Doğuma Hazırlık 2014 kiz senesimi erkek senesimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlarrr birde idrarım bir kaç gündür yeni doğan bebişlerin idrarı gibi kokuyor buda ayrı bir enterasanlık :18:

günaydın...ay canım atla atlaaa :)) ay ama çok sinir bozucu durum bu arada hamişliğin son demlerini yaşıyorsun kız mı erkek mi nasıl gidiyor bakalım :))

Sinir bozucu degil aslinda. Ultrason bebegin vucut olcumlerine gore hafta belirliyor. Mesela ileede kafasi bacak boyu ve karin cevresi ayri ayri olculuyor. Nerdeyse her seferinde kafasi baska hafta+gun digerleri baska hafta+gun cikiyor. Bu anormal bi durum degil yani. Bosuna gerilme )

Evet son haftalardayim artik iyice sistik bekliyoruz. Oglum olacak insallah

ya işte farklı farklı çıkınca birde bende pıhtılaşma var ay diyorum kandan beslenemiyor o yüzden mi geriye gidiyr diye düşünmüyor değilim (

Allah kurtarsın canım sağlıklı sıhhatli bir an önce kucağına alırsın inşallah kaç kilo aldın varmı çatlaklar ? varsa tüyolar alalım :)))

İlkini alttan bakti ama bi cok kisi alttan baktirma dedi benimde acikcasi kafam karisti bu konuda.

ebrucum benim arkadaşlarda baktırmış bişi olmamış.dr.a kalp atışları için gittiğimde ultrasonda göremessek kalp atışlarını alttan bakcaz dedi.neyseki duyulduğu için hiç alttan baktırmadım. işi dr.a bırakmak lazım sanırsam

Bencede.doktorlardan iyisini kimse bilemez. Tabi ben yinede sorcam bi sikinti olur mu diye.bu seferde dr demesin sikinti olsa ben niye yapim :)

Bencede.doktorlardan iyisini kimse bilemez. Tabi ben yinede sorcam bi sikinti olur mu diye.bu seferde dr demesin sikinti olsa ben niye yapim :)

bencede öyle derse kesin der :))) arada azarı işitirsin canım ya videolarda izlemiştim alttan muayenede bir sıkıntı olmadığını söylüyorlardı hatta uzman tvde videoları var. hatta öyle birşey olsa ilişkidede düşer demişti videoları izlediğinde eminimki rahatlıyacaksın bulursam linkini gönderirim sana

Bende bakim şimdi uzman tv ye
bende senin gibi dusunuyorum alttan sıkıntı olsa zaten iliskide duser asil.ki iliskide belli zamanlarda sorun yok.

Oyle dusunme hee kontrol farkli oluyor. Hamileligin tadini cikar stres yapma )

Aminn hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah. Ben 9 kilo aldim simdilik. Gobekte catlak yok da goguslerde basladi biraz, pek fazla bisey yapmadim zaten, sadece dusta bebek yagi suruyorum.

inşallah 9 kilo bence gayet iyisin bende her ay bir kilo alıyorum sanırım sen olma yolunda ilerliyorum ehehehe :)))) canım dr.a sordum acı badem yağı çok iyi geliyor dedi. bende kullanıyorum bakalım

Evet yok kusma olmazsa erkek olursa kız ama kime sorarsam evet doğru çıktı annnem teyzelerim eltim anneannem komşular hepsiii biri de yanlış çıkmadı sizde oldu mu kusma

Kusmayla hiç ilgisi yok canım. Kusmayı bünye yapıyor. Herkesin vücudunun vereceği tepkime farklı. Bizim ofiste bir arkadaşımız var deli gibi kusuyor ve oğlan geliyor. 5.5 aylık hamile hala kusuyor. Eşimin kuzeni hiç kusmadı ama kızı oldu. Ben göbeğe bakarak yorum yapıyorum çevremdekilere ve hep tutuyor göbek ilk hamilelik için konuşuyorum küçük ve sivriyse erkek geliyor yana doğru ve büyükse kız geliyor genelde.

Diger inanclar gbi buda batil.bence benmde oglum olucak inşallah cin min hc biri.tutmadi.benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…