2014 kyk sonuçları yurt çıkmadı ne yapsam

Majejik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
139
36
118
Ben mersinde oturuyorum bu yıl hacettepe eczacılık Fakültesi ni kazandım abim ege tıpta kardeşim orta okulda babam tek maaş 2700 tl ama bana ankarada yurt çıkmadı ve kalacak yer de bilmiyorum hiç görmedim orayı kyk çıkar diye düşündüm ama 1550. Yedekmisim çok canım sıkıldı ankaradan korkmaya başladım ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kaçıncı yedeksin bilmiorum ama yedeklerinde bir sayıya kadar baya sansi oluyor. Ayrica çıkmadiysa yapcak bisey yok. Ama sen takipte ol. Dönem ortasında bile sira gelebilir istersen yerlesirsin.
Simdi icinse mecburen ozel yurtlara, apartlara bakicaksin. Yada ev bulucaksin arkadaslarin varsa paylasarak. Yada var ola. Birerinin yanina ev arkadasi cikicaksin maalesef baska bir secenek bilmiorum ben:-D

1550.yedek çok abartılacak bir şey değil. En kötü ihtimalle dönem ortasında yurt çıkar. O zamana kadar da yurtların misafirhanesinde idare edersin. Sadece biraz kalabalık olur.

2700tl maasla kyk cikmaz tabi ..yedek siralamanda pek parlak degil ama belli olmaz yariyil tatiline kadar takipte kal .ozmanakadar ozel yurtta kalirsin ozel yurtlarda genelde bir yillik sozlesme imzalatir .

Bende 609.yedekmişim ya..
ALLAH yardımcımız olsun..

Bi iki hafta içinde çok rahat çıkar merak etmeyin.Benim ünıv başladığımda yedek 3000lerdeydim 2 hafta bile dolmadan çıktı içini ferah tut çıkıyor hemen.

kızlar dönem ortasına kadar sıra gelemz 500. yedeğe kadar anca gelir sıra..
tavsiyem okula yakın yerlerde ev bakın yada özel yurt.. malesef yapacak bişey yok.

kızlar dönem ortasına kadar sıra gelemz 500. yedeğe kadar anca gelir sıra..
tavsiyem okula yakın yerlerde ev bakın yada özel yurt.. malesef yapacak bişey yok.
Yok ankara da geliyormuş ben öyle biliyorum çok fazla kyk var orda

Hacettepe universitesinin kendi yurtlari var.Fiyati da uygun.Bir arastirabilirsin.Ankarada cesitli vakif yurtlari da vardir onlara da basvurabilirsin.İstanbuldayim okul yurdunda kaliyorum ucuncu yilim.Memnunum.2700 turkiye sartlarinda iyi bir maas yedeklerde olman olasi.

sıra gelir bence de, o süreçte de misafirhanesinde kalın yurdun...
özel yurtlar pahalı gelebilir, özellikle de ankara'da ...
tanımadan kimseyle eve çıkmayın, mecbur hissetmeyin derim ben

şansınız açık olsun, tebrik ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…