- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Peri kanadı hoş geldin canım. Eşin sana belli etmesede oda çok korkmuş belli ki. Ama seni dahada korkutmuş. Sen biber gazı falan bulundur bence. Bıçaktan korkarım ben. Biraz zaman geçince o korkuyu atlatırsınız canım onlar birdaha gelemez kendini üzme. Eğer o insanların Allahtan korkusu olsa zaten böyle birşeye girişmezler bile. Allah onlarada yemeyi kısmet etmesin. Büyük yer olmasa kuyumculara bir sorarsın altın bozduran oldumu diye ama kime sorucunki büyük yerde. Allah çaresiz dert vermesin sende kendine dikkat et aklına getirmemeye çalış minik bebiş etkilenmesin
Hoşb. canım sağol... Ben de çok korktum bana dememişti dün o işteyken yatağı düzeltirken görünce elim ayağım titredi bir an kan düşündüm o bıçağın üzerinde Allah'ım sen koru dedim.. Canım güya polisler Türkiye geneline dağıtıyormuş takıların resmini ama bişi çıkmaz.. 10 senede de olsa bir şekilde birikir gidenler ben huzurumu biran önce bulmak istiyorum inşallah onu bulabilirim.. Zaten alıp gidenlere de günah olduğunu bildiğim halde beddua ediyorum sürekli ne yapayım elimden başka bişi gelmiyor...
Başınıza gelene çok üzüldüm. Bizim de evimize hırsız girdi. Bizden sabah çıkıp akşam eve girerdik. Birisi takip etmiş olmalı bizi de. Ki bütün suç bendeydi. Çelik kapıyı kilitlemeden çıkıp gitmiştim. Evde hiç bir dağınıklık yoktu gözle görülür. Çamaşırları dolaba yerleştirmek için dolabı açınca farketmiştim dolaplardaki dağınıklığı. Zaten sadece yatak odasında ki dolap içlerini karıştırmıştı. Yatak odam hemen daire kapısının girişindeydi. Anca ona fırsat buldu her halde. Evde bulunan tek altın eşimin alyansı ve ablamın düğün hediyesi kolyemdi. Kendi takılarım annemde duruyordu. Alyansı almış, benim kolyem incik boncuklu takılarımın üstündeydi. Sahte sandı herhalde almamış. Birde şaka gibi makyaj malzemelerimi almıştı. Bu durumda bile eşim beni hiç suçlamadı. Kapıyı kilitleseydin böyle olmazdı bile demedi. Başlarda bizde çok tedirgin olduk ama alışıyorsun zamanla merak etme. Biz zaten orda kiradaydık. Sonra kendi evimize çıktık çok şükür. Ayy çok uzun oldu kusura bakma ama geçiyor merak etme. Şimdi sizin ki çok taze. Allah kolaylıklar versin size bir şey olmadı ya en önemlisi bu.
Ben de kilitlemedim işte... Bizim hiçbir yerde en ufak bir dağınıklık yoktu.. Altınları aldığı çekmecede bile hiçbir eşyaya elini sürmemiş.. Biz bi de daha 2 ay önce aldık evimizi.. Kiracı olsaydık eşim bir dakika durmazdı.. BEnim eşim o kadar anlayışlı değil... Her sabah bana söylerdi kapını pencereni kitle öyle çık diye ben de kapıyı çekip giderdim.. O da ona çok sinirleniyor... Amin Rabbim kolaylık versin hakikaten gidene değil huzurumun kaçtığına çok üzülüyrum kahroluyorum umarım çabuk atlatırız...