzelmiş güle güle kullanın. ben aslında ayağıylada oynayacağı bişey olsun piyano falan gibi istiyorum. onlarda biraz pahalı. bakalım daha karar veremedim

Klasik kg sorunu. Hepimizde var :KK43:
3260 doğdu. ilk ay 1650 gr aldı. 2. ay 1000 gr aldı. 3. ay 600 gr alarak 6500 olmuş. Dr çok az almış dedi. Sinir oldum. İlk aylar çok alan bebeler illaki bir duraklama yaşayacak. Her ay 1000 alsa obez olur. Dr değiştircem sanırım. laktazim adlı damlayı kullan 15 gün sonra gel hala az almışsa idrar kan testi yapalım dedi. :KK43:
bizimki de ilk 2 ay 1er kilo aldı ama sanırım bu ay sadece yarım kilo aldı.:KK43: emmedi çünkü birkaç hafta şimdi yine düzeldi. umarım kilo alımı da düzelir

yaaaaa aynı sıkıntı var bende de tubis, geçen gece agla agla deli oldum. normalde bogulurdu bebeğim gelen sütten, şimdi içinden koçanı alınmış mısır püskülü gibi gögüslerim. hiç tas gibi olmuyor. hatta sağdığımda bile cok gelmedi. bu aylarda süt kontrollü olarak üretiliyormuş, normal diyorlar ama hiç içime sinmiyor. 19 unda kontrolumüz var ve su ana kadar 450 gr almış bizim kontrollere göre. bildiğim kadarıyla normal ama demir çok küçük doğdu, bizim için de nırmalmi bilmiyorum. iki gündür bakıma aldım kendimi. sanki düzelecek gibi. moralimizin yüksk olması lazım tubiş.

bu arada pompanın azalttığı tamamen yanlış bilgi, tam tersine arttırıyor. benim pompa salonda dünden beri ve sürekli sağım modundayım. her emzirme sonrasında pompa, arada sağdığımı verdiğimde de yine sağma. sağmaya devam yani..
benzetmene cok guldum aynen oyle olduk bombos geliyor yaa ellerime ise basladm ucgun gittim.geri izin aldim bir ay giderken sagdim 20 cc cikmadi:-( incir suyu dere otu hurma cuk doldurmuyor

Eki Görüntüle 1450579

Kızlar uyku arkadası geldı kargodan cok guzelmiş
Bakalım sevecekmı :)
benim yatasim geldi cok guzelmis yaa

Mrb kizlarr bendee geldimm
hos geldin

bizimki de ilk 2 ay 1er kilo aldı ama sanırım bu ay sadece yarım kilo aldı.:KK43: emmedi çünkü birkaç hafta şimdi yine düzeldi. umarım kilo alımı da düzelir
Bende asiya gitmistim gecen aydan bu aya hic kilo almamis canim skldi ama grip oldu aglamaktan surekli kustu emmedi stune ise gidince ishal oldu iki gun memeye aliskindi mamayida pek emmedi doktorumuzuda pek begenmez oldum degistirmeyi dusunuyorum

Slm kızlar yazıları okuyorum ama motive olup yazamadım kv o kadar sinirlendim ki sabah sinirimden ağladım aksama kadar öfkemin geçmesi lazım esime yansıtmak istemiyorum.ya bu kadını inek içsede dağa kaçsa keske çok içten diyorum.
:KK70:O inekten banada lazim

Kızlar ek gıda konuşulmuş ben yavaştan başladım sonra alışması yutmadı zor olur diye tattryrm sadece öyle doyumluk vermiyorum elma verdim önce 3 gün kuralını uyguluyorum sadece 3 gün elma veryrzalerji olursa hangi besinden oldugunu anlamak
İçin. Sonra elmanın yanına armut ekledim ayrı ayrı öğünlerde veryrm tabi onuda 3 gün verdim sıkıntı olmadı şimdi sıra yoğurtta böyle böyle ekleyerek gidiyosun yoğurdu keçi sütünden mayalamayı düşünüyorum ben
Bende bu yolu deniyorum bugun armut vericemde sen elmaylami karistirdin sadece armutmu bizdede elmada sıkıntı olmadi

Amin canım umarım düzelir.
Parmakları bi güzel baştan sona emmeye tamam, baş parmağı da emmeye tamam. Amaaa o baş parmağı Boğazına kadar sokup, sonra öğürür gibi yapıp kusmaya anlam veremiyorumo_O
:KK70::KK70: Hadi bir kere yaptın kustun çöz olayı devamını yapma ama yok illa sokacaklar sonuna kadar.
Bizim sıpa da işaret parmağını sokup öğürtüyor kendini :)

Eymen'imin resmini paylaşayım sizlerle.
IMG-20150113-WA0040.webp
Kızlar birde merak ettiğim. Sütün yarıyor yaramıyor muhabbeti. Sizce doğru mu ? yaramayan süt var mıdır ? MEsela süt yaramadığı için kilo alımı düşüyor olabilir mi ? ama ilk 2 ay yarayan süt sonra nasıl yaramaz ?

Sabah sabah kötü olmuş. Bu veletlere ne oluyor yaaa :KK57::KK57:
Ne kadar çok emerse o kadar çok süt oluşuyor. Gelmeyeni de emzir sürekli gelir. Benim de sağı daha iyi emiyor. Solun ucu biraz daha küçük ama iki çekse çıkıyor. Paşaya bazen zor geliyor. Hep ağız dolusu süt fışkırsın istiyor. Az gelsin basıyor yaygarayı :)

Ne yapalım makine değiller, günleri günlerini tutmuyor bazen işte. Bu arada kuzucuğun çok tatlı, emin ol mahallede seni tanımam ama onu tanırım kesin, maşallahhh harikaaa

Eki Görüntüle 1450634
Kızlar birde merak ettiğim. Sütün yarıyor yaramıyor muhabbeti. Sizce doğru mu ? yaramayan süt var mıdır ? MEsela süt yaramadığı için kilo alımı düşüyor olabilir mi ? ama ilk 2 ay yarayan süt sonra nasıl yaramaz ?
Canım ben ikincı ayda nerdeyse sadece üç çeşit yemek yıyodum yanı gaz yaparr dıye baska bişey yemıyodum. Ve o ay kızım sadece 300 grm almıştu. Dr sütün besleyıcılıgı azalmış olabilir mamaya basla bır hafta sonra gel demişti. Mamaya baslamadım. Beslenme duzenımındegısyırdım gazı mazı düşünmedım herseyı yedım bol bol emzırdım 1 ayda 300 gram alan kızım bir haftada 400 gram aldı.

Eki Görüntüle 1450634
cnm bende duyuyorumm oylede dr larr bu konudaa boyle bisi diomu kii. hanii ilk bastaa yarayip sonraa yaramamasida mi varmiss hani anne sutu cok faydalii eee yaramasa vermicez mii.... ins yararlii olur yavrularimiza aklimizii karistirio boylee soyleyenler ya

Eki Görüntüle 1450634
Eymenn pasayada maa-sal-laaah :nazar: ;)

Canım ben ikincı ayda nerdeyse sadece üç çeşit yemek yıyodum yanı gaz yaparr dıye baska bişey yemıyodum. Ve o ay kızım sadece 300 grm almıştu. Dr sütün besleyıcılıgı azalmış olabilir mamaya basla bır hafta sonra gel demişti. Mamaya baslamadım. Beslenme duzenımındegısyırdım gazı mazı düşünmedım herseyı yedım bol bol emzırdım 1 ayda 300 gram alan kızım bir haftada 400 gram aldı.
Sibelimm aradaa dikkatt ediom bende kafeinli bisiler yememeye dikkat ediom hanii yiyorum da az bisii bnm askimdaa bi bucuk ayda 600 gr aldii ama bizimki refluden dolayi dedi dr

Eki Görüntüle 1450634
Canım benim baştan beri sütüm var ilk ayda Dr gittim 90 gr almış sonra takviye olarak mama vermeye başladık şimdi ise ayda en fazla 750 gr alıyor bunada şükür en azından anne sütü alıyor diyorum

Back
X