2014 Kasım Anneleri

canım aklıma geldi miyomun yapacağı ama seni tedirgin etmek istemedim..
peki miyom büyümüşmü ne durumda..
bebişinde maşallah gayet iti..
aman benim dotkorda boy söylemio sadece kilo uyuzz
Benim dr de soylemio ya cok da merak ediom.
Cnm rahim buyudugu icin gorus alanindan cikiyormus, o yuzden birsey diyemiyor, ama agri varya feci bisi, yanio acio sanki icimde bomba patlamis gibi, midemde yaniyor, ahh ahh ucuncu trimastera girdik yandik boyle, dort bucuk bes arasi iki hafta rahat ettik yine baslasin sikintilarr off off

Oglum dogunca pufidik kollarini ve bacaklarini operak bu gunlerin acisini cikarcam ondaann

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecmis olsun. Iyi dinlenmeler.

Kizlar miyomun yapiomus agriyi, doktor progestani iki adete cikardi, gecmezse gel dedi

Agrilarim cidden cok fena, dinlenmem gerekiyormus iyiki izne ayrilmisim, bebis iyi, yine ilk bize pipisini gosterdi :)))

600 gram olmus, 23 hafta

Dr boy falan demio ya uyuz adam :) sordum boyunu olctunuz mu die 12 cm dedi, neyin boyu onuda anlamis degilim :D

Geçmiş olsun canım çok şükür yavrun iyiymiş biliyormuydun miyomunu? çok fena olucak bu oğlun anladık erkeksi hani derler ya yiğidin malı meydandadır diye al sana ısbatı annesi maşallah subhanallah

Kizlar miyomun yapiomus agriyi, doktor progestani iki adete cikardi, gecmezse gel dedi

Agrilarim cidden cok fena, dinlenmem gerekiyormus iyiki izne ayrilmisim, bebis iyi, yine ilk bize pipisini gosterdi :)))

600 gram olmus, 23 hafta

Dr boy falan demio ya uyuz adam :) sordum boyunu olctunuz mu die 12 cm dedi, neyin boyu onuda anlamis degilim :D

geçmiş olsun canım, dinlen, bebiş iyi olsun da gerisi hallolur:emir_bebek::emir_bebek:
baştan popoya bir de baştan topuğa ölçüyorlar sanırım, senin popoya kadar olabilir:1::1:

Hadi geçmiş olsun dikkat et kendine :13:
Ultrason çıktısında FL yazan bi değer vardır onu 7 ile çarp çıkan sonuç mm olur onu da cm ye çevir al sana pıtırcığın boyu :55:
Örnek:
FL: 51 mm.
51mmX7= 357mm= 36 santimetre :54:

hımm bunu bilmek iyi oldu teşekkürler:34::34: canım benimki cm yazıyor zaten 4.53 cm, şimdi onu 7 ile çarpıyorum: 4.53*7=31.71 doğru mu?

Son düzenleme:
kızlar ya israilin yaptıkları ortada..elimizden birşey gelmiyor ama en azından dua edebiliriz..
hadi hepimiz birer bu zülme karşı YA KAHHAR çekelim..Allahım kahretsin onları..
bizler hamileleriz dualarımı kabul olur inşşş

Bozma moralini canım ilk gebeliğin herhalde emin ol öyle tekme savuruyorlar ki hissetmemen imkansız birde çok adaptesin hissedersin inşallah 2 haftaya kadar sıkma canını

Evet ilk bebegim, umarm hissederim. Ayda 1 kntrol az geliyo,bebegimin yasadigin dair bisiler hssetmek istiyorum.

canımm ne olur rahatla, elinde olan birşey değil şu an kilonu değiştirmek, bazı doktorlar kilo konusunda daha hassas biliyoruz, bazılarımız da öyle değil mi? bence bol dua et, sağlıklı büyüsün yavru, elbet hissedeceksin, elbet görecekler organlarını, şu anda üzülmenin ne faydası var, bebişini de strese sokma boşuna, gücünün yeteceği birşey olsa otur mücadele et ama şu anda yapacağın tek şey sabırla beklemek, oldu mu annesi, elbet hissettirecek kuzu kendisini, çok yorgunken ve stres altında iken nasıl oynasın kuzu:19::19:

inan hiç aklıma gelmemişti, daha çok dikkat edeceğim bundan sonra:26::26:

aminn canım allahın izniyle sonuçlarınız güzel çıkacak inşallah:nazar::nazar:

zeyy i ben de çok merak ettim kızlar:26::26:

Amin, iste insan saglikli olduguna dair hareket istiyor :( bazen bi kalp atisi gibi bi pit oluyor ama bebek mi bilmem. Umarm hersey iyi olur,hepimiz için.

Sana katılıyorum maalesef...bende kaç defa ağrım var diye yazdım belki ağrısı olan vardır benden baska bu durum normaldir diye ama bi tarafına takan olmadı saolsunlar.herseye cevap verilemez belki bazen de sohbetini bölmek istemiyor insanlar...

Görmüyorlar galiba, bu arada ne agrin vardi canim.

Çok şükür saglikli canım.

Şükürler olsun canim.

ben 2 haftadır yasıorum bunu resmen karnım davul gıbı mıdem balon gıbı hıssedıorm catlıcak gıbı karnım dıorum bazen kusunca bıraz rahatlıorum sankı mıdem ıkıye katlanmıs gıbı gelıo bazende degısık seyler ama cok rahatsız edıcı

Bı ara olmustu ama gecmıstı :( şimdi gene basladı :( kusabilsem ah mıdemde bulanmıyor kı hiç

💌💌💌

slm arkadaşlar
dün 11 gibi yapıldı amniyosentez. 3 gün yatak istirahati verdiler. Sonucu 3-4 hafta sonra alıcaz. Fiziksel olarak iyiyiz çok sükür.Ama
hastane de karşılaştıklarım psikolojimi bozdu.
Bol bol dua ediyorum. Rabbim temiz ve güzel sonuçlar almayı hem bana hemde sonuç bekleyen tüm annelere nasip etsin. Hiç kimseyi evladı ile sınamasın rabbim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slmm innuk seninle gunlerimiz aynı:) inşallah güzel sonuclarinida aliriz da bebeklèimizi belki aynı gün dogururuz:49:

aynen annesi onlar bir doğsun ısırcam o ayaklarını bacaklarını..
anladım canım miyom görünmüyor o zaman fazla..aman görünmesin demekki büyüyemiyor orada..
sanırım seninde son zamanladrda yatışlı geçer şekerimmm..

Evt cnm rapor verecekti izinliyim dedim, izin sonrasi rapor yazabilirim dedi

geçmiş olsun canım, dinlen, bebiş iyi olsun da gerisi hallolur:emir_bebek::emir_bebek:
baştan popoya bir de baştan topuğa ölçüyorlar sanırım, senin popoya kadar olabilir:1::1:

hımm bunu bilmek iyi oldu teşekkürler:34::34: canım benimki cm yazıyor zaten 4.53 cm, şimdi onu 7 ile çarpıyorum: 4.53*7=31.71 doğru mu?

Sagol cnm valla bilmiyrm ultrason ciktisindada hicbirsey yazmio, hic bana bisi dedigi yok zaten

600 gr oldugunuda sekretere soylerken duydum :)

Cnm cok sagol ama ultrason goruntusunde hic birsy yazmiyor atarim size birazdan :)

Bu gazzedeki bebekleri, çocukları gördükçe içim parçalanıyor!
Bakmayım diyorum ama yine görüyorum.
Allah şu mübarek cuma günü hürmetine zalimleri kahreylesin!
Böyle vicdansızlık olmaz ya!
Allah Gazzeli analara sabır versin.
:(((

💕💕💕

bakmıym diyorum yapamıyorum..
bizlerin bakmaya kaldıramadığını,onlar yaşamaya mecburlar..
elimizden gelebilicek hiçbişey yok.duadan başka :50:
ben bebeğim doğduğunda prima almıcam canbebe kullanıcam 1kuruşum gitsin istemiyorum bu katillere..
cola,algida,ariel vs zaten eve sokmuyoruz...ama kızımda kullandım maalesef :19:
benim aldığım bezdenmi zengin olucak demesin kimse almasın nolur :2:

Geçmiş olsun canım çok şükür yavrun iyiymiş biliyormuydun miyomunu? çok fena olucak bu oğlun anladık erkeksi hani derler ya yiğidin malı meydandadır diye al sana ısbatı annesi maşallah subhanallah

Vallahi oyle cok fena bi oglan geliyor kiz anneleri :)))

Cnm dorduncu ayda cikmisti ilk, dr agri yapabilir demisti, progestan kullaniyrdum zaten, erken dogum riskim var buyuzden :d

Haklisin bende akşam biraz korktum bu sıcakta karnima battaniye sarıp yattim yine de gecmedi.. hayırlı haberlerle don bence bizdeki sadece gaz sancisi;))

Cnm oyle olabilir seninki, ayaklarini sicak tut :)

Kizlar telefonda alintilamak zoroluyor cvp yazamadigim arkadaslar kusuruma bakmayin lutfen

Evet ilk bebegim, umarm hissederim. Ayda 1 kntrol az geliyo,bebegimin yasadigin dair bisiler hssetmek istiyorum.

Amin, iste insan saglikli olduguna dair hareket istiyor :( bazen bi kalp atisi gibi bi pit oluyor ama bebek mi bilmem. Umarm hersey iyi olur,hepimiz için.

Görmüyorlar galiba, bu arada ne agrin vardi canim.

Şükürler olsun canim.

Karnımda ağrı vardı canım halen de devam ediyor muayene de kist olduğu ortaya çıktı bebek büyüdükçe de ağrım artıyor Allah tan bebeğe zararı yok doğumda kanama riski varmıs doğum sonrası tedeviye baslayacak doktorum.Normal sanmıstım bende basta ama değilmis.Hayırlısı bakalım.Allah hepimize kazasız belasız doğumlar nasip etsin.

Back
X