- 4 Aralık 2024
- 8.955
- 9.359
- 113
- 37
doktora soracağım, sıkıntı olmaz derse almak istiyorum ya.Belki birisi almıştır doktor sıkıntı olmaz demiştir diye buraya yazayım dedim.Evet her gün kullanmayız
![]()
Ben de bunu merak ediyorum

Hele bir sor bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora soracağım, sıkıntı olmaz derse almak istiyorum ya.Belki birisi almıştır doktor sıkıntı olmaz demiştir diye buraya yazayım dedim.Evet her gün kullanmayız
![]()
Benim derdin attığını görmek ya…Hızlı yavaş olayına takılmam yerini tutturamıyorumdur diye düşünürüm sanırımKız bu sefer de deriz kalp atımı yavaş atıyor hızlı atıyor iyi olsun derken umarım bizi telaşa katmaz![]()
Daha çok var.Bu hafta değil haftaya perşembeBen de bunu merak ediyorum
Hele bir sor bakalımcanım eğer zararı yoksa alalım senin doktor randevun ne zaman hayırlısı ile
![]()
Benim derdin attığını görmek ya…Hızlı yavaş olayına takılmam yerini tutturamıyorumdur diye düşünürüm sanırımama attığını görmek aşırı huzur verir gibi.
Daha çok var.Bu hafta değil haftaya perşembesabretmeye çalışıyorum ya
Bende diğer hafta gitmeyi düşünüyorum cnm detaylı ultrason a bklm eşim işten gelsın öyle karar veremedık dahaMaşallahcanım çok sevindim iyi olmanıza sağlıcakla gelsin minik prensin
Benim de iki hafta sonra detaylı var
Diğer detaylı 1 Eylül de perinatolog da olucak inşallah
Umarım hepimiz sağlıcakla atlarız bu süreçleri![]()
Bende diğer hafta gitmeyi düşünüyorum cnm detaylı ultrason a bklm eşim işten gelsın öyle karar veremedık daha
Evet canısıBenim de ya iki hafta sonra 22 Ağustos demek ki senin bir gün önce olacak![]()