• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Evet haklısın canım.. Artık öyle yapıyorum zaten baktım böyle daha rahat ettim.. Neydi o öyle 10-15 gün ağla zırla kendi kendimi yemişim... Şimdi o rahatsız oluyor bu yüzden düzelmeye başladı...

Mide problemine gelince benim mide yanmalarım başladı ama derdim o kadar da değil ya benim sırtıma çok vuruyor bu midem.. Ya da midemle alakası yok da sırt ağrım mı çok onu da anlamıyorum hangi bölüme nereye gitsem bilmiyorum.. Şimdi bile midem ekşiyor ama hafif ağrı da var o da sırtıma vuruyor huzursuzum... Bi de son günlerde göğüs ağrım başladı çok hassaslaştılar neden bilmiyorum sıktığımda da memik uçlarımı sarımsı şeffaf bişiler geliyor böyle hemencecik akıyor... Ay ne çok derdim varmış =)
Artık göğüslerin süt doluyordur da ondan perim :nazar:
mide için de ya dahiliye ya da varsa gastroenterolojiye gidebilirsin.
Bide meme uçlarını sıkma canım, erken doğumu tetikler Allah korusun.

kan hapı içiyorum zaten canım ama ne varsa bebek aldığı için yükselmiyor. tekrar tahlil yaptırıp dahiliye ye gidicem dr. bişey demedi ama ben önlemimi alayım.

kızım da sabah kreşe gidiyor öğlene kadar biraz enerjisini atar. sürekli evde olacağım için şimdiki gibi yormaz beni diye düşünüyorum. 3.5 yaşında kendı kendıne vakit geçirebiliyor. o oyuncaklarıyla oynarken en azından uzanma fırsatım olur gün içinde. 5 te de babası geliyor zaten. gündüz evde olmadıgım için malum şu an herşey akşama kalıyor.
sağlığın herşeyin önünde canım inşallah rahat edersin evde:)
Bu cikolatalardan olucak cnm.site adi çikolata shop
kaç lira acaba böyle bir paket
bende oyleyim cnm uykular haram oldu kac gecedir ve uyanır uyanmaz sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi bütün kemiklerim agrıyo:KK53:
canım ayaklarım çok çok ağrıyor benim kalkınca yürüyemiyorum:(

Valla bilmiyorum ki canım ben de yürüyüş olsun diye sabahları işe yürüyerek geliyorum 15 dk sürüyor ama hiç yürümemekten iyidir diye düşünüyorum...
acaba günlük ne kadar yürümemiz lazım canım? ben de yürümeye çalışayım bari

İyi haftalar olsun herkese,

bende hazırlamadım henüz çanta ve odasını. Ne bilim hep çok zaman varmış gibi gelio :)

canımm senin söylediklerin mevlüt için mi hastane için mi??
Hastane icin. Nie oyle soyledin kio_Osu cam sebilinde lohusa serbeti/bebis sekeri/lokum zaten hastanede masa ayarlanio neredeyse artik herkes masa hazirlio.cupe cakeler mi fazla gibio_Oo da benim icimden geldi napim kocam cok guzel yapio::))))
Mevlutte beebek icin masa hazirlanio burda ama kiymali pilav ve tatli mutlaka oluo.

Ohh maşallah maşallah canım :nazar: 32 hafta raporunu aldın mı?
Ben de haftasonu biraz alışveriş yaptım yine annemle, sonra mobilyasını aldık. Bi ara eklerim fotosunu.
Sonra annemle aldıklarımızı yıkadık ütüledik çantama yerleştirdi sağolsun, benim zaten bir şey yapacak halim yoktu. Dün şekerim yükseldi, birde acayip bir başağrısı vardı, hala kendime gelemedim :KK43:
Daha tam hazır değil çantam ama en acilleri koydu en azından annem.
Minnoşum da iyi ama o da tam kendine gelemedi daha, ben yorgunum diye sanırım, o da fazla hareket etmiyor :KK43:

Yok canım 19'unda gidip alacağım kısmetse, sonra bakalım ne zamana kadar dayanıp çalışacağım. 35'i bulurum da, 37 sanki zor gibi. Gerçi havalar serinledikçe daha kolay herşey gibi ama, bakalım kısmet.

Hastane icin. Nie oyle soyledin kio_Osu cam sebilinde lohusa serbeti/bebis sekeri/lokum zaten hastanede masa ayarlanio neredeyse artik herkes masa hazirlio.cupe cakeler mi fazla gibio_Oo da benim icimden geldi napim kocam cok guzel yapio::))))
Mevlutte beebek icin masa hazirlanio burda ama kiymali pilav ve tatli mutlaka oluo.
canımm söylediklerin çok hoş
belki sizin adetler farklıdır benim bildiğim loğusa şerbeti mevlütte dağıtılır o yüzden sordum yani:KK54:
ama fikirlerin çok güzel bende kendim yapacağım yalnızım yani bu konuda kapı süsümü de kendim yaptım şekerlemeleri de yaparım kek fikrin çok güzel onu bende yapsam:KK22:

@@nlyvz
canımm verdiğin tarife göre yaptım çok güzel oldu börekler:KK68:

hastane için hamile kilodu mu almak lazım? daha mı iyi olur? Birde korseyi ne zaman giycez , eve gelince mi? Uzun kollu gecelik buldunuz mu?

Artık göğüslerin süt doluyordur da ondan perim :nazar:
mide için de ya dahiliye ya da varsa gastroenterolojiye gidebilirsin.
Bide meme uçlarını sıkma canım, erken doğumu tetikler Allah korusun.

Meraktan yaptım 2-3 kere artık yapmıyorum canım... Önce biraz dehşet oldum sonra dedim ay yavrum burdan beslenecek dedim mutlu oldum :KK68: Böyle devam ederse sanırım giderim.. Mide değil de şu sırtım ağrıdığı zaman aklım çıkıyor yine acillik olacam diye..

sağlığın herşeyin önünde canım inşallah rahat edersin evde:)

kaç lira acaba böyle bir paket

canım ayaklarım çok çok ağrıyor benim kalkınca yürüyemiyorum:KK43:

acaba günlük ne kadar yürümemiz lazım canım? ben de yürümeye çalışayım bari

Ya canım valla 30-40 dk arası bence ideal ya da bana göre ideal.. Haftasonu alışveriş için çıktık da baya bi yol yürümüşüz sonrasında kasıklarım felan ayaklarımı bile kaldırırken o bölgem ağrıyordu.. Yeni hafifledi.. Sanırım baskı arttığı için artık yürüyüş de zorluyor ama 30 dk felan her gün iyi bence..

YARDIMMMM...kızlar ya kv izmirden börülce almış..
ben daha önce hiç yemedim ve hiç yapmadım..
nasıl yapılır bu...

kırıp temizleyin canım fasulye gibi.sonra aynı taze fasulye yapar gibi yapaaksın.salatasını yapacağım dersen biraz daha uzun doğra ,haşla,limon zeytinyağı sarımsak yap...mmmm bayılırımm börülceyeee

canımm söylediklerin çok hoş
belki sizin adetler farklıdır benim bildiğim loğusa şerbeti mevlütte dağıtılır o yüzden sordum yani:KK54:
ama fikirlerin çok güzel bende kendim yapacağım yalnızım yani bu konuda kapı süsümü de kendim yaptım şekerlemeleri de yaparım kek fikrin çok güzel onu bende yapsam:KK22:
Aslinda herkes kendi zevkine gore yapio bence. Lohusa serbeti bebek gormeye gelenlere ikram edilir burda. Yanina da evdeyse kek , kurabiye vs. Koyuluo. Tabi hastanede kek ben de hic gormedim. Ben kucuk kek kaliplarina suslu bi sekilde koyacam. Maksat goruntu hos olsun. Isteyen alsin yesin. Lolipop sekerleri de goruntu olsun die alacam. Dantel saksilara koyacam.ben hos bir masa olsun istiorm kubracm.insallh guzel olur.

Günaydın annişler oooff öyle bi sınıfla dersim varki şuan delirmek üzereyim:-)

ben bugün itibari ile 10 günlük rapor aldım.ister doğum sonrası izninden düşssün ister düşmesin vallaa.aynı haftadayız seninle sende öyle yap canım.hangi ildesin

Canım sorma bir türlü karar veremedim ama yoğun ısrar üzerine bende haftasonu geceliğimi alıp yıkayıp ütüleyip benişle birlikte çantamızı hazırlayacağım :KK51:
Evet bence de yap guzelce katla geceligini en uste koy, cok tıkıştırma, 2canta yapacm ben,bebege ve kendime ayri o zaman cok kirismaz canim, bende geceligim eksik bir, pijemami aldim gecen hafta.. evdeki pijemalarmdan kullancam zaten pijema kilot korsajli atlet 115 tuttu, 2.bi pijema fazla olur.. ödeyemem.. evden giyecem artik.. :) gecelikle pijema ayni renk mi aldin.. ben krmizi alicamda.

Abovvvv
140 tl cok degil miii
Canim benim iki dusuncem var ki onlarin oncesinde sana sunu da soyleyeyim benim hastaneye gelecek cok insanim yok
Ama yine de yapacagim uc haftalik izne cikinca
1. Kapli cikolata alip onlari tulle sarip cubuga silikonla yapistiracagimm
2. Sekilli tatli kurabiye yapip jelatinle sarip sepette sunacagim nasil fikirlerim?
super fıkır cnm
benımde gelenım gıdenım olmaz benım ve esımın ıs yerındekıler gelır sadece oyle akrabamız falan yok oldugum sehırde

gayet mantıklı

ben de cok para vermek ıstemıyrm

hastane için hamile kilodu mu almak lazım? daha mı iyi olur? Birde korseyi ne zaman giycez , eve gelince mi? Uzun kollu gecelik buldunuz mu?
Ben hamile kilodu degil de bato kilot aldim , yuksek bel canim..
Pamuk aldim.. 3 tane..
Korsajli atlet aldim ben siyah.. cok rahat hc yukari kalkmiyo, nrmalde de kullaniyordum, hastaneden ckarken giyilecek galiba,genelde öyle giymis herkes..
100 tl uzun kollu pijema aldim, ama sabahlik ve bandanasi yok, kendime tac almistim zaten, bi tane de bandana alacam kirmizi..

Ben hastane için hamile külodu aldım. Sezaryen yada normal her ikisinde de beli yüksek iç çamaşırı daha büyük rahatlık olacaktır. Korseyi doktoruna sormadan giyme bence, zaten hastane de müsaade etmezler, yapacağın doğuma, atılan dikiş sayısına göre değişir. Ben uzun kollu gecelik almadım, tabi bulunduğunuz şehre göre değişebilir bu durum.

Back
X