Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
🤣🤣😁😁 doktora soracağım, sıkıntı olmaz derse almak istiyorum ya.Belki birisi almıştır doktor sıkıntı olmaz demiştir diye buraya yazayım dedim.Evet her gün kullanmayız 😁

Ben de bunu merak ediyorum 💭
Hele bir sor bakalım 🤔 canım eğer zararı yoksa alalım senin doktor randevun ne zaman hayırlısı ile ♥️

Kız bu sefer de deriz kalp atımı yavaş atıyor hızlı atıyor iyi olsun derken umarım bizi telaşa katmaz 😁
Benim derdin attığını görmek ya…Hızlı yavaş olayına takılmam yerini tutturamıyorumdur diye düşünürüm sanırım😄 ama attığını görmek aşırı huzur verir gibi.

Benim derdin attığını görmek ya…Hızlı yavaş olayına takılmam yerini tutturamıyorumdur diye düşünürüm sanırım😄 ama attığını görmek aşırı huzur verir gibi.

Yaa canımsın orası öyle inşallah sağlıcakla atmaya devam eder vaktinde sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🤲🥹❣️

Maşallah 🧿 canım çok sevindim iyi olmanıza sağlıcakla gelsin minik prensin 👑🩵
Benim de iki hafta sonra detaylı var
Diğer detaylı 1 Eylül de perinatolog da olucak inşallah 🙏
Umarım hepimiz sağlıcakla atlarız bu süreçleri ♥️
Bende diğer hafta gitmeyi düşünüyorum cnm detaylı ultrason a bklm eşim işten gelsın öyle karar veremedık daha

Bende diğer hafta gitmeyi düşünüyorum cnm detaylı ultrason a bklm eşim işten gelsın öyle karar veremedık daha

İnşallah canım benim umarım gönlüne göre işinin Ehl-i bir doktora denk gelirsin

Back
X